x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 1-7 Ianuarie 2024 oferit de Mihai Voropchievici: Începutul anului aduce schimbări și oportunități pentru fiecare zodie

Horoscop 1-7 Ianuarie 2024 oferit de Mihai Voropchievici: Începutul anului aduce schimbări și oportunități pentru fiecare zodie

de Redacția Jurnalul    |    01 Ian 2024   •   17:20
Horoscop 1-7 Ianuarie 2024 oferit de Mihai Voropchievici: Începutul anului aduce schimbări și oportunități pentru fiecare zodie
Sursa foto: Captura antena3.ro

Astrologul Mihai Voropchievici oferă previziuni pentru prima săptămână a anului 2024, aducând vești optimiste pentru majoritatea zodiilor în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel.

Berbec:

O săptămână plină de prietenie și schimbări benefice pentru Berbec. Viața începe din nou, cu un elan și un zbor încrezător. Schimbările pozitive și relațiile reîmprospătate aduc optimism în noul an.

Taur:

Taurul are cartea 19 roşu și intră în 2024 cu energie bine canalizată și dominatoare. O săptămână de reușite, iar relațiile pasionale sunt în prim-plan datorită atracției fizice și magnetice a Taurului.

Gemeni:

Cu o protecție puternică, Gemenii primesc susținere și afecțiune de la o personalitate generoasă. Au o carte foarte bună, protecție foarte puternică, cartea 13, albul. Trebuie să lase scepticismul deoparte și să aibă încredere în călătoria lor pozitivă în acest nou an.

Rac:

Cu o carte excelentă, cartea 20, Racul începe săptămâna cu reușite notabile. Orice inițiativă a unui Rac va avea succes, aducând final fericit unor situații anterioare.

Leu:

Deși cu o carte dificilă, negru, Leul se confruntă cu sfârșitul unei situații anterioare, deschizându-se către o transformare profundă și o renaștere. Un suflu nou aduce eliberare de anxietate.

Fecioară:

Fecioara are carte negativă. Întâmpinând o provocare, Fecioara se confruntă cu o trădare sau uitare, dar trebuie să rămână puternică și să depășească momentul dificil. 

Balanță:

Cu Soarele în cartea lor, Balanța are o săptămână excelentă, cu fericire și recunoaștere a meritelor. Vitalitatea și succesul, în special în domeniul artistic, se manifestă în prima săptămână.

Scorpion:

Cu o carte neutră, cenușiu, Scorpionul este îndemnat să reflecteze asupra trecutului și să își pregătească opțiunile pentru noul an. Relații durabile sunt în așteptare, dar momentan solitudinea este prezentă.

Săgetător:

Săgetătorul are 16, bulgăre de foc, o carte pozitivă. Săgetătorul se mișcă rapid în prima săptămână a anului, experimentând schimbări benefice, călătorii și întâlniri frumoase.

Capricorn:

Cu o carte neutră, piscul, 5, Capricornii sunt încurajați să acționeze și să își asume inițiative pentru a începe o nouă relație. Energia combativă îi va ghida în direcția potrivită.

Vărsător:

Cu o carte neutră spre pozitiv, Vărsătorul are o săptămână patronată de fecunditate și răbdare. Întâlnirile calde sunt posibile, cu sprijinul unei femei.

Pești:

Cu o carte care simbolizează situații benefice, 18, galbenul, Peștii se reînnoiesc și își schimbă atitudinea. O întoarcere neașteptată aduce bucurie și eliberare dintr-o situație dificilă.

Sursa Antena 3 CNN

×