x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 12 mai 2018. Gemenii vor avea probleme in familie

Horoscop 12 mai 2018. Gemenii vor avea probleme in familie

12 Mai 2018   •   07:26
Horoscop 12 mai 2018. Gemenii vor avea probleme in familie

Horoscop 12 mai BERBEC: Parca nu mai esti la fel de stresat ca zilele trecute, ba chiar ai curajul sa faci planuri cu banii pe care-i ai la dispozitie, dar nu te arunca in cheltuieli exagerate.

Horoscop 12 mai TAUR: Fii cat se poate de detasat si de realist, vezi unde ai gresit candva si repara acum, aratand ca stii sa-ti recunosti vina cand e cazul si sa iei si masurile adecvate.

Horoscop 12 mai GEMENI: Atmosfera din casa e cam tensionata, pentru ca s-au ivit aspecte neprevazute care strica armonia de familie. Apar certuri intre soti sau intre parinti si copii.

Horoscop 12 mai RAC: Planul la care muncesti de atata vreme incepe sa schiopateze, semn ca nu duce acolo unde doreai. Intuitia iti transmite ca nu e sensul cel bun de mers.

Horoscop 12 mai LEU: Esti atras intr-o alianta care nu te onoreaza, alaturi de un grup de persoane care prefera sa raspandeasca vrute si nevrute, in loc sa aprecieze partea buna a lucrurilor.

Horoscop 12 mai FECIOARA: Iti reprimi ideile si gandurile si nu ai curajul sa spui lucrurilor pe nume. Pacat sa taci cand ai avea atatea de spus sau sa stai in banca ta lasand pe altii in fata.

Horoscop 12 mai BALANTA: Desi pleci la drum cu o usoara retinere, de parca ai avea alte treburi de facut in aceeasi zi, ceea ce te asteapta la destinatie devine motiv de bucurie.

Horoscop 12 mai SCORPION: Cu cat stai si chibzuiesti mai bine situatia in care te afli, fara a te grabi sa dai un raspuns, cu atat cresc sansele de a face cea mai buna alegere.

Horoscop 12 mai SAGETATOR: Oboseala acumulata isi spune cuvantul intr-o activitate in care ai nevoie de efort. Nu prea dai randament, poate si pentru ca iti lipseste motivatia.

Horoscop 12 maiCAPRICORN: Ofera-ti mai multa libertate, daca pe tine insuti! Renunta la nu e voie, la interdictii, la limite si bucura-te de paleta larga de optiuni.

Horoscop 12 mai VARSATOR: Vrei sa stai de vorba cu partenerul despre intentii de viitor, despre angajamente, despre incredere. Ai nevoie de garantii si siguranta in iubire. 

Horoscop 12 mai PESTI: Nu mai amana decizia capitala in fata careia ai ajuns. Trebuie sa spui cat se poate de ferm ce ai ales, incotro vrei sa mergi, si mai apoi sa te tii si de cuvant.

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 12 mai horoscop