x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii se pregătesc pentru o perioadă plină de reușite și schimbări semnificative!

Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii se pregătesc pentru o perioadă plină de reușite și schimbări semnificative!

de Redacția Jurnalul    |    12 Mai 2024   •   21:17
Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii se pregătesc pentru o perioadă plină de reușite și schimbări semnificative!

Horoscop 13-19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Berbecii vor fi în centrul atenției, Balanțele vor avea parte de începuturi noi în carieră, iar Săgetătorii se bucură de o protecție puternică.

Berbec
Berbecul are o carte pozitivă, deci renaștere, reînnoire, sens benefic al tuturor lucrurilor din jurul tău, dorință de libertate. Te poți salva dintr-o situație dificilă. Vești, cineva drag vouă se întoarce acasă.


Taur
Sunteți stăpân pe situație în săptămâna următoare. Aveți parte, într-o călătorie, chiar în străinătate, de o descoperire pasională, așa că veți înainta cu siguranță, deoarece aveți succes, reușită, iar această reușită se va repercusiona și asupra locului de muncă.

 Gemeni
Gemenii au o carte excelentă. Orice întreprinde-ți în săptămâna următoare se întâmplă să aibă reușită excepțională și, în final, un deznodământ fericit al unei situații.

 Rac
O schimbare de situație benefică în săptămâna următoare. Se anunță deplasări, întâlniri, iar șansa este de partea voastră.

Leu
Dominați situaţia, aveți forța activă, aveți o energie bine canalizată, sunteți combativă și în tot ceea ce întreprindeți, inclusiv în raporturile pasionale aveți reușită datorită forței de atracție fizică și magnetică pe care o emanați în săptămâna următoare.


 Fecioară
Veți cunoaște un tânăr, veți avea energia combativă, vă veți lansa într-o nouă legătură și dacă vă doriți cu adevărat această nouă legătură, relația voastră se va relansa, dar evitați pasivitatea.

Balanţă
Începutul unei noi acțiuni, o activitate profesională nouă vă aduce reușită, dar și o realizare materială importantă.

Scorpion
Importanța comunicării și a schimburilor de idei, o scrisoare, un mail, un telefon, un SMS, o deplasare, toate vor conduce în final la o reuniune de familie. O atracție mai mult intelectuală decât fizică vă pune pe gânduri. Trebuie să vorbiți, deoarece dialogul va juca un rol important în noua dumneavoastră relație.

Săgetător
O protecție foarte puternică în săptămâna următoare, că  e divinitatea, că e o persoană cu o forță și o influență extraordinară, totul vă determină să fiți încrezător, deoarece săptămâna următoare, cu ajutorul exterior, sunteți pe calea cea bună.


Capricorn
Înainte de a face o alegere o ezitare, îndoială, dualitate, neliniște, chiar și cu rivalitate cu cei din jur, dacă nu-i acceptă ideile. Așa că în săptămâna următoare trebuie să reflectați înainte de a acționa. Şi nu mai fiţi Gică Contra că a trecut Sfântul Gheorghe!

 Vărsător
Îşi ia elanul și continuă zborul spre prietenie, spre sentimente altruiste și pozitive. Sunteți stăpâniți de influxuri benefice. Vin o mulțime de schimbări rentabile și datorită întoarcerii cuiva drag dumneavoastră. O vizită, iar relațiile amicale le priviți cu multe dragoste și cu mult interes. Prietenii vor juca un rol important în evoluția unei relații următoare.

Peşti
Fericire și reușită! Vă afirmați, vă sunt recunoscute toate meritele, clarificați fericit o situație ambiguă, aveți mare vitalitate. Succes în artă, dacă vă ocupați de așa ceva, și  creativitate în general. În dragoste, pentru cei necăsătoriți, fără obligații, la orizont apare marea dragoste. O întâlnire sentimentală în curând, a explicat Mihai Vorpchievici la antena3.ro.

×