x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 15 septembrie 2019. Priveşte la cei mici cât de sincer oferă ceea ce au ei de oferit

Horoscop 15 septembrie 2019. Priveşte la cei mici cât de sincer oferă ceea ce au ei de oferit

14 Sep 2019   •   19:46
Horoscop 15 septembrie 2019. Priveşte la cei mici cât de sincer oferă ceea ce au ei de oferit
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Ai alături de tine oameni care te îndrăgesc, care te susţin, care te încurajează cu vorbe frumoase, şi faci tot posibilul ca să nu-i dezamăgeşti. Ştii că şi ei oferă mult, dar şi ei aşteaptă enorm de la tine. La gesturile lor de afecţiune, de prietenie, de susţinere ai şi tu multe de oferit în schimb. Te simţi bine când eşti încurajat de oameni care cred în tine, de aceea descoperi cât de puternic devii când ai pe cei dragi alături. Ei te împing de la spate iar tu, înapoi, le dai tot ce stă în puterea ta.

 

Horoscop Taur. Apreciezi enorm sprijinul celor din jur la problemele tale actuale şi vei vedea cât de important e să îi atragi şi pe ei în rezolvarea acestora. Toţi vin cu idei şi cu propuneri, şi ajunge doar să le pui cap la cap pentru a extrage concluziile care vor mulţumi pe toată lumea. Tu eşti doar în centrul acestor discuţii aprinse, cel care adună la un loc un grup mai larg de persoane pentru un scop comun, tu eşti cel care prezintă subiectul, ca mai apoi să înceapă furtuna de idei generatoare de soluţii salvatoare. E o plăcere să urmăreşti cum se manifestă entuziasmul tuturor!

 

Horoscop Gemeni. Nu eşti în cea mai bună formă emoţională încât tot ce ţi-ai dori azi, e să fii lăsat în pace cu gândurile tale. Preferi singurătate, iar cei care ţin la tine îţi vor respecta dorinţa de izolare chiar dacă nu o înţeleg. În liniştea lăsată, obţii starea de pace şi calm de care aveai nevoie pentru a face ordine printre gânduri şi sentimente. Simţi că nu poţi gândi limpede în miezul evenimentelor agitate din jurul tău, de aceea cauţi un loc doar al tău departe de lumea dezlănţuită în care să te reculegi şi să acorzi mai multă atenţie propriului eu.

 

Horoscop Rac. Primeşti o veste destul de abruptă care te obligă să schimbi rapid sensul unei acţiuni. E ca un ordin venit de sus căruia nu i te poţi opune, deci lasă deoparte tot ce făceai şi schimbă macazul. Că vrei sau că nu vrei să faci această modificare de strategie, într-o zi vei fi mulţumit că ai fost pe fază şi nu ai amânat decizia, pentru că reacţiile prompte sunt şi cele mai bune în situaţia de faţă. Eşti un as în astfel de momente, deoarece nu te cramponezi de o direcţie nici din comoditate, nici din teamă, ci dacă ţi se oferă o altă cale, îţi reconfigurezi imediat traseul.

 

Horoscop Leu. Ai tendinţa de a te juca un pic cu orele care trec, de parcă nu ţi-ar păsa dacă mai ai o oră sau zece până la un anumit eveniment de o importanţă specială. Încearcă să devii mai organizat, mai atent, pentru că orele trec cât ai clipi şi nici nu ştii cum te trezeşti în faţa unui impas, fără să ştii de unde să mai faci rost de măcar câteva minute. Îţi vei da seama până la urmă că ai risipit timpul pe nimicuri şi vei încerca, măcar în ultimul ceas, să te aduni şi să devii mai eficient, astfel încât te vei încadra cu bine în termenele limită ce te împing de la spate.

 

Horoscop Fecioara. Nu-i picta pe cei din faţa ta în alte culori decât merită, pentru că a privi realist relaţiile în care eşti implicat te ajută să le dezvolţi pe terenul potrivit. A idolatriza pe un om banal sau a reduce la zero pe un geniu nu par a fi cele mai corecte moduri de a privi pe cel din faţa ta, ca atare cunoaşte-l mai bine înainte de a-l caracteriza şi eticheta. Azi ai putea fi tentat să-l priveşti prin nişte ochelari care îi schimbă acestuia culoarea, deci dă jos ochelarii şi vezi cu ochii tăi, aşa cum e el cu adevărat. Nimeni nu e perfect, tot aşa cum nimeni nu e demn de critică pe nedrept, deci fii just în aprecieri.

 

Horoscop Balanța. Priveşte la cei mici cât de sincer oferă ceea ce au ei de oferit. Nu aşteaptă nimic în schimb, şi ar fi bine să te comporţi şi tu ca şi ei, cu aceeaşi deschidere, cu aceeaşi inocenţă, cu aceeaşi bucurie de a dărui. Nu oferi nimic sperând recunoştinţă sau cine ştie ce recompense, cândva, pentru că gestul tău de generozitate nu merită cântărit în acest mod: ce obţin sau ce-mi dai dacă-ţi dau? Nu e o investiţie aici, e o ofertă altruistă, care nu cere absolut nimic înapoi. Ţi-ar ajunge doar zâmbetul celui care primeşte gestul tău, liniştea de pe chipul lui, eventual şi problema sa rezolvată, deci dedică-te cu inima deschisă.

 

Horoscop Scorpion. Gata, ai decis ca de acum înainte să schimbi macazul şi să nu mai faci ceea ce făceai înainte. Eşti în faţa unei mari transformări ce îţi poate afecta existenţa, personalitatea, stilul de a fi, regimul de viaţă, modul de a te comporta faţă de o anumită persoană. Consideri că nu mai poţi continua pe aceeaşi linie ca înainte, că trebuie să rupi pisica, şi de azi încolo vei fi complet diferit. Ai mari speranţe că ai făcut schimbarea cea mai bună pentru tine!

 

Horoscop Săgetător. Eşti preocupat de un eveniment important pentru reputaţia sau cariera ta, de aceea nu poţi sta fără să mai studiezi un pic, fără să mai aduni ceva informaţie pentru ceea ce se apropie. Studiul este foarte important pentru tine şi merge de minune, dând dovadă de o mare capacitate de concentrare. Ar fi ideal dacă ţi-ai dedica ziua unor activităţi intelectuale de care depinde viitoarea ta reuşită, pentru că mintea îţi merge brici şi orice produs al gândirii, al memoriei, al studiului sunt demne de laudă! Citeşte, învaţă, vorbeşte!

 

Horoscop Capricorn. Se ştie că eşti un perfecţionist prin definiţie, dar azi această manie a ta pentru a face totul perfect te va ajuta să atingi succesul. Nu te laşi până ce un anumit proiect nu iese ca la carte şi depui toate eforturile pentru desăvârşire. Ai motive să fii mândru de ceea ce iese azi din mâinile tale, pentru că nu poate fi decât ceva ce merită calificativ maxim. Ieşi în faţă şi prezintă-ţi opera, pentru că merită să fie admirată, merită să se scrie şi să se vorbească despre asta în termeni elogioşi! Lasă modestia la o parte şi, la nevoie, laudă-te şi singur despre ce ai realizat, deoarece chiar merită!

 

Horoscop Vărsător. Ai tendinţa de a intra în panică şi a te comporta ciudat la fiecare încercare a celor din jur de a te motiva sau influenţa să porneşti într-o direcţie. Ţi-e frică de orice pas, vezi peste tot doar inamici şi pericole, deşi nu ai niciun motiv de îngrijorare. Dacă tu nu ai forţa de a da startul unei acţiuni, alătură-te altora mai dinamici, mai îndrăzneţi care să-ţi deschidă drumul. Tu ai putea sta în umbră, fără să-ţi asumi cele mai grele responsabilităţi, pentru că ceilalţi sunt de data aceasta motorul principal al acestei acţiuni. Dac tot nu eşti tu la cârma acestei afaceri, nu-i influenţa şi pe ceilalţi cu motive de teamă, de stres, de suspiciune. Urmează-i fără să-i împovărezi cu griji inutile.

 

Horoscop Pești. Oricine are nevoie de un mentor care să-i deschidă o cale sau să-l însoţească pe drumul către succes. Ai putea întâlni azi o persoană care are asupra ta o influenţă puternică: îţi câştigă respectul, încrederea şi admiraţia şi urmezi întocmai ce-ţi zice. Poate deveni exemplul tău de urmat pentru că îi recunoşti valoarea şi superioritatea într-un domeniu în care tu încă te străduieşti să acumulezi experienţă. Dacă ai şansa de a-i sta în preajmă, ai fura de la el o mulţime de ponturi şi informaţii folositoare, deci fă tot posibilul să fii printre cei aleşi de el să i se alăture. Nu ai parte de asemenea onoare oricând!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 15 septembrie