x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 18 mai 2018. Balanțele vor face o schimbare benefica in regimul de viata

Horoscop 18 mai 2018. Balanțele vor face o schimbare benefica in regimul de viata

18 Mai 2018   •   07:23
Horoscop 18 mai 2018. Balanțele vor face o schimbare benefica in regimul de viata

Horoscop 18 mai BERBEC: Iesi in lume, distreaza-te, cunoaste persoane noi, pentru ca te vei simti excelent numai in medii aglomerate unde nevoia ta de socializare e satisfacuta.

Horoscop 18 mai TAUR: Abia astepti ca planurile care se prefigureaza acum la orizont sa devina realitate, pentru ca suna promitator. Te implici trup si suflet, cu pasiune si sperante mari.

Horoscop 18 mai GEMENI: Primesti o lectie buna de la cei intelepti. Stai cu ochii si urechile indreptate la persoana care apare azi in calea ta, pentru ca e un exemplu demn de urmat.

Horoscop 18 mai RAC: Opreste-te un pic din iuresul evenimentelor care te-au coplesit si asculta cu atentie! Prinzi o replica din zbor sau surprinzi o discutie cu un sens aparte pentru tine.

Horoscop 18 mai LEU: Nu ajunge doar sa visezi la clipa cand un scop se va materializa in fata ta, ci trebuie sa si faci ceva concret! Numai de energia pe care o investesti depinde succesul.

Horoscop 18 mai FECIOARA: Daca lasi pesimismul sa te domine, nu vezi nimic bun in jur, decat pericole si riscuri. Daca tie iti lipseste energia, priveste in jur: ai la cine apela.

Horoscop 18 mai BALANTA: Acorda-ti mai multa atentie, ocupa-te mai mult de corpul tau sau de aspectul exterior. E un moment bun sa faci o schimbare benefica in regimul de viata.

Horoscop 18 mai SCORPION: Daca ai inainta singur pe un drum dificil, ar fi mai greu, dar in doi, rezultatele vor fi mai bune. Conlucrati in cuplu, discutati, consultati-va si succesul apare.

Horoscop 18 mai SAGETATOR: O discutie cu mai multe persoane ti-ar putea oferi si alte perspective asupra situatiei de fata, deci nu ezita sa ceri opinii, chiar daca par contradictorii.

Horoscop 18 mai CAPRICORN: Chiar daca e agitatie in familia ta, incearca sa nu torni  gaz pe foc. Dimpotriva: tu poti fi factorul de echilibru chiar si in cele mai aprinse discutii.

Horoscop 18 mai VARSATOR: Cineva iti descrie viitorul in lumini optimiste, dar nu te lasi pacalit atat de usor de scenariile sale prea frumoase ca sa fie adevarate. Par simple iluzii.

Horoscop 18 mai PESTI: Continua sa-ti sustii punctul de vedere cu argumente logice, rationale, impartiale, pentru ca tu intelegi situatia cel mai corect. Intr-o zi isi vor da seama si altii!

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 18 mai horoscop