x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 19 iulie 2018. Leii vor sa socializeze, sa lege noi relatii

Horoscop 19 iulie 2018. Leii vor sa socializeze, sa lege noi relatii

19 Iul 2018   •   09:12
Horoscop 19 iulie 2018. Leii vor sa socializeze, sa lege noi relatii

Horoscop 19 iulie BERBEC: Te cam joci cu optiunile pe care le ai la dispozitie, pentru ca sunt in numar mai mare ceea ce-ti inspira sentimentul ca, orice ai alege, tot bine va fi.

Horoscop 19 iulie TAUR: Nu te culca pe laurii victoriei daca ai atins un nivel bun, ci continua sa daruiesti, sa te dedici cu devotament relatiei care merge din ce in ce mai bine. Dar se poate si mai bine!

Horoscop 19 iulie GEMENI: Nu te crampona de lucruri marunte, ci trebuie sa le tratezi cu mai mult umor, ca si cum nu te-ar supara nimic. Joaca-te un pic, nu ai ce pierde!

Horoscop 19 iulie RAC: Desi totul pare sa evolueze aproape fara a depune vreun efort, vei vedea ca totul urmeaza o planificare bine pusa la punct. Desi pare un joc, e totusi un joc de strategie!

Horoscop 19 iulie LEU: E o placere sa socializezi, sa legi noi relatii, pentru ca azi poti sa-ti maresti cercul de cunostinte. Faci rapid colectie de carti de vizita, pe care, intr-o zi, chiar le vei folosi.

Horoscop 19 iulie FECIOARA: Nimeni nu-i intelege mai bine ca tine pe cei care sufera. Poate si pentru ca ai trecut si tu prin momente similare si te poti pune cel mai usor in pielea celuilalt.

Horoscop 19 iulie BALANTA: Ca sa-ti implinesti un vis, primul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa visezi cu mai mult curaj. Nu te lasa intimidat de cei care iti spun cu ironie ca tu fugi dupa cai verzi pe pereti.

Horoscop 19 iulie SCORPION: Chiar daca, pe moment, ai fi tentat sa spui ca nimic nu evolueaza conform planurilor, continua in acelasi mod. Ai incredere in rezultatele finale.

Horoscop 19 iulie SAGETATOR: Nimic nu tine vesnic, deci nu spera ca un lucru care te face fericit acum, va tine asa mult si bine. Pastreaza din tot ce simti acum doar ce te ajuta cu adevarat.

Horoscop 19 iulie CAPRICORN: Unii nu pot face ceea ce promit cu atata vehementa, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei descoperi ca n-a fost decat gura de ei! Nu te increde in cei laudarosi.

Horoscop 19 iulie VARSATOR: Uneori nici nu e nevoie sa faci eforturi imense pentru a-ti indeplini visele. Ajunge sa trimiti in eter marile tale dorinte si sa astepti sa se manifeste.

Horoscop 19 iulie PESTI: Ai putea avea un vis cu conotatii aparte in aceasta noapte, ca atare incearca sa te concentrezi asupra acestor simboluri, atat la culcare, cat si la desteptare. 

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 19 iulie horoscop