x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2018: Femeile care se impun oricand!

Horoscop 2018: Femeile care se impun oricand!

03 Aug 2018   •   08:49
Horoscop 2018: Femeile care se impun oricand!

HOROSCOP 2018. Fiecare semn al Zodiacului influenteaza asupra celorlalti, imprimandu-le, chiar, unele dintre trasaturile lor de caracter. Sunt femei care, pentru a-si atinge scopul, sunt in stare de multe. De manipulare, de tradare. 

 

Scorpion

Femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt dedicate pritenilor si partenerilor. Dar sunt momente cand permit propriilor dorinte sa le dicteze comportamentul. Astfel, ele pot trada relatia cu cineva daca simt ca altii ocupa un loc mai mare in inima lor. Spre exemplu, daca relatia personala devine mai importante din multe puncte de vedere, ele isi pot abandona prietenii. Astfel de decizii sunt luate, de regula, din instinct. 

Leu

Cum pot fi caracterizate femeile acestei zodii? Chiar daca totul ar fi mistuit de flacari, ele vor fi mereu in epicentrul evenimentelor, gata sa atraga prin orice mijloace atentia celorlalti. Sunt capabile de multe pentru a deveni centrul universului. Inclusiv sa-si tradeze prietenii sau sa fure barbatul celei mai bune prietene. Leoaicele stiu sa manipuleze. Atentie deci, pregatiti-va sa fiti jucati pe degete. 

Sagetator

Nu, prietenia nu joaca un rol important in viata femeilor din zodia Sagetator. Pentru ele, esentiale sunt familia si oamenii care le sustin. De aceea, de dragul intereselor personale, va pune capat unei relatii aparent trainice si fericite. 

×