x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2019. Cum ne afectează tranzitul lui Jupiter în Săgetător

Horoscop 2019. Cum ne afectează tranzitul lui Jupiter în Săgetător

26 Dec 2018   •   19:30
Horoscop 2019. Cum ne afectează tranzitul lui Jupiter în Săgetător

Berbec

Viitorul pare frumos. După un an în care ai încercat să te redescoperi emoțional și intim, Jupiter în Săgetător vrea să te ajute să experimentezi bucurie și aventură. Dacă simți nevoia să călătorești, cumpără un bilete. Dacă ești curios în legătură cu un program educațional, acum este momentul să îți treci numele pe lista de înscriere. În fond, acum este momentul să faci tot ceea ce îți dorești.

Taur

În acest nou an o să îi păstrezi alături doar pe cei care ți-au câștigat încrederea. În plus, vre să începi să-ți satisfaci curiozitățile în legătură cu diferite locuri sau diferiți oameni. Anul 2018 ți-a oferit lumină, distracție, relații, însă acum îți dorești o conexiune mai profundă. Vrei să începi să petreci timp ce calitate cu oameni de calitate.

Gemeni

Adopți un stil de viață sănătos și începi să ai mai multă încredere în propria persoană, iar aceste lucruri te ajută să devii cea mai bună versiune a ta. Jupiter în Săgetător îți piperează experiențele în materie de iubire pe tot parcursul anului. În plus, începi să lucrezi la a-ți învinge temerile.

Rac

În 2018, ți-ai abandonat zona de confort, ți-ai asumat riscuri și ai început să-ți asumi vulnerabilităile. Acum, Jupiter în Săgetător te ajută să găsești înțelepciunea în toate lucrurile pe care le faci. Concentrează-te pe nutriție, stare de bine și sănătate mintală, iar viața de cuplu va fi și ea îmbunătățită, chiar dacă la prim vedere aceste aspecte nu corespund cu sectorul amoros.

Leu

După ce ai petrecut un an izolat, în încercarea de a te regăsi și a construi un traseu exact legat de viitorul tău, acum este momentul să te reîntorci în centrul atenției. Să se aprindă reflectoarele! Jupiter în Săgetător te ajută să ai mai multă încredere în propriile puteri și să faci tot ce îți stă în puteri pentru a-ți îndeplini visul.

Fecioară

În 2018, mintea ta curioasă te-a purtat în tot felul e situații, locuri și conversații. Acum, Jupiter în Săgetător te ajută să te conectezi cu oamenii care îți amitesc de casă. În acest an, reușești să creezi un nucleu puternic de oameni în jurul tău. În plus, creativitatea va fi și ea prezentă și, astfel, ești cu un pas mai aproape de a-ți contura viitorul la care visezi.

Balanță

Imaginează-ți că toată lumea din jurul tău ar asculta cu aceeași pasiune cu care vorbește. Este misiunea ta să îi înveți echilibrul. Jupiter în Săgetător te ajută să fii optimist, articulat și gata să îți pui amprenta în fiecare loc prin care treci. În plus, începi să acorzi mai multă atenție familiei, iar acest lucru te ajută să-ți găsești liniștea interioară.

Scorpion

Ultimul an a fost o adevărată reinventare pentru tine. Jupiter ți-a părăsit semnul zodiacal și a intrat în Săgetător, ceea ce te inpiră să îți definești valorile cu care urmează să pășești în noul an. Curajul va fi din ce în ce mai prezent în viața ta, iar acest lucru te va îndrepta spre realizarea de lucruri mărețe.

Săgetător

Nimeni nu va avea un an ca al tău. Jupiter se află în semul tău, ceea ce este asemănător cu un bilet câștigător la loterie. Acest eveniment astrologic îți oferă oportunități și te ajută să-ți îndeplinești visul, să faci mișcări pline de siguranță și să duci o viață autentică de care să fii cu adevărat mândru.

Capricorn

Jupiter în Săgetător te ajută să te redescoperi și să începi să acorzi o mai mare importantă segmentelor e natură spirituală. Vrei să găsești armonia, iar pentru asta începi să-ți reorganizezi viața. În plus, acum găești curajul să renunți la relațiile toxice din viața ta și începi să realizezi că meriți tot ce e mai bun.

Vărsător

Calendarul tău social este pe punctul de a deveni tot mai aglomerat. În acest an îți dorești să petreci cât de mult timp poți cu prietenii și familia și să reușești să creezi o adevărată comunitate. Jupiter în Săgetător te ajută să ajungi la o conexiune profundă cu toți oamenii importanți din viața ta.

Pești

Cariera la care visezi este la un pas distanță, iar anul acesta găsești determinarea necesară să îl faci. Jupiter în Săgetător îți aduce optimismul de care ai nevoie, dar și inspirația necesară pentru a construi strategii inteligente care te vor duce spre succes. Începi să ai mai multă încredere în propria persoană și să pășești fără teamă spre visul tău.

×
Subiecte în articol: horoscop 2019 jupiter sagetator tranzit