x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 22 ianuarie 2019. Este o zi dedicată iubirii, cu marea şansă de a te îndrăgosti din nou

Horoscop 22 ianuarie 2019. Este o zi dedicată iubirii, cu marea şansă de a te îndrăgosti din nou

21 Ian 2019   •   15:11
Horoscop 22 ianuarie 2019. Este o zi dedicată iubirii, cu marea şansă de a te îndrăgosti din nou
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Varsator. Nu te lăsa doborât de atacurile unora care uită de diplomaţie şi politeţe în aceste momente. Unii spun nu la tot ce li se propune, unii ridică tonul fără motiv când nu trebuie, dar tu răspunde cu iubire la aceste afronturi şi nu le pune la suflet. Lasă-i pe ceilalţi să-şi consume agresivitatea în felul lor, dar tu fă abstracţie de atitudinea lor impulsivă. Dedică-te de iubire lucrurilor care îţi plac. Zâmbeşte şi dăruieşte, fără să te gândeşti că la un pas mai încolo alţii îşi eliberează nervii pe orice şi oricine, dar nu le merge cu tine: tu nici nu-i vezi!

Horoscop Pesti. Eşti omul de care alţii au nevoie pentru a contribui cu ceea ce ştie mai bine în rezolvarea unei probleme complicate. Tu deţii informaţia, soluţia sau mijloacele concrete de a face lucrurile să evolueze într-o direcţie bună, pentru că priveşti lucrurile dintr-un unghi mai pragmatic. Nu faci nimic până nu eşti sigur că ai aflat tot ce trebuia pentru a te apuca de treabă, ca atare consideri că ai ajuns acel nivel care să-ţi permită să construieşti totul pe îndelete spre succesul final. Eşti conştient că nu e uşor, dar ştii ce trebuie făcut etapă cu etapă.

Horoscop Berbec. Primeşti un semn care are un efect benefic asupra psihicului tău, de parcă era un răspuns de care aveai nevoie urgentă. Totul poate reveni acum la normal, pentru că stresul aşteptării dispare odată cu acea veste care soseşte, deci te poţi relaxa şi tu, finalmente, după ce ai stat o vreme ca pe jăratec, în aşteptare. Găseşti soluţia pe care o căutai, apare persoana pe care o aşteptai sau un simplu telefon de la un prieten, care vă oferă amândurora şansa de a relua o relaţie eşuată cândva.

Horoscop Taur. Ai multe lucruri de făcut, dar reuşeşti tu să te învârţi în aşa fel încât să nu rămână nimic nerezolvat. Nu sunt decât activităţi de rutină, şi tocmai pentru că sunt uşoare, le ştergi imediat de pe lista de sarcini astfel încât să te poţi bucura şi de câteva ore de relaxare. Pe lângă multiple chestiuni banale mai pot apărea şi altele neprevăzute, dar par nesemnificative ca să le consideri într-atât de grele încât să nu le poţi rezolva repede. Îţi iei de-o grijă şi mai apoi intri în atmosfera liniștită după care tânjeai.

Horoscop Gemeni. Eşti încă sub influenţa unei veşti care te-a pus într-o lumină defavorabilă şi e normal să suferi că ai fost tratat nedrept. În loc să stai şi să ticluieşti planuri de răzbunare, mai bine ai aduna probe în favoarea ta pentru a-ţi recupera imaginea pe care consideri că o meriţi. Poţi găsi uşor mărturii care să certifice faptul că eşti nevinovat, că tot ce ai făcut a fost conform regulilor şi nimeni nu are dreptul să te acuze de ceva. dar dacă totuşi te simţi cu musca pe căciulă oricât de puţin, fă un efort să repari situaţia, înainte de a trece cineva la măsuri mai drastice împotriva ta.

Horoscop Rac. Nu încerca să te descurci singur într-o situaţie în care lucrurile ar evolua mult mai bine în doi. Cooperează, comunică, spune celui de lângă tine ce aştepţi de la el, pentru că împreună aţi ajunge mai uşor la rezultatele dorite. Nu te crampona doar de propriile tale decizii, ci stai şi ascultă şi ce are de spus partenerul tău de muncă, de dialog, de viaţă! Vei descoperi ce uşor depăşeşti impasul dacă faci schimb permanent de păreri şi de idei. Întreabă, răspunde, completează ce are celălalt de spus şi, umăr la umăr, depăşiţi mult mai uşor punctul sensibil. Singur, ai bate mult timp pasul pe loc; în echipă, totul merge ca uns!

Horoscop Leu. Relaţia de iubire înfiripată nu demult evoluează foarte bine, spre o zonă care deja îţi dă speranţe şi mai mari că veţi forma în curând un cuplu cu tot ce înseamnă el! Eşti fericit, ai încredere în cel de lângă tine, şi când mai auzi de la cei din jur şi cuvinte de laudă la adresa omului pe care-l iubeşti sau poveşti care îl pun într-o lumină excelentă, cum să nu visezi şi mai departe? Vă susţineţi bine unul pe altul, primeşti din partea sa garanţii că şi el simte şi visează la fel ca tine, deci merită să te implici întru totul!

Horoscop Fecioara. Primeşti o invitaţie foarte plăcută de a merge într-o călătorie, de a ieşi la o plimbare sau de a mai schimba un pic decorul şi preocupările. Nu refuza ocaziile excelente ce se pot ivi din toate părţile, ba chiar există şansa de a onora mai multe invitaţii la fel de interesante care ţi-ar putea transforma ziua într-un motiv de bucurie. Ai şansa de a întâlni oameni cu care te vei simţi bine, cu care comunici extrem de uşor, poate chiar de a-ţi mări cercul de prieteni şi cunoştinţe cu noi nume. Poate pleci cu inima îndoită la drum, dar pe parcurs te vei relaxa de minune.

Horoscop Balanta. Ai mari rezerve dacă să pleci azi la drum, de parcă ar fi o călătorie împotriva voinţei tale. Ai dori să fii în cu totul alt loc, ocupându-te de altceva, dar dacă e o obligaţie, vei accepta cu jumătate de gură, de parcă ai presimţi că la capăt nu te aşteaptă ceea ce ţi s-a promis. Dacă ai putea amâna deplasările pe altădată, ai fi foarte mulţumit, pentru că dacă pleci cu o atitudine ostilă şi negativă ca cea care îţi dă azi târcoale, practic vei atrage chiar tu în calea ta o serie de incidente neplăcute care îţi vor confirma presimţirile.

Horoscop Scorpion. Nu eşti în toane prea bune iar cei care îţi ţin companie toarnă şi ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratată. Totul porneşte de la atitudinea negativistă şi pesimistă cu care îţi începi ziua şi, colac peste pupăză, apar tot felul de alte motive de supărare pe parcurs. Dai mereu de oameni trişti, împovăraţi de tot felul de probleme, şi, adunându-le cu ale tale, transformaţi orice discuţie într-un cor al plângerii la care fiecare îşi aduce contribuţia. Ca să ai totuşi o zi reuşită, ar trebui să fugi de oameni încărcaţi negativ care te vor molipsi şi pe tine cu ale lor!

Horoscop Sagetator. Este o zi dedicată iubirii, cu marea şansă de a te îndrăgosti din nou. Dacă visai la o idilă nouă, ea are acum toate şansele să se materializeze, pentru că poţi întâlni o persoană care îţi atrage atenţia în mod deosebit. Te simţi bine în această postură de îndrăgostit, pentru că întotdeauna primii fiori ai iubirii sunt cei mai frumoşi, când îţi pui tot felul de întrebări despre persoana cealaltă. Dă-i ocazia să se apropie mai mult, pentru că poate ieşi ceva frumos de aici!

Horoscop Capricorn. Contribuţia ta în problemele altora se va dovedi a fi salvatoare, pentru că tu ai o viziune mai clară asupra lucrurilor. Cine te are azi în preajmă ca prieten sau confident are numai de câştigat, pentru că ai mereu sfaturi excelente, ponturi profitabile şi multe gesturi sincere de iubire şi apreciere. Eşti conştient că rezolvarea multor probleme din viaţa altora depinde cumva de tine, de aceea faci tot posibilul să nu-i dezamăgeşti. Spui oricând prezent la propuneri şi invitaţii sau ori de câte ori ţi se cere ajutorul.

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 22 ianuarie horoscop