x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 24 iulie 2018. Gemenii au solutia de a face lucrurile sa evolueze intr-o directie buna

Horoscop 24 iulie 2018. Gemenii au solutia de a face lucrurile sa evolueze intr-o directie buna

24 Iul 2018   •   07:48
Horoscop 24 iulie 2018. Gemenii au solutia de a face lucrurile sa evolueze intr-o directie buna

Horoscop 24 iulie BERBEC: Prezenta prietenilor are efecte miraculoase asupra psihicului tau, deoarece nu ai timp sa te gandesti la ale tale datorita veseliei si galagiei create de ei.

Horoscop 24 iulie TAUR: Esti cam ranchiunos desi nu e deloc genul tau sa porti pica pe cineva care ti-a facut candva o nedreptate, dar nu poti uita inca felul in care te-a tratat.

Horoscop 24 iulie GEMENI: Tu detii informatia, solutia sau mijloacele concrete de a face lucrurile sa evolueze intr-o directie buna, pentru ca privesti lucrurile dintr-un unghi mai pragmatic.

Horoscop 24 iulie RAC: Discutiile pe care le porti cu cei din jur, sfaturile prietenesti pe care le primesti de la acestia, starea de veselie sunt perfecte pentru tine, pentru ca asa reusesti sa-ti reincarci bateriile.

Horoscop 24 iulie LEU: Pleci la drum cu sufletul coplesit de emotii, ori pentru ca iti iei ramas bun de la un loc si lasi in urma ceva frumos, ori pentru ca la destinatie te asteapta ceva cu impact maxim.

Horoscop 24 iulie FECIOARA: Uneori solutiile cele mai bune pot aparea intr-un ambalaj care nu-ti place la prima vedere, dar dupa ce vei depasi impresia initiala, ai putea descoperi ca merita atentie.

Horoscop 24 iulie BALANTA: Cineva iti alimenteaza visele cu promisiuni sau cu incurajari sincere ce te fac sa crezi ca esti pe drumul cel bun. Asta ce te motiveaza enorm sa te apuci serios de treaba.

Horoscop 24 iulie SCORPION: Nu privi doar in curtea vecina pentru ca nu ai de ce te compara cu ceilalti. Bazeaza-te doar pe ceea ce poti tu singur, pentru ca si tu arati lumii o imagine asa cum o doresti tu.

Horoscop 24 iulie SAGETATOR: Te rupi de activitatile curente si arunci o privire inapoi la o situatie de demult care nu a fost rezolvata asa cum se cuvine. Ai timp suficient sa te ocupi de vechile datorii.

Horoscop 24 iulie CAPRICORN: Nu stii sa te bucuri de succesul la care ai ajuns prin atatea eforturi, de parca ai vrut si mai mult. Nu te multumesti cu putin, sperai altceva mai bun de atat.

Horoscop 24 iulie VARSATOR: Unii incearca sa se fofileze in fata sarcinilor, altii paseaza tot greul pe umerii altora, dar daca vrei sa-i atragi si pe ei, n-are rost sa le tii predici inutile, ci sa fii exemplu pentru ei.

Horoscop 24 iulie PESTI: Porti dupa tine o povara prea mare, de care nici macar nu esti vinovat, dar nu te poti elibera inca. Stai de vorba cu tine insuti cat se poate de sincer pentru a te linisti.

www.acvaria.com

×
Subiecte în articol: horoscop 24 iulie horoscop