x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 27 februarie 2023.  Berbecii sunt nerăbdători, Fecioarele sunt competitive, iar Capricornii rezolvă un conflict din trecut

Horoscop zilnic, 27 februarie 2023.  Berbecii sunt nerăbdători, Fecioarele sunt competitive, iar Capricornii rezolvă un conflict din trecut

de Andreea Tiron    |    26 Feb 2023   •   09:43
Horoscop zilnic, 27 februarie 2023.  Berbecii sunt nerăbdători, Fecioarele sunt competitive, iar Capricornii rezolvă un conflict din trecut
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 27 februarie 2023. Gemenii sunt plini de energie, Scorpionii sunt curajoși, iar Vărsătorii sunt romantici

Berbec

Astăzi ești deosebit de entuziasmat și poate puțin nerăbdător! Abia aștepți să finalizezi lucrurile. Ești mai investit emoțional decât de obicei în toate proiectele tale. Tranzitele vă animă gândurile, ideile, conexiunile și conversațiile.

Taur

Simți nevoia de confort și siguranță. Activitățile care hrănesc trupul și sufletul sunt binevenite. Vrei să ai grijă de tine și de cei dragi.

Gemeni

Astăzi ești încurajat să-ți exprimi sentimentele.  Acorzi mai multă atenție nevoilor tale emoționale și ai o aură interesantă în jurul tău! Te simți plin de energie în ceea ce privește planurile personale. Strălucești din punct de vedere social și ai mai mult curaj și energie pentru a face schimbările necesare în viața ta.

Rac

Astăzi îți rezervi timp pentru a reflecta și a digera evenimentele recente. Ar fi de ajutor dacă ai avea o pauză de la situațiile care te epuizează emoțional în timp ce îți reconstruiești energia la nivel emoțional. Acest tranzit îți atrage atenția asupra problemelor din trecut. Sentimentele pot fi puternice dacă implică chestiuni îngropate sau trecute cu vederea.

Leu

Împărtășirea ideilor și a filozofiilor personale s-ar putea să îți aducă prieteni noi. Oamenii reacționează pozitiv la ceea ce spui. Ești motivat să creezi planuri pe termen lung.

Fecioară

Interesele și preocupările profesionale, sau responsabilitățile, tind să capete mai multă importanță în viața ta chiar acum. Ești foarte motivat să atingi un obiectiv stabilit de mult. S-ar putea să te simți competitiv și găsești soluții la probleme.

Balanță

Nerăbdarea poate fi o problemă astăzi, iar discuțiile pot fi animate. Ai răbdare! Obiectivele tale pot fi atinse cu ajutorul unei persoane speciale care îți va stârni curiozitatea și îți va câștiga încrederea.

Scorpion

Tranzitele de astăzi susțin vindecarea emoțională și legătura cu cei dragi. Îți urmărești obiectivele cu curaj și determinare. Pot exista scântei incitante și emoții noi într-o relație sau în interiorul tău. Din fericire, lucrurile par să se miște mai repede.

Săgetător

Astăzi ești provocat să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Relațiile unu-la-unu sau sentimentele tale pentru cineva pot lua o turnură neașteptată. Împărtășirea ideilor și sentimentelor cu ceilalți poate fi plină de satisfacții și revelatoare. Relațiile de dragoste sunt într-o formă excelentă astăzi, iar onestitatea este dezarmantă și atractivă.

Capricorn

Îți este mai ușor să faci ceea ce vrei să faci astăzi, deși nerăbdarea ar putea fi o problemă. Ești într-o formă de zile mari pentru a te organiza și a-ți gestiona îndatoririle. Ai putea decide să rezolvi un conflict din trecut care a fost o povară.

Vărsător

Astăzi decizi să nu mai lucrezi împotriva ta, să îți acorzi mai multă atenție și să fii bland cu tine. Luna își petrece ziua în sectorul tău creativ, ceea ce iți direcționează atenția către romantism, aducând la suprafață dorințe și pasiuni puternice.

Pești

Astăzi ești gata să acționezi în conformitate cu dorințele și nevoile tale. Este un moment bun pentru a te conecta cu propria inimă. Tranzitele tind să atragă sentimente surprinzătoare și puternice din adâncul ființei tale.

×