x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop zilnic, 28 februarie 2023. Taurii caută magia, Balanțele au probleme de comunicare, iar Capricornii sunt în formă

Horoscop zilnic, 28 februarie 2023. Taurii caută magia, Balanțele au probleme de comunicare, iar Capricornii sunt în formă

de Andreea Tiron    |    27 Feb 2023   •   11:54
Horoscop zilnic, 28 februarie 2023. Taurii caută magia, Balanțele au probleme de comunicare, iar Capricornii sunt în formă
Sursa foto: Hepta

Horoscop zilnic, 28 februarie 2023. Racii sunt neliniștiți, Scorpionii reacționează exagerat, iar Peștii trebuie să evite luarea deciziilor

Berbec

Prietenia și fericirea personală sunt în centrul atenției acum pentru tine. Ar putea să apară unele complicații dacă decizi să faci totul pe cont propriu. Viața va fi mult mai simplă dacă vei căuta pacea și predictibilitate.

Taur

Tot ce nu are puțină magie te obosește repede.  Îndatoririle profesionale sau responsabilitățile personale pot fi presante, dar o parte din tine ar prefera să se relaxeze astăzi. Nu îți este ușor să te concentrezi pe priorități, oricât ți-ai dori.

Gemeni

În ceea ce privește relațiile personale, ai putea primi semnale mixte sau ai putea fi dezamăgit. Cheia pentru gestionarea zilei este să fii moderat  în tot ceea ce faci și să eviți exagerările. Reține că deciziile luate astăzi pot rezulta din percepții exagerate sau dezinformare.

Rac

Neliniștea interioară poate fi o problemă astăzi, deoarece Mercur și Jupiter formează un aspect provocator. Conversațiile simple pot deveni dramatice.  Avand in vedere ca ceea ce spui sau auzi astazi poate fi exagerat, încearcă să eviți să îți iei angajamente substanțiale.

Leu

Pot exista unele provocări în ceea ce privește propria independență. Este posibil să cauți mai mult sens în viața ta și o conexiune mai profundă cu lumea din jur. Are sens să explorezi rădăcinile acestei nemulțumiri.

Fecioară

Munca și sănătatea sunt teme puternice în viața ta, dar relația cu oricare dintre aceste lucruri poate fi temporar complicată. Din fericire, o atitudine pozitivă și hotărârea de a nu lăsa lucrurile mărunte să te doboare pot salva ziua. Este posibil să cauți mai multă dramă sau „dovadă” că persoanei dragi îi pasă cu adevărat  în relațiile personale.

Balanță

Energiile de astăzi pot fi complicate în departamentul social sau romantic. Încearcă să depășești problemele minore. Comunicarea astăzi poate fi pozitivă, dar poate exagerată, ducând la complicații pe viitor. Încearcă să nu contezi pe planuri care par a fi prea nerealiste.

Scorpion

Tendința de a face din țânțar armăsar este o problemă astăzi. Pentru cele mai bune rezultate astăzi, încearcă să-ți acorzi timp pentru a ajunge la concluziile potrivite.  Ai răbdare și continuă să crezi în visurile tale.

Săgetător

Luna îți atrage atenția asupra relațiilor, negocierilor și parteneriatelor tale. Reacțiile tale sunt denaturate de neliniște sau supraestimarea nevoilor tale. De asemenea, s-ar putea să-ți judeci greșit dorința de a urma ceva sau pe cineva, deoarece nivelurile de motivație pot fi foarte ridicate, dar apoi scad dramatic.

Capricorn

Ești într-o formă bună pentru evoluție personală și profesională zilele acestea. Ești puțin neliniștit și preferi  să te bucuri de un ritm mai lent, dar curiozitatea nu-ți dă pace. Dacă poți îmblânzi tendințele neproductive, ziua poate fi extraordinară.

Vărsător

Ești gata să faci față provocărilor fără să te mai gândești prea mult și să întorci problema pe toate părțile, dar amintește-ți că puțină strategie nu strică niciodată.  Ești dispus să oferi sfaturi și să vorbești despre planurile și obiectivele personale,  bucurându-te de feedback-ul pe care îl primești de la ceilalți.

Pești

Luna își petrece cea mai mare parte a zilei în sectorul familiei tale, fiind un moment minunat pentru a te bucura de confortul căminului și oamenii dragi. Este o zi în care vei căuta sentimentul de apartenență și sprijin. Fă-ți timp pentru a te înțelege mai bine pe tine și sentimentele tale, dar evită să iei decizii mari acum.

 

 

×