x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 3 semne zodiacale care vor avea parte de un sărut în noaptea de Revelion

Horoscop. 3 semne zodiacale care vor avea parte de un sărut în noaptea de Revelion

31 Dec 2018   •   10:52
Horoscop. 3 semne zodiacale care vor avea parte de un sărut în noaptea de Revelion

Petrecerea de sfârșit de an. Revelionul. Pui pe tine cele mai frumoase ținute, stai împreună cu cei dragi și vă bucurați de petrecere. Dansezi, vorbești despre cele mai bune și cele mai rele momente ale anului, iar când ceasul anunță miezul nopții, artificii și, cu puțin noroc, un sărut. Potrivit Elite Daily, aceste trei semne zodiacale vor avea parte, cu siguranță, de un sărut la miezul nopții.

Taur

Iubirea va fi în mintea ta pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă. Astfel, în noaptea de Revelion vei avea parte de sărutul mult dorit. Există și un motiv pentru asta: Venus, planeta iubirii, se află în casa a șaptea a parteneriatului.

Rac

În acest an, de Revelion, vei avea parte de romantismul pe care ți-l dorești de atât de mult timp. În cazul tău, Venus se va afla în casa a cincea a distracției și plăcerii, așa că se anunță o petrecere de neuitat.

Scorpion

Semnul tău zodiacal este cel mai misterios dintre toate, motiv pentru care o să existe o mulțime de pretendenți la petrecerea de sfârșit de an. Mai mult, va exista și acea persoană specială care îți va atrage atenția.

 

×
Subiecte în articol: horoscop revelion