x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 4 august 2018. Scorpionii trebuie sa aiba grija la deciziile pe care sunt gata sa le ia

Horoscop 4 august 2018. Scorpionii trebuie sa aiba grija la deciziile pe care sunt gata sa le ia

04 Aug 2018   •   09:08
Horoscop 4 august 2018. Scorpionii trebuie sa aiba grija la deciziile pe care sunt gata sa le ia

Horoscop 4 august LEU: Desi erai concentrat la un proiect, azi apare o alta varianta la fel de tentanta care-ti da peste cap toata organizarea initiala. Schimba macazul din mers!

Horoscop 4 august FECIOARA: Uneori, esti atat de nesigur pe valoarea ta incat ai nevoie de ceva care sa ti-o confirme, dar nu de la oricine, ci de la o persoana a carei autoritate o recunosti.  

Horoscop 4 august BALANTA: Nu stii cum sa tratezi impasul in care te afli. O atitudine mai lejera, superfciala, ar fi de preferat, ce rost ar avea sa vezi numai probleme la tot pasul?

Horoscop 4 august SCORPION: Ai grija la deciziile pe care esti gata sa le iei. S-ar putea sa fie niste alegeri facute in pripa pe care, mai devreme sau mai tarziu, le vei regreta. Nu te grabi!

Horoscop 4 august SAGETATOR: E o placere sa-l vezi pe partenerul de suflet atat de implicat! Ceea ce claditi impreuna, umar la umar, arata bine, deci aveti toate motivele sa vasliti laolalta.

Horoscop 4 august CAPRICORN: Unii nu reusesc sa se apropie de tine, pentru ca esti intr-o pasa sensibila emotional si orice cuvant indreptat spre tine ar suna taios si agresiv.

Horoscop 4 august VARSATOR: Un amic te-a ranit, dar tot tu te arati dispus sa-l ierti si sa-i acorzi o sansa de impacare. Daca si pe asta o strica, ar fi bine sa renunti complet la relatie.

Horoscop 4 august PESTI: Esti la finalul unui curs de care esti foarte. De acum ai o patalama la mana, deci poti sa ai curaj sa tintesti mai sus, catre o pozitie superioara in ierarhie.

Horoscop 4 august BERBEC: Ai alaturi de tine oameni care au deplina incredere in tine si care te sustin in ceea ce faci. Sunteti cu totii implicati intr-un proiect cu miza mare, din care fiecare castiga.

Horoscop 4 august TAUR: Ai ajuns intr-un punct mort al unei actiuni de unde nu se mai poate face nimic. Nu te crampona de faptul ca n-a mers bine si s-a impotmolit, ci profita de pauza.

Horoscop 4 august GEMENI: Ti-ai asumat o sarcina in beneficiul altora si e o bucurie sa vezi zambetele lor satisfacute si sa auzi laudele lor sincere. Toti sunt impresionati de ceea ce faci pentru ei.

Horoscop 4 august RAC: Ai toate sansele sa te remarci, sa fii primul intr-o competitie. Un noroc de milioane apare din senin si iti da putere, alta atitudine in fata rivalilor tai.

www.acvaria.com

 

×
Subiecte în articol: Horoscop 4 august horoscop