x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 5 semne zodiacale predispuse la anxietate

Horoscop. 5 semne zodiacale predispuse la anxietate

05 Noi 2018   •   18:28
Horoscop. 5 semne zodiacale predispuse la anxietate

Agitația este o reacție normală în fața a ceva care te sperie, însă există o diferență semnificativă între agitație și anxietate, scrie Your Tango

Agitația apare în fața unei potențiale situații înfricoșătoare, ca atunci când vorbești în fața unui grup de oameni, atunci când mergi la prima întâlnire sau atunci când aștepți rezultatele unor analize. Pe de altă parte, anxietatea poate apărea brusc și intens. Poți avea atacuri de panică, iar starea se poate agrava. 
În astrologie, există câteva semne zodiacale care sunt predispuse la anxietate. 
 
1. Gemeni

O persoană aflată sub acest semn zodiacal poate să experimenteze agitația în nenumărate situații. O astfel de persoană devină agitată mai ales când simte că nu poate să facă un lucru așa cum și-a propus și poate, astfel, să dezamăgească pe cineva. 

2. Fecioară

Anxietatea poate apărea în mod deosebit din cauza dorinței de a atinge perfecțiunea. O persoană aflată sub acest semn zodiacal își dorește să facă totul perfect, pune multă presiune pe ea și își face mereu griji că poate să o dea în bară. 

3. Pești

O persoană aflată sub acest semn zodiacală tinde să se pună în situații pe care nu le poate controla. Înclinația naturală de a ajuta oameni îi predispune la a se pune pe ultimul loc. 

4. Balanță

Există o mulțime de lucruri care poate să aducă agitație în viața unei Balanțe: presiunea pentru a lua o decizie corectă sau atunci când crede că cineva nu o place. Ca majoritatea, o persoană aflată sub acest semn zodiacal nu vrea să facă lucruri care nu-i fac plăcere, însă faptul că nu are de ales poate duce la anxietate. 

5. Rac

Racilor nu le place să greșească, iar când există această șansă, devin agitați. Racii preferă lucrurile sigure, însă acestea nu pot exista de fiecare dată. În plus, sunt foarte suspicioși când vine vorba de oameni și de motivele lor. 
 

×
Subiecte în articol: anxietate agitatie horoscop