x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 6 octombrie 2019. Dacă iubeşti, eşti capabil să ierţi mai mult, să treci mai uşor cu vederea şi să laşi judecăţile deoparte

Horoscop 6 octombrie 2019. Dacă iubeşti, eşti capabil să ierţi mai mult, să treci mai uşor cu vederea şi să laşi judecăţile deoparte

05 Oct 2019   •   15:09
Horoscop 6 octombrie 2019. Dacă iubeşti, eşti capabil să ierţi mai mult, să treci mai uşor cu vederea şi să laşi judecăţile deoparte
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop Berbec. Nu te lăsa copleşit de faptul că o anumită dorinţă nu s-a îndeplinit încă! Înseamnă că nu acela era momentul potrivit pentru ca ea să prindă viaţă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să speri în continuare. Du după tine vechile dorinţe, nu le abandona şi nu ţi le şterge din minte, pentru că momentul lor de vârf se apropie. Nu a fost ieri, poate nu e nici azi, dar va fi exact la momentul potrivit pentru tine. Nu ai de unde să ştii tu când îi este sortit visului tău să devină realitate, ca atare tu nu trebuie să stabileşti termene limită sau momente clare, ci doar să-ţi doreşti să se împlinească. Sincronizarea e dictată de undeva de sus, ai încredere în asta!

 

Horoscop Taur. Dacă iubeşti, eşti capabil să ierţi mai mult, să treci mai uşor cu vederea şi să laşi judecăţile deoparte. Priveşte-l pe cel drag cu mai multă toleranţă, nu ataca şi nu acuza, pentru că, dacă te laşi acum furat de tendinţa de a o face pe durul, vei regreta mai apoi când vei observa urmările criticilor tale. Mai bine arată o imensă îngăduinţă faţă de partener, chiar şi dacă ţi-ar fi greşit cu ceva, şi arată-i că eşti deschis spre dialog, să vă oferiţi unul altuia nişte explicaţii logice. E posibil ca o atitudine de acest gen, în care vă ascultaţi unul pe altul, să redreseze excelent o situaţie dezechilibrată anterior.

 

Horoscop Gemeni. Ia şi tu lucrurile mai în glumă, nu le mai trata ca pe nişte poveri chinuitoare! Azi e o zi relaxantă în care numai o atitudine glumeaţă şi jucăuşă te poate scoate din impas. Râzi, glumeşte, joacă-te un pic, sau, dacă tu nu eşti în cea mai veselă dispoziţie, alătură-te celor care se comportă aşa, pentru că râsul lor e molipsitor. Apropie-te de oameni puşi pe distracţie, pentru că alături de ei îţi vei recăpăta mult mai uşor buna dispoziţie şi cheful. Copiii, oamenii tineri, prietenii de-o viaţă văd că ai nevoie de ajutor şi te vor înconjura cu mult umor şi voie bună.

 

Horoscop Rac. Deşi ai impresia că tot dai şi dai banii şi nu se mai întorc la tine, e o senzaţie greşită! A da bani nu înseamnă că e ceva rău, important e că ai de unde da, deci priveşte situaţia şi din acest punct de vedere. Bine că ai resursele potrivite pentru a face faţă listei de cheltuieli şi cumpărături, şi remarcă diferenţa dintre: trebuie să dai bani şi îi ai şi să dai bani când n-ai un sfanţ în buzunar, ca atare nu privi gestul de a deschide portofelul ca pe un motiv de stres, ci zi mersi că îi ai! Cheltuielile, chiar dacă sunt mai mari ca de obicei acum, vor avea într-un final şi conotaţii pozitive, deci merită investiţia!

 

Horoscop Leu. Nu le ştii tu chiar pe toate, ca atare n-o face pe grozavul într-o situaţie în care ai avea mai mult de câştigat dacă spui sincer: nu ştiu! Întreabă, ai alături de tine oameni mult mai experimentaţi, care vor şti să te îndrume de minune într-o direcţie din care ai numai de câştigat. Acceptă-ţi inocenţa, limitele, poziţia de simplu învăţăcel şi stai cu urechile pâlnie la ce are cel de lângă tine să-ţi transmită. Îi place şi lui să predea această lecţie şi îţi va explica pas cu pas, ca unui şcolar aflat în clasa întâi. Te jigneşte asta? Nicidecum, ci chiar te amuză! Cere ajutor, sfaturi, îndrumare, deci întreabă! Nu e o ruşine.

 

Horoscop Fecioara. Azi vei descoperi că lucrurile sunt mult mai simple decât credeai sau decât doreau alţii să te facă să crezi, deci nu te împovăra cu griji şi temeri inutile, doar pentru că alţii ţi le aruncă în curte. Simplifică lucrurile cât poţi tu de mult, pentru că sigur au soluţii mult mai accesibile. Spune-ţi în sinea ta că e uşor, că e floare la ureche, zi-le cum vrei tu, şi ai să vezi că scapi de senzaţia de greutate cu care te-au acaparat ceilalţi. Nu ai nevoie de influenţele celor din jur, deci apreciază gravitatea lucrurilor din calea ta conform propriilor tale standarde: ce e greu pentru altul, poate fi banal pentru tine!

 

Horoscop Balanța. Tu ai un talent special de a simţi chiar şi cele mai subtile energii din jurul tău, şi le simţi atât de puternic, încât ştii să le descifrezi corect, să le valorifici în favoarea ta sau să tragi un semnal de alarmă la nevoie. Dacă sunt energii negative, vei şti să te protejezi de ele şi să le elimini; dacă sunt energii pozitive, vei şti să te învălui în ele şi să le amplifici în beneficiul tău. Lasă-te condus de simţurile tale fine, pentru că ele vor fi cel mai corect instrument de măsură a vibraţiilor mediului în care te afli. Dacă simţi că intri într-un spaţiu nefast, vei ieşi imediat de acolo, pentru că ceva îţi spune stop. Simţi uşor şi intenţiile oamenilor, astfel încât să ştii cum să relaţionezi cu ei.

 

Horoscop Scorpion. Cineva îţi dă un sfat pe care merită să îl iei în consideraţie. Îţi transmite că, în situaţia de faţă, cel mai bine e să stai pe loc, să nu faci nici un gest înainte, ori pentru că problema se va rezolva de la sine, ori încă vor mai apărea unele aspecte care pot schimba lucrurile. Deci ţine cont de sfatul împărtăşit de cel de lângă tine, pentru că îţi vrea binele şi va fi în avantajul tău. Va veni o zi când vei descoperi efectele pozitive ale sfatului săi şi îi vei transmite recunoştinţa ta pentru felul în care a reuşit să te oprească la timp să nu faci o greşeală. Stai pe loc, asta e cheia!

 

Horoscop Săgetător. Tu ai creat ceva de care eşti foarte mândru şi simţi nevoia să prezinţi lumii roadele muncii tale, dar azi dai numai peste invidioşi puşi pe harţă care critică tot ce le arăţi tu. Nu pune la suflet, nu toată lumea aplaudă ceea ce tu faci din plăcere, ci contează să-ţi urmezi mai departe drumul în care tu crezi şi în care tu pui atâta energie pozitivă. Invidia îi roade, răutatea îi face să comenteze ceea ce reuşesc să facă alţii, când ei nu sunt în stare de nimic pozitiv, decât de critici. Nu ţi-ai găsit anturajul cel mai potrivit să expui rodul pasiunii tale, ca atare alege oameni care îţi împărtăşesc pasiunea şi plăcerea de a crea.

 

Horoscop Capricorn. Felul în care te judecă lumea poate fi util, uneori, deci nu-i privi pe cei din jur ca pe nişte critici severi, ci ca pe nişte oglinzi realiste care arată cum eşti. Ai putea lua unele măsuri foarte bune dacă ai asculta ceea ce spun ceilalţi despre tine, pentru că nu te poţi vedea foarte limpede pe tine însuţi. Dacă afli ce gândesc sau ce spun companionii tăi, ai putea să te schimbi în bine, deci pleacă urechea şi la critici, pentru că sunt sincere şi juste. Nimeni nu te critică din răutate, ci pentru că îţi vrea binele, deci ascultă-i şi urmează-le sfaturile. Vei deveni mai bun!

 

Horoscop Vărsător. Ştii că nu eşti mulţumit de nivelul pe care te afli şi că trebuie neapărat să faci ceva nou şi curajos, dar deşi dorinţa există, nu ştii de unde să începi! Vrei să fie ceva măreţ, perfect, şi pentru că ai pretenţii atât de ridicate, nu prea îţi vine ideea aceea strălucită care să te ducă direct acolo, pe culmea cea mai înaltă! Acum contează să facă ceva, orice, în direcţia sperată, ca atare trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să aşezi o cărămidă la acel succes viitor. Uneori e bine să aşezi în acelaşi coş mai multe resurse, chiar fără legătură între ele, şi când vor fi suficient de multe şi de variate, vei începe să descoperi ce poţi face cu ele. Asta faci şi tu: culegi idei, căci va apărea şi liantul potrivit care le va uni!

 

Horoscop Pești. Duci după tine un bagaj mult prea greu de amintiri, dezamăgiri, emoţii şi gânduri care nu-şi mai au rostul demult, dar parcă ţi-e frică şi să le laşi. Azi ai putea să ajungi la concluzia că cele mai bune soluţii pentru a te bucura de viaţă e să uiţi, să ştergi cu buretele, să închizi acel capitol care te macină încă, şi depinde numai de tine să faci asta cât mai curând. Poţi, pentru că ţi se oferă ceva în compensaţie. Dacă trecutul doare, viitorul arată bine, deci ai la ce te gândi. Concentrează-te pe ceva drag inimii tale, pentru că numai aşa te vei elibera de ceea ce nu-ţi place. Scoate ceva vechi din viaţa ta înlocuind cu altceva mai frumos şi chiar ai cu ce!

 

Horoscop oferit de acvaria.com

×
Subiecte în articol: Horoscop 6 octombrie horoscop