x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 8 august 2018. Sagetatorii au nevoie de un moment de pauza

Horoscop 8 august 2018. Sagetatorii au nevoie de un moment de pauza

08 Aug 2018   •   08:34
Horoscop 8 august 2018. Sagetatorii au nevoie de un moment de pauza

Horoscop zilnic 8 august BERBEC: Toate ar trebui sa-ti mearga ca pe roate azi, pentru ca planeaza norocul in jurul tau. Treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a gasi exact ce cautai. 

Horoscop zilnic 8 august TAUR: Daca simti ca te plictisesti, n-ar fi rau sa gasesti cel mai mic motiv de a iesi din monotonie si sa te implici intr-o actiune interesanta: sport, miscare, drumetii, munca!

Horoscop zilnic 8 august GEMENI: Poti fi un exemplu de gandire pozitiva si de atitudine tonica in fata greutatilor, dar nu trebuie sa preiei pe umerii tai problemele altora. Nu te impovara singur.

Horoscop zilnic 8 august RAC: Participi la un schimb excelent de opinii. Daca fiecare isi expune punctul de vedere cu argumente logice, cu luciditate si claritate, orice problema se rezolva.

Horoscop zilnic 8 august LEU: Merita sa tragi tare mai departe, convins ca exista un termen stabilit acolo sus pentru orice reusita si tu nu esti departe! Orice efort da roade, fii sigur de asta.

Horoscop zilnic 8 august FECIOARA: Ai norocul de a te alatura unui colectiv de persoane a carei prezenta te incarca pozitiv, te stimuleaza sa te implici intr-o activitate noua. Cooperarea merge struna.

Horoscop zilnic 8 august BALANTA: Nu incerca sa pari altcineva decat esti, nu purta o haina care nu-ti vine bine! Incerci s-o faci pe durul, pe indiferentul sau pe atotputernicul, or tu nu esti deloc asa.

Horoscop zilnic 8 august SCORPION: Nimeni nu are cum sa-ti vada calitatile daca tu nu le scoti la iveala? Daca tu te plangi ca ai defecte, cum sa te laude altii? Invata sa arati ce e mai bun din tine.

Horoscop zilnic 8 august SAGETATOR: Oricat de energic ai fi tu de obicei, azi ai nevoie de pace, de aceea vei profita de orice moment in care ramai singur pentru a dormi sau pentru a te retrage in lumea ta.

Horoscop zilnic 8 august CAPRICORN: Abandoneaza emotiile pe care le tot cari dupa tine de ceva vreme si incearca sa descoperi si lucrurile bune din preajma ta. Umple-ti viata cu putina veselie!

Horoscop zilnic 8 august VARSATOR: Totul se reaseaza pe fagasul normal, dar primul lucru necesar e un mic proces de constiinta ca sa privesti cu luciditate situatia. Fa-ti mea culpa cu inima deschisa.

Horoscop zilnic 8 august PESTI: Uneori, ca sa ajungi la cel mai mare tel, nu e nevoie de un salt imens pana acolo, ci e suficient sa faci pasi mici, unul cate unul, dar constanti pana departe. Asa faci si azi!

www.acvaria.com

 

×