x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop luni 8 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop luni 8 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

07 Oct 2012   •   18:44
Horoscop luni 8 octombrie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Lună se afla astăzi în Rac şi te predispune la emotivitate, sensibilitate şi posibile excese de generozitate. Laşi impresia unui om introvertit, ai tendinţa de a lua lucrurile personal şi te-ai putea lua la ceartă cu partenerul de viaţa. Îţi place să îi cocoloşeşti pe cei dragi, dar în cazul în care eforturile nu îţi suntrecunoscute, ţi-ai putea schimbă brusc dipozitia.

Taur
În ceea ce te priveşte, Lună în Rac te stimulează în zona mentalităţii şi a fraţilor. Îţi faci griji pentru starea de sănătate a unui frate, soră sau a unui verişor. Mintea pare să îţi stea la probleme casnice, mâncare, curăţenie. La locul de muncă situaţia pare tensionată. Deşi dispui de o intuiţie foarte bună, îţi cam lipseşte încrederea în tine şi te laşi ghidat de ceilalţi.

Gemeni
Având Luna în Rac, proiectată în zona banilor munciţi şi a stimei de sine, manifeşti tendinţa de a acumula diverse bunuri materiale şi ai putea exagera la cumpărături. Sunt posibile discuţii încordate cu persoana iubită sau cu copiii, pornind de la modul de gestionare a resurselor. Astăzi eşti casnic, comod şi te-ai putea deconecta prin intermediul artei.

Rac
Luna este găzduită de zodia ta şi te predispune la emotivitate, sensibilitate şi interiorizare. Nu prea te simţi în largul tău la domiciliu sau în compania familiei. Eşti foarte empatic dar îţi deschizi cu greu sufletul către ceilalţi. Ai un univers interior foarte bogat, te pui cu dăruire în slujba oamenilor cu nevoi speciale, sau te-ai putea echilibra îngrijind pe cineva din familie.

Leu
Tu eşti stimulat de Luna în Rac în zona discreţiei, a abandonului de sine. Astăzi eşti copleşit de emoţii, pări foarte senzitiv şi dispui de o intuiţie extraordinară. Este o zi  favorabilă negocierilor căci poţi vedea mai multe lături ale situaţiei, dar nu se recomandă parafarea de contracte oficiale. Dacă circuli cu maşină, fii prudent în trafic.

Fecioară
Astăzi primeşti influenţa Lunii în Rac în zona prietenilor şi a anturajului. Cauţi compania oamenilor calzi, plini de grijă, protectori. O femeie din anturaj nu este prea binevoitoare şi ţi-ar putea pune beţte în roate. Ai grijă cui dai bani cu împrumut astăzi, căci recuperarea lor pare destul de anevoioasă. La domiciliu, temperează-ţi tendinţa spre conflict.

Balanţa
Lună în Rac de astăzi îţi activează zona carierei şi a puterii. Atmosfera la locul de muncă este tumultuoasă şi îţi poate genera o stare de agitaţie interioară. Jinduieşti după atenţia, aprecierea şi compania superiorilor ierarhici. Dacă aceste aşteptări nu îţi sunt îndeplinite, ai putea deveni agresiv sau certăreţ. Fii diplomat, căci imaginea ta publică ar putea fi impactată.

Scorpion
În ceea ce te priveşte, Lună în Rac se proiectează în zona filosofiei de viaţă şi a călătoriilor în străinătate. Astăzi eşti retras, ai tendinţa de a-ţi etala valorile morale dobândite în familie şi de a le impune şi altora. Evită cheltuielile, în special achiziţionarea produselor de lux. Călătoriile de lungă distanţă sau înstrăinătate nu sunt favorizate.

Săgetător
În cazul tău, Luna în Rac activează zona transformării, a regenerării şi a banilor proveniţi din asocieri. Unele surse de venit, provenite din colaborările în care activezi, se lasă îndelung aşteptate. Un protector influent din anturajul tău este foarte dominator şi are tendinţa de a te controla. Fii receptiv, nu luă lucrurile personal şi temperează-ţi agresivitatea.

Capricorn
Luna în Rac trimite influente, în ceea ce te priveşte, în zona relaţiilor, a căsătoriei şi a parteneriatelor în care eşti implicat. Astăzi eşti un partener cald, generos, protector şi pretinzi în schimb acelaşi lucru. Fii atent pe unde circuli cu maşina, respectă regulile de circulaţie pentru siguranţa ta, dar şi pentru a evită complicaţiile legale.

Vărsător
Astăzi resimţi influenţa Lunii din Rac  în  zona muncii şi a sănătăţii. Starea ta de sănătate pare fragilă, aşa că îţi recomand să ai grijă cum îţi dozezi energia şistresul căci ai putea atrage unele probleme de sănătate în zona stomacului. La locul de muncă, se pot ivi conflicte cu străini sau persoane de  altă religie. Amână călătoriile la distanţă mare de casă.

Peşti
Sub influenţa Lunii în Rac, astăzi eşti încercat în zona iubirii, a copiilor şi a afirmării prin creaţie. Iubeşti copiii şi ai tendinţa de a-i cocoloşi atât cu atenţiecât şi cu bunătăţi culinare. Relaţia cu persoana iubită se anunţă destul de încordată, întrucât partenerul de viaţă pare gelos şi dominator. Câştigurile financiare, provenite din colaborări, se mai lasă aşteptate.

×