x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop august 2024: Un carusel de emoții și oportunități

Horoscop august 2024: Un carusel de emoții și oportunități

de Vali Deaconescu    |    31 Iul 2024   •   11:15
Horoscop august 2024: Un carusel de emoții și oportunități
Sursa foto: Hepta

August se anunță a fi o lună plină de evenimente și trăiri intense, marcată de influențe astrologice puternice care ne vor ghida pe toți pe calea dezvoltării personale și a conexiunilor interumane.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Luna august aduce un nou început în viața ta amoroasă, dar nu lăsa întâlnirile să-ți ocupe tot timpul. Responsabilitățile de la muncă trebuie să rămână pe primul loc. Calitatea este mai importantă decât viteza, Berbec. Luna plină din 19 august în Vărsător poate aduce tensiuni în comunitatea ta. Din fericire, Venus intră în Balanță pe 29 august, ajutându-te să repari prieteniile.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Luna nouă din Leu pe 4 august inițiază schimbări în viața ta de acasă. Susținerea unui membru al familiei sau organizarea unei cine extravagante te vor ține ocupat. Încearcă să nu te stresezi prea mult în timpul procesului de planificare și curățenie. La muncă, noi priorități sau o pasiune neașteptată pentru un coleg pot revigora rutina ta zilnică.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Popular și expresiv, continui să faci oamenii să râdă cu farmecul tău natural. Abordează pe toată lumea cu căldură și prietenie pentru a lăsa o impresie durabilă. Îmbunătățirile casnice ar putea deveni tot mai stresante pe măsură ce luna avansează. Amână proiectele până în sezonul Fecioarei, începând cu 22 august.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Comunicațiile greșite vor reprezenta o provocare în august. Asigură-te că înțelegi bine instrucțiunile celorlalți și evită să faci presupuneri. O achiziție strălucitoare îți poate aduce satisfacție temporară, dar și regrete pe termen lung. Spre sfârșitul lunii, vei găsi confort și reasigurare în familie.

Leu (23 iulie - 22 august)

Ești mereu în centrul atenției, Leu, dar acest lucru este și mai adevărat în august. Fă-ți cunoscută prezența și mândrește-te cu aspectul tău. Cheltuielile vor deveni o preocupare mai mare, așa că ordine și disciplină sunt necesare pentru a nu depăși bugetul. Nu ignora semnele că tu și partenerul tău sunteți pe drumuri diferite.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Luna aceasta te gândești la ce te face să te simți viu. Reflecția asupra ta îți va aminti că ești mai puternic decât crezi. Fii curajos și ușile se vor deschide pentru tine. Nu îți analiza prea aspru defectele. Sfârșitul lunii este momentul perfect pentru a te reinventa, odată cu intrarea soarelui în semnul tău pe 22 august.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Carisma și încrederea ta atrag atenția, iar oportunitățile strălucitoare nu întârzie să apară. Demonstrează că ești de încredere și oamenii te vor împinge spre roluri de conducere. Nu exagera în analizarea problemelor ipotetice; nu lăsa ce a mers prost în trecut să-ți afecteze viitorul.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Curajos și demn, ieși în lume ca cea mai bună versiune a ta la începutul lunii august. Retrogradul lui Mercur de pe 5 august te forțează să reconsideri anumite vise neîmplinite, în special în carieră. Fii atent la prietenii care te susțin în această perioadă. Drama apare aproape de casă pe măsură ce luna se apropie de sfârșit. Mediază și repară relațiile cu grijă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

August aduce noi viziuni și ambiții. Urmează-ți instinctele de a călători, învăța și explora. Împărtășește-ți pasiunile și inspirația oriunde mergi. Dar nu lăsa un capitol dificil să-ți zdruncine încrederea. Sfârșitul retrogradului lui Mercur, pe 28 august, îți va restaura asigurarea de sine.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie) Îți exprimi iubirea în august prin împărtășirea cuvintelor de înțelepciune. Demonstrează-ți empatia, susținerea și răbdarea. Totuși, fii atent să nu-ți exprimi opinia atunci când nu ai suficiente informații. Pe 5 august, retrogradul lui Mercur te forțează să reexaminezi o decizie din trecut. Monitorizează-ți atent cheltuielile și economiile.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sărbătorește iubirea, Vărsătorule. Timpul petrecut cu persoanele tale preferate te va umple de pasiune și entuziasm. Reflectează asupra cât de multă loialitate și angajament există în relațiile tale. Exprimă-ți valorile și dorințele evolutive. Nu lăsa oamenii să ghicească ce simți.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Revigorează-ți ritualurile și rutinele. Munca grea nu trebuie să fie plictisitoare. O mică răsfățare dimineața sau patinajul pe role în timpul liber îți vor aduce culoare și vitalitate în zilele gri. Dorința ta de a-ți ajuta partenerul este admirabilă, dar evită să preiei prea mult controlul și să critici. Oferă încurajare și inspirație pentru a-i ajuta să-și vadă propriul potențial, potrivit Bustle.

×