x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 12 - 18 noiembrie 2018. Scorpionii au parte de sicane la locul de munca

Horoscop Casandra 12 - 18 noiembrie 2018. Scorpionii au parte de sicane la locul de munca

09 Noi 2018   •   14:33
Horoscop Casandra 12 - 18 noiembrie 2018. Scorpionii au parte de sicane la locul de munca

Horoscop saptamanal 12 - 18 noiembrie . Afla ce ti-au harazit astrele pentru urmatoarea saptamana.

Horoscop BALANTA: In aceasta saptamana va veti concentra mai mult pe viata profesionala. Se pare ca aici sunt probleme care mocnesc de ceva vreme. Ar fi bine sa ganditi totul cu calm si sa actionati prompt, dar nu in urma unei analize a viitoarelor planuri.

Horoscop SCORPION: La inceputul saptamanii va supara mici conflicte la locul de munca, dar acestea se sting rapid. Va puneti problema daca numai dumneavoastra gresiti si nu cumva cineva va face sicane. Uneori va luati doar dupa aparente si nu e chiar bine.

Horoscop SAGETATOR: Va preocupa in mod deosebit achitarea unor taxe, impozite, facturi sau a unei datorii neachitate. Se pare ca norocul va surade si veti primi un ajutor financiar de la o institutie. Atentie la semnarea actelor.

Horoscop CAPRICORN: Petreceti cam mult timp in compania prietenilor si membrii familiei se vor revolta din aceasta cauza. Se pot ivi chiar discutii in contradictoriu insa le puteti aplana daca va folositi de discernamant.

Horoscop VARSATOR: Va ocupati timpul cu tot felul de activitati legate de reparatii si renovari prin locuinta, insa va nemultumeste un singur lucru: sunteti lasati sa va luptati singuri cu greutatile. In weekend veti avea mici probleme cu sanatatea, dar care se vor remedia rapid.

Horoscop PESTI: Se pare ca aveti mai mult chef de distractii decat sa va pierdeti timpul cu rezolvarea problemelor. Nimic grav, insa acumularea acestora va duce la un moment dat la o adevarata bomba. Incercati sa va concentrati pe solutionarea acestora si nu veti regreta.

 

Citeste aici horoscopul integral

 

×