x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 14 - 20 ianuarie 2019. Va este dificil sa va organizati si sa luati decizii

Horoscop Casandra 14 - 20 ianuarie 2019. Va este dificil sa va organizati si sa luati decizii

11 Ian 2019   •   12:53
Horoscop Casandra 14 - 20 ianuarie 2019. Va este dificil sa va organizati si sa luati decizii

Horoscop saptamanal 14 - 20 ianuarie 2019. Afla ce ți-au hărăzit astrele pentru următoarea săptămână.

Horoscop BERBEC: Vi se intampla ceva diferit decat ati anticipat si va poate atrage interesul pentru viitor. Poate fi vorba de ceva cu totul nou sau poate avea legatura cu lucruri ce s-au intamplat in viata dumneavoastra in ultimii ani.

Horoscop TAUR: In aceste zile se pare ca aveti multe de spus dar e mai bine sa va ganditi de doua ori inainte de a deschide gura. Va poate parea rau daca veti jigni pe cineva fara intentie. E mai bine sa acceptati si opinia celorlalti.

Horoscop GEMENI: Sunteti in elementul dumneavoastra in aceasta saptamana si va veti implica mult in relatiile cu altii. Veti fi coplesiti de atatea evenimente. In weekend faceti cunostinta cu cineva mai special, mai iesit din tipare. Se poate lega o relatie serioasa.

Horoscop RAC: Veti avea ocazia sa realizati care este pozitia dumneavoastra in societate si veti face totul sa aratati lumii din jur de ce sunteti in stare. Aveti multe de discutat cu familia si se pare ca ajungeti la o intelegere, mai ales in ceea ce priveste o mostenire.

Horoscop LEU: Sunteti intr-o forma excelenta si se pare ca va simtiti atrasi de sufletul care va sta alaturi. Mai mult ca oricand vreti sa-i demonstrati ca se poate sa fiti muuuult mai iubitori. Decideti insa intai ce vreti sa faceti in continuare si apoi pronuntati-va.

Horoscop FECIOARA: Pentru a obtine avantajul dorit va trebui sa lasati garda jos. Nu mai enervati cu insistentele si veti castiga mai mult. Veti avea ocazia sa observati daca persoana iubita, este intr-adevar, rabdatoare. Priviti situatia in ansamblu, nu doar in detaliu.

Horoscop BALANTA: Va este dificil sa va organizati si sa luati decizii. Aveti multe planuri de indeplinit si nicio cale nu vi se pare cea potrivita. Lasati-i si pe altii sa va ajute si veti observa ca totul merge struna. Succes!

Citeste aici horoscopul integral

×