x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 14 - 20 octombrie 2019. În această săptămână aveți capacitatea de a vă examina cu o mai mare obiectivitate

Horoscop Casandra 14 - 20 octombrie 2019. În această săptămână aveți capacitatea de a vă examina cu o mai mare obiectivitate

14 Oct 2019   •   14:42
Horoscop Casandra 14 - 20 octombrie 2019. În această săptămână aveți capacitatea de a vă examina cu o mai mare obiectivitate
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop săptămânal 14 - 20 octombrie 2019. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru următoarea săptămână.

Horoscop BALANTA 23.09-22.10: In aceasta saptamana aveti capacitatea de a va examina cu o mai mare obiectivitate. Veti avea priceperea necesara la negocierea si discutarea contractelor. Este posibil sa simtiti nevoia de a iesi, de a calatori, dar nu pe distante lungi.

Horoscop SCORPION 23.10-21.11: Sunteti unii dintre nativii cei mai retrasi ai zodiacului si zilele acestea veti simti nevoie chiar de izolare. Veti alege sa pastrati propriile pareri pentru dumneavoastra si sa nu le comunicati altora, chiar daca ar trebui.

Horoscop SAGETATOR 22.11-21.12: In aceste zile va veti gandi mult la propriile obiective si daca acestea sunt potrivite pentru dumneavoastra. Va faceti o lista, stabiliti prioritatile si taiati tot ce nu va convine. Ceea ce ramane este esentialul!

Horoscop CAPRICORN 22.12-19.01: Va faceti planuri ce tin de viata profesionala sau orice altceva are legatura cu cariera sau reputatia publica. Este un moment prielnic pentru a incepe noi studii care va vor ajuta in profesie.

Horoscop VARSATOR 20.01-18.02: Sunteti dornici sa va largiti orizonturile si sa aflati cat mai multe despre locuri straine, lege, filozofie sau cunostinte superioare. S-ar putea chiar sa va intereseze un alt stil de viata, mai ales daca sunteti atras de acesta.

Horoscop PESTI 19.02-20.03: Veti avea ocazia sa va priviti spre interior si sa reflectati asupra adevarurilor profunde despre voi insiva. S-ar putea chiar sa descoperiti ca aveti o gandire sincronizata cu a celor cu care purtati discutii.

 

Citeste aici horoscopul integral

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Casandra horoscop saptamanal