x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 18 - 24 noiembrie 2019. Aveți o ocazie perfectă pentru a clarifica o problemă importantă cu un prieten apropiat

Horoscop Casandra 18 - 24 noiembrie 2019. Aveți o ocazie perfectă pentru a clarifica o problemă importantă cu un prieten apropiat

15 Noi 2019   •   14:54
Horoscop Casandra 18 - 24 noiembrie 2019. Aveți o ocazie perfectă pentru a clarifica o problemă importantă cu un prieten apropiat
Sursa foto: pixabay.com

Horoscop săptămânal 18 - 24 noiembrie 2019. Află ce ți-au hărăzit astrele pentru următoarea săptămână.

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Este momentul perfect sa cautati in interiorul dumneavoastra si sa va gânditi la adevaruri psihologice. Acum puteti incheia negocierile cu privire la finante, o proprietate comuna sau o mostenire.

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Aveti o ocazie perfecta pentru a clarifica o problema importanta cu un partener sau un prieten apropiat. Puteti face pasi importanti lucrând cu cineva apropiat. Impreuna veti realiza mai mult decât ati putea face fiecare separat.

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: Problemele la serviciu va vor pune mici piedici. Intârzieri, greseli neplacute, livrari cu intârziere, deficiente de personal sau defectiuni de echipamente. Cu toate acestea, veti avea o minunata sansa de a finaliza totul. Cu eforturi, dar reusiti!

Horoscop RAC 22.06-21.07: Aveti sansa de a vorbi despre problemele din trecut care ar putea fi trecute cu vederea. Acum puteti sa-i lamuriti pe ceilalti unde va aflati. In weekend s-ar putea sa plecati intr-o vacanta pe care o planuiti demult.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Va gânditi tot mai mult la evenimentele trecute din viata dumneavoastra. Unele dintre acestea v-ar putea afecta prezentul si modul in care va traiti viata astazi. Va examinati viata personala si de familie pentru a evalua calitatea acestora.

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Acordati-va putin timp suplimentar, deoarece veti intâmpina tot felul de intârzieri. Intre timp, sunt posibile noi vesti de la frati, rude sau prieteni din trecut. Cu toate acestea, veti aprecia oamenii din propria viata si ajutorul primit de la ei.

 

Citeste aici horoscopul integral

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Casandra horoscop saptamanal