x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop Casandra 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Scorpionii vor avea parte de o saptamana nebuna

Horoscop Casandra 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Scorpionii vor avea parte de o saptamana nebuna

26 Oct 2018   •   14:45
Horoscop Casandra 29 octombrie – 4 noiembrie 2018. Scorpionii vor avea parte de o saptamana nebuna

Horoscop saptamanal 29 octombrie – 4 noiembrie . Afla ce ti-au harazit astrele pentru urmatoarea saptamana.

BALANTA 23.09-22.10: Aveti sansa de a va mari veniturile si de a va creste bogatia. Puteti actualiza in viata dumneavoastra ceea ce pretuiti cel mai mult (poate suna magic, dar e adevarat!). Este important sa intelegeti cum sa va folositi resursele pentru o viata mai placuta.

SCORPION 23.10-21.11: Ce usurare! Agitatia nebuna care a fost prezenta de o perioada la domiciliul dumneavoastra incepe sa scada. Propria locuinta poate deveni propriul refugiu. Intre timp, norocosul Jupiter va atrage oameni si resurse pentru propriul folos. Succes!

SAGETATOR 22.11-21.12: Ritmul indraznet al vietii dumneavoastra pare sa se schimbe simtitor. Va mai linistiti cu rearanjarea casei si va ocupati si de propriul spirit. Daca va este mai usor dumneavoastra, le va fi si celorlalti la fel. Cei apropiati pot conta pe sprijin si pe intelegere.

CAPRICORN 22.12-19.01: Marte este inca prezent in casa dumneavoastra de bani si va va stimula ambitia de a castiga bani, dar va va incuraja sa cheltuiti mai mult. Prudenta trebuie insa sa o pastrati, mai ales ca va lasati dusi de val la cumparaturi. Puteti sa va multumiti si doar cu cateva lucruri.

VARSATOR 20.01-18.02: Sunteti impulsionati de energia si de vitalitatea fizica, mai ales ca lucrati intr-un ritm alert si va doriti sa realizati cat mai multe. Intampinati sansa de a va spori popularitatea  si reputatia in ochii colegilor si a familiei. Profitati la maximum de aceste oportunitati.

PESTI 19.02-20.03: Continuati sa va perfectionati abilitatile si sa va pregatiti performanta. Doriti sa invatati mai mult si sa va extindeti lumea, mai ales ca vreti sa va pregatiti pentru viitorul ce se anunta promitator. Va puteti folosi de resursele altora pentru propriul beneficiu.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop saptamanal horoscop