x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Care este cel mai rar întâlnit semn zodiacal?

Care este cel mai rar întâlnit semn zodiacal?

de Andreea Tiron    |    11 Mar 2024   •   09:15
Care este cel mai rar întâlnit semn zodiacal?
Sursa foto: pixelparticle/Getty Images/iStockphoto

Dacă ești interesat de astrologie, s-ar putea să ai impresia că te întâlnești mereu cu Gemeni sau că Scorpionii sunt la tot pasul, dar cumva, nu ai întâlnit niciodată un Capricorn. În timp ce aceste conexiuni constante se pot datora compatibilității zodiacale (doar pentru că vibrezi cu anumite semne mai mult decât cu altele), atunci când iei te gândești o secundă la cercul tău astral de prieteni, s-ar putea să începi în mod natural să te întrebi: Care este cel mai rar semn zodiacal ?

Ei bine, din punct de vedere statistic, o zodie tinde să concureze pentru titlul de cel mai rar întâlnit semn, din cauza mai multor factori.

Care este cel mai rar semn zodiacal?

Vărsătorul este cel mai rar dintre toți. Bebelușii vărsători tind să fie puțini, deoarece februarie este cea mai puțin obișnuită lună de naștere. În plus, perioada de suprapunere dintre ianuarie și februarie este cea mai scurtă din punct de vedere astrologic.

Care sunt trăsăturile celui mai rar semn zodiacal?

Vărsătorii sunt cunoscuți ca rebelii astrologiei. „Co-conduși de Saturn, planeta karmei, disciplinei și structurii, precum și de Uranus, maestrul schimbărilor rebele, Vărsătorii sunt cunoscuți că provoacă mereu destinul. Sunt adesea niște umanitari progresiști ​​și independenți, care nu se feresc să pună sub semnul întrebării autoritatea pentru a crea un mediu echitabil.

De multe ori, Vărsătorii apreciază prieteniile mai mult decât relațiile lor romantice, deoarece nu le place să fie împovărați emoțional.

Care zodii sunt cele mai compatibile cu Vărsătorul?

Vărsătorii sunt pretențioși atunci când aleg potențiali parteneri, dar alte semne de aer, cum ar fi Balanța și Gemenii, precum și semnele de foc Berbecul și Săgetătorul pot face perechi puternică. Acest lucru se datorează în principal faptului că Vărsătorul îi place pe cei interesanți, curioși și la fel de rebeli, având capacitatea de a-i împinge din zona lor de confort.

Vărsătorul are, de asemenea, o legătură puternică cu Leul, semnul său opus. „Dacă aceste două personaje își pot da seama cum să-și comunice sentimentele și să lucreze pentru a vedea lucrurile din punctul de vedere al celuilalt, chimia dintre Vărsător și Leu poate fi o potrivire o dată în viață”, spun astrologii.

×
Subiecte în articol: horoscop zodie rară varsator