x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 17 - 23 octombrie 2022

Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 17 - 23 octombrie 2022

16 Oct 2022   •   14:38
Horoscop. Cele 3 zodii cu cele mai bune previziuni pentru săptămâna 17 - 23 octombrie 2022
Sursa foto: Unsplash.com

horoscop. În această ultimă săptămână, în care Soarele este încă în constelația Balanță, ar trebui să fim capabili să rezolvăm oricare dintre cele mai recente dificultăți sâcâietoare din viața noastră, deoarece această săptămână aduce claritate minții și determinarea de a finaliza ceea ce am început.

Cu toții simțim influența Balanței atunci când ajunge în ultima etapă de putere și ne va afecta pe toți într-un mod pozitiv și productiv.

Ideea de productivitate este cheia aici; este timpul să încheiem lucrurile și să ne pregătim pentru orice urmează pe ordinea de zi.

Dacă nu terminăm ceea ce am început în timpul trecerii Soarelui prin Balanță, nu o vom lua la fel de în serios în timpul sezonului Scorpion , iar lipsa de finalizare va reveni să ne bântuie la o dată viitoare. Așadar, este timpul să ne terminăm sarcinile și să ne pregătim pentru ceva nou.

Viețile noastre amoroase vor fi puternice și funcționale, dar nu vor ocupa primul loc când vine vorba de acțiunile pe care le întreprindem; suntem mai preocupați săptămâna aceasta de achitarea unei datorii sau de finalizarea lucrărilor la un proiect.

Cele 3 zodii cu previziuni astrologice grozave pentru 17 - 23 octombrie 2022

1. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Te vei simți productiv și vei avea succes în această săptămână, deoarece concentrarea ta este ascuțită. Pentru că ai beneficiat de puterea Soarelui prezent în Balanță în ultima sa săptămână, poți gestiona tot ceea ce faci cu calm, echilibru și previziune. Știi ce vrei să realizezi și ți-ai propus să o faci.

Toate obstacolele devin lecții de învățare pentru tine, pe măsură ce găsești modalități noi de a-ți negocia calea printre probleme; găsești cu ușurință soluții și nu te temi de niciuna dintre problemele care ți-ar putea sta în cale.

Puterea ta principală în această săptămână este în comportamentul tău sigur și încrederea ta, ceea ce va face totul mult mai ușor.

Tranzitul Luna-Marte îți aduce energie și, în ceea ce te privește, săptămâna pare că a fost creată pentru succesul tău. Ești neînfricat și condus în această săptămână de Săgetător.

2. Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă există ceva de care te poți bucura personal săptămâna aceasta este că poți face tot ceea ce ți se cere fără ca acest lucru să intre în conflict cu viața ta amoroasă.

Ești capabil să le separi pe cele două și având în vedere acest lucru, ai un succes complet.

Ai nevoie de această separare; nu ești cineva care vrea să facă totul cu un partener implicat, de fapt, este foarte important pentru tine să poți menține această separare; nu-ți vei invita niciodată persoana iubită în afacerea ta, pentru că asta cu siguranță ar strica totul.

Săptămâna aceasta ești supus în mod deosebit influenței Soarelui în conjuncție cu Saturn, ceea ce te va face fericit că ești tu, dar nefericit să fii compromis de romantism.

Sună mai rău decât este, dar pe termen lung, această săptămână îți va aduce pace pur și simplu pentru că vei putea controla munca și îți vei păstra viața amoroasă... acasă. 

3. Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu ai nimic care te împiedică săptămâna aceasta și fiindcă ai vrut să duci la bun sfârșit ceva care, în opinia ta, a durat mult prea mult timp, vei putea în sfârșit să-ți aloci timp doar pentru tine. Termină, așa cum se spune, și vei face exact asta.

Ai motivația și claritatea minții; odată ce ai făcut acest lucru, nu trebuie să te întorci la el și asta, în sine, este îmbucurător.

Unul dintre lucrurile care pare să te sâcâie mereu este ideea unei lucrări neterminate - genul care nu se termină niciodată.

Săptămâna aceasta schimbă toate acestea și îți permite în sfârșit să ai satisfacția de a ști că nu trebuie să mai revii niciodată la „aceasta”.

Ești puternic, optimist și, mai ales, autosuficient, în această săptămână, și cu cât petreci mai mult timp singur, cu atât mai bine, deoarece acest tip de singurătate este ceea ce îți oferă perspectivă. Realizarea este la îndemână.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodia Vărsător