x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop: Cum iti dai seama ca nu te mai iubeste!

Horoscop: Cum iti dai seama ca nu te mai iubeste!

28 Mai 2018   •   15:05
Horoscop: Cum iti dai seama ca nu te mai iubeste!

Cea mai buna metoda de a rezolva majoritatea problemelor dintr-un cuplu este, fireste, o discutie sincera si deschisa. Din pacate, nu toti sunt in stare sa spuna lucrurilor pe nume, recurgand la cai ocolitoare, precum aluzii, raspunsuri evazive, un comportament ciudat.

 

Totusi, cand stim ca sentimentele omului de langa noi s-au schimbat? Totul depinde de capacitatea de a percepe si analize semnalele acestuia. Iata cateva exemple, in functie de zodie.

Taur

Pentru ei, foarte important este contactul tactil cu persoana iubita. Ca atare, daca intr-o buna zi nu va mai imbratiseaza, nu va mai saruta sau nu va mai tine de mana, inseamna ca gata, s-a terminat. A continua relatia inseamna din rau in mai rau. Este posibil ca, intre timp, Taurii sa-si gaseasca alt loc caldut, pentru ca le place sa stie la cine pleaca.

Rac

In general, Racii sunt foarte inchisi. Nu isi deschid sufletul decat in fata persoanelor foarte apropiate. Daca brusc devine suspect de tacut, inseamna ca ati fost exclus din aceasta categorie. Nu o sa recunoasca niciodata schimbarea intervenita, pentru ca Racii detesta discutiile pe aceasta tema.

Fecioara

Pentru cei nascuti sub acest semn zodiacal, detaliile, precum ziua de nastere, floarea preferata, masura la pantofi, sunt foarte importante. Daca realizati ca a uitat sau nu a retinut ceva destul de semnificativ, trebuie sa va faceti griji. Pentru ca este inceputul sfarsitului – pentru ei detaliile si-au pierdut semnificatia initiala si, curand, si dumneavoastra veti inceta sa mai prezentati interes.

Scorpion

Vor aborda un comportament pasiv. Fara initiative, fara idei, fara propuneri. Sau pur si simplu va anunta ca nu mai corespundeti dezideratelor lor. Nu trebuie uitat ca, de regula, Scorpionii nu se ascund dupa deget, spun direct ce au de spus.

Capricorn

Daca nu va mai intreaba despre planurile dumneavoastra de viitor, inseamna ca a renuntat sa-si adapteze agenda, astfel incat sa fiti cat mai mult timp impreuna. In rest, ei raman la fel de amabili si draguti, numai ca nu mai vad rostul acestei relatii.

Pesti

Daca nu va mai ajuta, daca nu sare la prima rugaminte, inseamna ca nu mai sunteti pentru ei o persoana apropiata. Treptat, discutiile se vor stinge, reducandu-se la strictul necesar. Oricum, Pestii isi vor pastra intotdeauna o portita deschida, pentru ca detesta rupturile definitive.

×