x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. De ce sunt femeile atrase de bărbaţii căsătoriţi, în funcţie de semnul zodiacal

Horoscop. De ce sunt femeile atrase de bărbaţii căsătoriţi, în funcţie de semnul zodiacal

09 Sep 2019   •   15:19
Horoscop. De ce sunt femeile atrase de bărbaţii căsătoriţi, în funcţie de semnul zodiacal

Sunt o mulţime de lucruri de spus despre bărbaţii căsătoriţi – loialitate, fidelitate, reuşită. Când o femeie vede un bărbat cu verighetă pe deget, probabil se întreabă cine este norocoasa. Este ciudat să crezi că femeile sunt mai atrase de bărbaţi după ce aceştia se căsătoresc, mai ales dacă ne gândim că odată ce un bărbat s-a căsătorit, înseamnă că acesta nu mai este disponibil.

Nu e vorba că femeile sunt gata să intre în căsnicia cuiva, ci pur şi simplu se gândesc cum ar fi să fie căsătorite cu un astfel de bărbat, scrie Your Tango. Bărbaţii căsătoriţi transmit stabilitate şi protecţie, iar femeile caută aceste atribute.

Publicaţia menţionată a prezentat motivele pentru care fiecare semn zodiacal în parte este atras de bărbaţii căsătoriţi.

Berbec

Femeile aflate sub acest semn zodiacal sunt atrase de bărbaţii căsătoriţi pentru că aceştia reprezintă o provocare. În plus, acestea văd încrederea caracteristică bărbaţilor căsătoriţi.

Taur

Femeile aflate sub acest semn zodiacal găsesc bărbaţii căsătoriţi atractivi pentru că aceştia sunt caracterizaţi de stabilitate. Taurii văd un bărbat căsătorit şi se gândesc: “Pun pariu că este super responsabil şi devotat soţiei sale”.

Gemeni

Femeile aflate sub acest semn zodiacal iubesc bărbaţii care pot comunica bine cu cei din jur. Comunicarea este esenţială atunci când vine vorba de căsătorie, aşa că Gemenii sunt de părere că bărbaţii căsătoriţi ştiu să comunice eficient.

Rac

Femenile Rac sunt romantice şi de aceea au tendinţa să se imagineze alături de bărbaţii pe care îi văd cu verighetă pe deget, tocmai pentru că şi ei, la rândul lor, transmit romantism.

Leu

Leii sunt pasionali şi dramatici, iar femeile aflate sub acest semn zodiacal au tendinţa să aibă dorinţe nebune. Una dintre aceste dorinţe are legătură cu a fi cu un bărbat căsătorit, pentru că le dau senzaţia că pot fi dominaţi.

Fecioară

Fecioarele sunt atrase de bărbaţii care acordă atenţie detaliilor mărunte când vine vorba de femei. În mod obişnuit, bărbaţii căsătoriţi sunt destul de buni la asta. Fecioarele sunt atrase de bărbaţi căsătoriţi pentru că vor să primească această atenţie.

Balanţă

Balanţele nu o să îşi dorească niciodată să rupă liniştea dintre un soţ şi o soţie. Cu toate acestea, Balanţele urăsc singurătatea, iar dacă pentru a scăpa de ea trebuie să se culce cu un bărbat căsătorit, o să facă asta.

Scorpion

Femeile Scorpion sunt geloase pe ceea ce nu pot avea. Un bărbat căsătorit care are toate calităţile pe care o femeie Scorpion le caută reprezintă idealul pe care nu-l poate avea.

Săgetător

Femeile aflate sub acest semn zodiacal caută bărbaţi extrovertiţi. Femeile Săgetător văd o altă femeie într-o căsnicie fericită şi caută acelaşi lucru.

Capricorn

Femeile Capricorn îşi doresc cel mai mult în viaţă să aibă familia lor. Când acestea văd un cuplu căsătorit, acestea încep să se gândească la viitorul lor soţ.  Aceste femei găsesc bărbaţii căsătoriţi atractivi tocmai pentru că aceştia reprezintă tot ceea ce ele îşi doresc.

Vărsător

Femeile Vărsător nu sunt genul care să tânjească după bărbaţi căsătoriţi. Acestora le place independenţa şi nu sunt gata să împartă tot ceea ce au cu cineva. Cu toate acestea, femeile Vărsător găsesc atractivă ideea de soţ pentru că cineva ar putea să stea cu ele până târziu pentru a discuta despre orice.

Peşti

Femeile Peşti, asemeni Vărsătorilor, sunt departe de a avea o înclinaţie către bărbaţii căsătoriţi. Aceste femei nu s-ar ierta niciodată dacă ar interveni între un soţ şi soţia sa.  

×
Subiecte în articol: horoscop barbati casatoriti dragoste