x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de primăvară 2023. Gemenii sunt plini de farmec. Leii își sporesc veniturile. Scorpionii sunt productivi

Horoscop de primăvară 2023. Gemenii sunt plini de farmec. Leii își sporesc veniturile. Scorpionii sunt productivi

de Moira Dună    |    27 Feb 2023   •   14:30
Horoscop de primăvară 2023. Gemenii sunt plini de farmec. Leii își sporesc veniturile. Scorpionii sunt productivi
Sursa foto: Hepta

Soarele tranzitează semnul de apă al Peștilor și intră în zodia de foc a Berbecului, urmând să ajungă apoi în semnul de pământ al Taurului. Cele trei luni de primăvară vin astfel cu vise, energie și realism.

Tranziția dintre Pești, un semn sincer, creativ și empatic, spre zodia de acțiune și control a Berbecului, ne arată cât de important este să ne iubim pe noi înșine, să avem grijă de mintea, spiritul și sănătatea noastră, iar apoi ajungem în pragmaticul Taur care ne aduce cu picioarele pe pământ. 

Totodată, Venus, planeta iubirii și frumuseții, se întâlnește pe 2 martie cu Marele Benefic, Jupiter, din Berbec, făcându-ne mai optimilti, pasionali și dornici să ne distrăm. Apoi, din 16 martie până pe 10 aprilie, Venus va fi acasă în Taur, ajutându-ne să ne conectăm cu noi înșine și cu lumea prin toate cele cinci simțuri. Pe 20 aprilie va fi o eclipsă de Soare și Lună nouă în Berbec, Acesta este un moment de schimbare care ne deschide noi drumuri. În jurul datei de 5 mai, eclipsa de Lună și Luna plină din Scorpion reprezintă o oportunitate de rupe legăturile în relațiile nesănătoase. Norocosul Jupiter se mută pe 16 mai în Taur. 

Iată previziunile pentru toate semnele în această primăvară:

Berbec
Venus se mișcă prin semnul tău în perioada 20 februarie - 16 martie, stimulându-ți capacitatea de a face impresie în lume. Dar este și o șansă de a înțelege ce te face să te simți cel mai confortabil. Venus se va întâlni cu norocosul Jupiter pe 2 martie, ceea ce îți aduce optimism și noroc. În zilele din jurul Lunii noi, din 21 martie și 20 aprilie (care se întâmplă să fie și o eclipsă de soare), vrei să participi la un curs, să ții o prezentare și să începi drumul spre progres, care va ține cel puțin 6 luni. 

Taur
Începutul primăverii este adesea destul de somnoros pentru tine datorită Soarelui care se deplasează prin sectorul tău de spiritualitate. Deși s-ar putea să vrei să te odihneștii, folosirea acestei perioade – din 20 martie până în 20 aprilie – pentru a-ți asculta vocea interioară, îți poate oferi informații valoroase despre vindecarea de care ai nevoie. Prioritizarea muncii pe cont propriu în acest timp se poate traduce prin a te iubi și mai mult pe tine însuți și, în cele din urmă,  să-ți promovezi obiectivele. Venus se află în zodia ta, din 16 martie până în 10 aprilie, iar norocosul Jupiter este acolo din 16 mai 2023 până în mai 2024.În jurul datei de 5 mai, eclipsa de Lună și Luna plină din sectorul tău de parteneriat evidențiază modul în care te simți în legăturile tale personale.

Gemeni
Primăvara devreme poate fi plină de eforturi de colaborare, datorită Soarelui care se mișcă prin sectorul tău de relații, din 20 martie până în 20 aprilie. Ești chiar mai motivat decât de obicei să te conectezi cu ceilalți, dar asigură-te că proiectele tale sunt în concordanță cu dorințele inimii și cu cele pe termen lung. Pe măsură ce Venus se mișcă prin zona ta de spiritualitate, din 16 martie până în 10 aprilie, dedici mai mult timp pentru meditație și îngrijirea sănătății tale mintale. Apoi, din 11 aprilie până pe 7 mai, timpul planetei iubirii din zodia ta îți permite să străluciești în lume. Te-ai putea simți mai atractiv, fermecător și mai norocos în relațiile tale, dar acesta poate fi și un moment de auto-reflecție în jurul a ceea ce poți face pentru a fi mai fericit.

Rac
Pe măsură ce vine primăvara, te simți neliniștit și dornic să ieși din zona ta de confort, cu Soarele care trece prin sectorul tău de aventură până pe 20 martie. Încrederea în intuiția ta te poate conduce către un teren neexplorat. În timp ce Venus  se mișcă prin sectorul tău de relații, din 16 martie până pe 10 aprilie, vei alege cu ce prieteni și colegi să te întâlnești dar ai grijă să oferi lumina ta unică oamenilor care te văd și te prețuiesc, protejându-ți energia. În jurul datei de 5 mai, eclipsa de Lună și Luna plină în sectorul tău de auto-exprimare te poate face mai conștient de modurile în care ți-ai diminuat lumina și te motivează să strălucești din nou.

Leu
Primăvara îți alimentează dorința de a te elibera de rutinele banale și de a prețui experiențe noi, în special între 20 martie și 20 aprilie. Soarele trece prin zona ta de aventură. Anul acesta, pe 2 martie, romantica Venus se asociază cu norocosul Jupiter, mărindu-ți veniturile și încrederea în tine. Același lucru se va repeta pe 11 aprilie, când Soarele și Jupiter își unesc forțele. În jurul datei de 7 martie, Luna plină din sectorul banilor luminează problemele de încredere în capacitățile proprii. Să te iubești suficient pentru a-ți declara valoarea te va ajuta să-ți crești veniturile și să mergi mai departe într-un proiect profesional. 

Fecioară
Pe măsură ce treci de la iarnă la primăvară, călătoriile Soarelui prin sectoarele de parteneriat și intimitate din februarie și martie își pun amprenta pe modul în care îți construiești viața împreună cu ceilalți. Deși s-ar putea să fii nevoit să-ți concentrezi energia pe partenerul tău de viață, ori pe un prieten sau coleg, amintește-ți să îți acorzi atenție și ție însăți. În jurul datei de 7 martie, Luna plină din zodia ta ți-ar putea crește sensibilitatea și îți oferă șansa de a prioritiza auto-reflecția și de a acorda atenție rezolvării problemelor cu propria persoană. Același lucru va fi valabil și în timpul retrogradării planetei Mercur, din 21 aprilie până pe 14 mai, în zona de studii superioare.

Balanta
Pe măsură ce înghețul face loc florilor, vrei să faci curățenie de primăvară cu privire la sănătatea și rutina ta zilnică, până pe 20 martie. Apoi, călătoria prin zona ta de parteneriat din 20 martie până pe 20 aprilie te îndeamnă să te alături unui prieten sau coleg pentru a promova un obiectiv comun. În tot acest timp, trebuie să fii clar cu nevoile tale emoționale pentru a ajunge la pacea interioară. Această temă va fi vizibilă mai ales în jurul datei de 20 aprilie, când eclipsa de Soare și Luna nouă vor cădea în zona ta de parteneriat, îndemnându-te să ții cont și poate să schimbi modul în care te manifești în relațiile personale. Venus se deplasează prin sectorul tău de învățământ superior din 11 aprilie până pe 7 mai, creând scena pentru o creștere personală mai mare și experiențe care îți deschid ochii. Ieșirea din zona ta de confort, la propriu, călătorind, sau la figurat, perfecționând noi abilități, va fi un cadou pentru tine.

Scorpion
Pe măsură ce Soarele face o excursie prin zona ta de sănătate, din 20 martie până în 20 aprilie, simți că poți reveni la rutina ta și poți avansa în detaliile de zi cu zi ale vieții. Lunile noi din 21 martie și 20 aprilie (care se întâmplă să fie și o eclipsă de Soare) stimulează reflecția în jurul conexiunii dintre bunăstarea ta și modul în care îți petreci fiecare zi. Construirea unor obiceiuri de iubire de sine mici, dar durabile (cum ar fi yoga, meditația sau terapia) ar putea face o diferență majoră pentru vitalitatea și optimismul tău. Planeta Marte se află în sectorul tău de învățământ superior în perioada 25 martie - 20 mai. Apoi, Venus este acolo între 7 mai și 5 iunie, făcându-te productiv și încrezător. 

Săgetător
2 martie marchează una dintre cele mai frumoase și mai norocoase zile ale anului când conducătorul tău, Jupiter, se întâlnește cu dulcea Venus în zona ta de dragoste. Vibrațiile optimiste și de bine ale acestui moment oferă o prezentare a primei luni de primăvară, care găzduiește excursia Soarelui prin aceeași zonă, din 20 martie până pe 20 aprilie. Vei fi astfel mai creativ, mai apropiat de cei dragi, îi vei asculta mai mult și îți vei urma inima. Rezervă-ți timp și pentru auto-reflecție în jurul datei de 21 martie și 20 aprilie, când lunile noi cad în acest sector.

Capricorn
Echinocțiul de primăvară scoate în evidență lumea ta interioară, pe măsură ce Soarele trece prin zona ta de familie, din 20 martie până pe 20 aprilie. Simți că nu ai suficient timp în programul tău agitat pentru a te ocupa de legăturile cu cei dragi. Dar vei descoperi că atunci când răspunzi propriilor nevoi, vei fi mai productiv. Două luni noi – și o eclipsă de soare legată de cea de-a doua – în acest sector, pe 21 martie și 20 aprilie, îți pot stimula realizările. Consideră aceasta o șansă unică de a pune în mișcare o nouă poveste. Poți duce ceea ce ai învățat la un nou nivel, în perioada 16 martie - 10 aprilie, când Venus trece prin zona ta de dragoste și de auto-exprimare. 

Vărsător
Pe măsură ce primăvara începe, Soarele traversează sectorul tău de comunicare, din 20 martie până în 20 aprilie, ceea ce îți poate face viața socială și mai animată decât de obicei. Furtunile de idei, orele fericite și glumele nesfârșite sunt la ordinea zilei. Conectarea cu ceilalți este esențială dar asigură-te că ai suficient timp pentru propriile nevoi, față de prioritizarea constantă a ceea ce este mai bun pentru prietenii, frații sau vecinii tăi. Atât Luna nouă din 21 martie, cât și Luna nouă și eclipsa de Soare din 20 aprilie în această zonă vor pregăti scena pentru creștere personală și învățare. Din 11 aprilie până pe 7 mai, Venus din sectorul tău de dragoste aduce o atmosferă mai liniștită relațiilor tale, inclusiv cea pe care o ai cu tine însuți. Ai încredere în instinctele tale de a-ți exprima emoțiile sau de a amâna o anumită muncă pentru a îmbrățișa spontaneitatea și activitățile creative.

Pești
Ieșind din semnul tău, Soarele se mișcă prin sectorul valorii de sine între 20 martie și 20 aprilie. Acum îți poți transforma aspirațiile și intențiile pe care le-ai stabilit în această iarnă în realitate, indiferent dacă este un alt job mai potrivit cu obiectivele tale sau o nouă iubire. Curiozitatea ta crește în perioada 20 aprilie - 21 mai, datorită Soarelui care se mișcă prin sectorul tău de comunicare. Vei avea multe evenimente și oportunități de învățare care te vor stimula mental și emoțional. Când Venus va fi acolo în perioada 16 martie - 10 aprilie, vei avea parte de întâlniri pline de bucurie cu prietenii. Energia ta va crește, pe măsură ce Marte se deplasează prin sectorul tău de dragoste, din 25 martie până pe 20 mai. 
 

×
Subiecte în articol: horoscop primavara