x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend: 10-11 decembrie. Se anunţă un sfârşit de săptămână activ pentru toate zodiile

Horoscop de weekend: 10-11 decembrie. Se anunţă un sfârşit de săptămână activ pentru toate zodiile

09 Dec 2016   •   19:50
Horoscop de weekend: 10-11 decembrie. Se anunţă un sfârşit de săptămână activ pentru toate zodiile

Berbec

Companionii tăi sunt cam irascibili şi nu le convine nimic, deci înarmează-te cu multa răbdare ca să îi convingi că şi tu ai dreptate. Vin numai cu contra-argumente la părerile tale, se opun cu vehemenţă şi cu un dram de agresivitate, şi, cum nici tu nu taci şi ai limba ascuţită, de la un schimb de idei diferite la o ceartă pe cinste nu e nevoie decât de o scânteie.

Taur

E vremea să îţi iei rămas bun de la un lucru care a însemnat enorm pentru sufletul tău o perioadă, dar aşa e viaţa: tot ce-i frumos se termină la un moment dat. Trebuie să revii cu picioarele pe pământ după o perioadă idilică, frumoasă, emoţionantă, cu o încărcătură afectivă majoră.

Gemeni

Visezi frumos, dar vei vedea că ceea ce se naşte acum în mintea ta nu e doar visare, ci e un proiect care se clădeşte sub ochii tăi. Tu eşti arhitectul-şef, tu eşti creatorul, tu eşti inginerul care transpune în realitate acest vis, dar primul pas e să laşi imaginaţia să zboare în voie până la acel nivel în care deja ştii mult mai clar ce doreşti.

Rac

Nu te mai gândi la lista de dorinţe care nu s-au îndeplinit, ci scoate în evidenţă cât de multe alte lucruri ai primit de la viaţă. Sigur există un echilibru perfect între ce ai şi ce nu ai. Începe să treci în revistă veştile bune, evenimentele frumoase, darurile dobândite, reuşitele atinse prin forţe proprii şi ai să vezi că lista realizărilor este mult mai bogată cu mai multe motive de bucurie.

Leu

Weekendul acesta este perfect pentru a consuma caloriile acumulate, dar şi pentru a te pregăti pentru următoare perioadă. Vei vedea că cel mai greu e să porneşti, pentru că după aceea lucrurile merg de la sine. Satisfacţia va fi imensă la finalul zilei că ai reuşit să dai startul acestei provocări.  

Fecioară

Acum că toate lucrurile s-au aşezat în viaţa ta, este timpul să te ocupi şi te visurile mai vechi, date uitării, dar care au revenit în atenţia ta. Te cuprinde un val de creativitate, care îţi readuce optimismul şi te inspiră să depăşeşti obstacolele care au apărut recent în calea ta.

Balanţă

Indiferent de vârsta pe care o ai, eşti totuşi un copil în adâncul sufletului tău şi trebuie să laşi acest copil să se manifeste liber, din când în când. Şi tu ai nevoie de ocrotire, nu numai să ocroteşti tu pe alţii, şi tu ai nevoie de grija altuia, nu doar să ai grijă de alţii, deci acceptă-ţi poziţia de răsfăţat şi de protejat, pentru că o meriţi pe deplin.

Scorpion

Lasă-te invadat de lucrurile minunate care se petrec în jurul tău şi arată-ţi fericirea cât mai clar, cât mai sonor, cât mai energic, pentru că ai motive! Mai bine te încarci doar de energia bună care se resimte, nu căuta nod în papură cu orice preţ, pentru că atunci când sapi după ceea ce nu se vede, chiar ajungi la ele şi strică din bucuria aparentă.

Săgetător

Visele tale cele mai frumoase în acest moment sunt direct legate de viaţa sentimentală. Poate tocmai te-ai îndrăgostit de cineva şi descoperi că aluneci din ce în ce mai des pe gânduri şi numai la el te gândeşti. Poate iese de aici o poveste de dragoste ca-n basme, dar înainte de a te lăsa copleşit de tandreţe şi visare, cunoaşte-l mai bine pe cel care te-a cucerit.

Capricorn

Nu oricine are acest talent, de negociator, de arbitru, aşa că foloseşte-te de aceste calităţi ale tale pentru că ai putea deveni eroul salvator al unui cuplu care nu se mai înţelege, al unor prieteni care nu îşi mai vorbesc, al unor colegi care s-au rănit unul pe altul. Pune-i faţă în faţă, să discute calm!

Vărsător

Aştepţi mult de la oameni, dar mai întâi trebuie să pretinzi mai mult de la tine însuţi. Către tine trebuie să-ţi concentrezi acum speranţele şi pretenţiile, pentru că dacă tu investeşti mai mult, vei ajunge mai repede la roadele pe care le vrei de la ceilalţi. Fii sigur că nu depinde numai de ei, ci e o acţiune colectivă în care şi tu joci un rol principal.

Peşti

Fiecare are personalitatea sa puternică şi de la o banală dispută la o luptă crâncenă nu mai e decât un pas. Nu îi poţi domina pe ceilalţi, aşa cum ţi-ar plăcea, dar nici să fii tu condus de alţii nu tolerezi, încât e normal să te ridici pentru dreptul tău de a vorbi şi acţiona în voie.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend