x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 10 - 11 martie. Taurii au reguli stricte

Horoscop de weekend, 10 - 11 martie. Taurii au reguli stricte

09 Mar 2018   •   16:30
Horoscop de weekend, 10 - 11 martie. Taurii au reguli stricte

Berbec

Oscilezi între diferite stări emoţionale, în acest weekend, însă inspiraţia are toate şansele să apară. Nu vei avea nici un moment de plictiseală în acest weekend, iar duminică o să-ţi doreşti să fii dormit mai mult.

Taur

Ai reguli stricte pe care tinzi să le respecţi în tot ceea ce faci, însă în ultima vreme ai cam exagera, iar regulile s-au cam înăsprit, motiv care nu-ţi permite să te bucuri de weekend. Ai grijă să nu-ţi transformi viaţa într-o închisoare.

Gemeni

În acest weekend te conectezi cu cineva într-un mod foarte intens. Acest „cineva” din viaţa ta te va ajuta să capeţi mult mai multă încredere în tine şi te va ajuta să descoperi câte lucruri ai de oferit.

Rac

În acest weekend încerci să găseşti echilibrul pe care îl cauţi de atâta timp, motiv pentru care petreci ore bune singur pentru a te gândi la modul în care acţionezi. O decizie pe care o iei în acest weekend va întoarce lucrurile în favoarea ta.

Leu

Inspiri putere faţă de toţi oamenii cu care intri în contact. Eşti din ce în ce mai sigur pe propriile capacităţi şi ştii cum să gestionezi lucrurile. Atragi atenţia unor oameni care te pot ajuta pe plan profesional.

Fecioară

Iei romantismul foarte în serios, iar în acest weekend lipsa de romantism a partenerului te va scoate din sărite. Încearcă să înţelegi că nu toţi suntem la fel şi învaţă să iubeşti oamenii pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce îţi doreşti să fie.

Balanţă

În acest weekend te concentrezi asupra promisiunilor pe care ţi le-ai făcut de mult timp. Îţi doreşti să faci unele schimbări de design în casă şi, în plus, să petreci cât de mult timp poţi cu familia.

Scorpion

Eşti un maestru al comunicării. În acest weekend îţi faci prieteni prin toate locurile prin care mergi. Chiar şi un simplu drum până la magazin, îţi mai aduce un prieten. Eşti plin de energie iar acest lucru se vede.

Săgetător

Te concentrezi atât de mult pe bani în ultima vreme, încât uiţi să-ţi mai iei pauze, iar extenuarea îşi spune cuvântul. Mare parte din acest weekend îl vei petrece în pat, fiind şi cel mai potrivit lucru pentru tine, în acest moment.

Capricorn

O coversaţie pe care o ai cu o persoană dragă, dar cu care nu ai mai vorbit de mult timp, îţi oferă încrederea de care ai nevoie. Uitasei cât de plăcut este să vorbeşti cu un om care te cunoaşte atât de bine.

Vărsător

Încearcă să renunţi la timiditate în acest weekend, căci apar nişte oportunităţi pe care nu trebuie să le ratezi. Etalează-ţi talentele şi arată cât de multe lucruri cunoşti. Te-ar ajuta să vorbeşti cu oamenii care îţi oferă încredere.

Peşti

Ştii o mulţime de oameni importanţi. Încearcă să renunţi la teama de a-ţi folosi legăturile pentru a ajunge mai aproape de ceea ce îţi doreşti. Weekendul acesta este despre curajul care ţi-a lipsit în ultima vreme.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend martie 10-11 martie