x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 14-15 iulie. Taurii trebuie să stea departe de conflicte

Horoscop de weekend, 14-15 iulie. Taurii trebuie să stea departe de conflicte

13 Iul 2018   •   12:51
Horoscop de weekend, 14-15 iulie. Taurii trebuie să stea departe de conflicte

Berbec

Înveți să prețuiești mai mult drumul până la destinație. Te bucuri de fiecare moment în parte și apreciezi mai mult lucrurile simple. Schimbările acestea care au loc asupra modului în care privești lucrurile îți transformă weekendul într-o superbă amintire. 

Taur

Încearcă să stai departe de conflicte, căci acestea vor apărea din tot felul de lucruri mărunte, iar o implicare în ele nu va aduce nimic bun. În plus, ai mult mai multe lucruri interesante de făcut. 

Citeste si Horoscop săptămânal, 16 - 22 iulie. Gemenii, probleme din cauza orgoliului

Gemeni

Te confrunți cu unele probleme financiare în acest weekend. Îți dorești să faci multe lucruri, însă portofelul nu-ți permite acest lucru, iar frustrarea o să apară încet. Un membru al familiei se va oferi să te ajute cu această problemă. 

Rac

Vei avea o ceartă în cuplu, iar cuvintele pe care le arunci vor răni persoana de lângă tine. Încearcă să te relaxezi și să analizezi mai bine lucrurile pe care le faci și pe cele pe care le spui. Ultima zi de weekend vine cu o atmosferă mult mai plăcută. 

Citeste si Horoscop august 2018: Cand o sa fie bine si cand o sa fie rau!

Leu

Ai muncit mult în ultima perioadă, iar oboseala te ajunge din urmă. Weekendul acesta îți iei o pauză bine meritată și te bucuri de liniște și relaxare. Petreci timp cu prietenii și vă bucurați de soare, astfel reușești să-ți încarci bateriile pentru o nouă săptămână agitată. 

Fecioară

Nu e nevoie să ai atitudinea aceea de superioritate pentru a dovedi că ești foarte pregătit și informat. În realitatea, dacă discuți și afișezi o atitudine prietenoasă, lucrurile vor decurge mult mai ușor. Nu poți cere ca cineva să te respecte, dacă nu oferi respect la rândul tău. 

Balanță

Încerci să mulțumești pe toată lumea și uiți să faci ceea ce îți face plăcere. Weekendul acesta oscilezi între dorințele celor din jurul tău, iar pe ale tale le ignori complet. Încearcă să îți acorzi mai multă atenție, această fugă după dorințele celorlalți te va lăsa epuizat și nefericit. 

Scorpion

Câteodată este bine să lași de la tine pentru a merge mai departe și a-ți păstra bucuria caracteristică. În acest weekend înveți să faci exact lucrul ăsta. De asemenea, cunoști persoane noi cu care te distrezi și cu care o să păstrezi legătură în continuare. 

Săgetător

Există șanse mari să-ți concentrezi toată atenția asupra problemelor financiare și, astfel, să uiți să te bucuri de timpul liber pe care îl ai. Încearcă să îți organizezi mai bine timpul și să nu mai ignori viața personală. Găsește un echilibru!

Capricorn

Nu orice provocare cu care ai de-a face necesită să declanșezi un spectacol de forță. Pe de altă parte, petreci mult timp cu un prieten vechi și discutați despre idealurile pe care le aveți, despre fericire, iubire și împlinire. Aceste discuții sunt foarte benefice. 

Vărsător

Te concentrezi pe muncă în acest weekend. Chiar dacă nu te ocupi de responsabilitățile de la job, acorzi timp curățeniei, studiului, cumpărăturilor. Ai o mulțime de energie și vrei să o folosești productiv. Nu uita să îți acorzi și câte o pauză din când în când. 

Pești

Acorzi atenție planurilor de viitori și faci primii pași pentru a le pune în aplicare. Discuți cu oameni care te pot ajuta să-ți dezvolți ideile și, astfel, weekendul te face să te simți super împlinit. Productivitatea de care dai dovată te ajută să-ți încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

×
Subiecte în articol: horoscop weekend iulie 14-15 iulie