x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 18/19 octombrie 2014. Leii își reevaluează planurile de viitor

Horoscop de weekend, 18/19 octombrie 2014. Leii își reevaluează planurile de viitor

18 Oct 2014   •   08:29
Horoscop de weekend, 18/19 octombrie 2014. Leii își reevaluează planurile de viitor
 
Berbec 
Relatiile sentimentale sunt tensionate zilele acestea. Datorita faptului ca esti mult prea implicat in activitatea profesionala, posibil sa fi neglijat in ultima vreme sectorul amoros. Rezerva-ti momente in acest weekend pentru activitati comune cu cei dragi. Duminica se recomanda odihna, deoarece organismul iti este obosit. 

Taur
Zilele acestea sunt favorabile treburilor gospodaresti. Pe langa curatenii generale, reamenajari interioare sau exterioare daca ai gradina, ar fi bine sa verifici sursele de foc din spatiul locativ. Sunt posibile avarii ascunse, iar acum se pot remedia usor cu ajutorul unor persoane specializate. Duminica ofera surprize placute celor dragi.

Gemeni
Sunt zile bune pentru relationarea cu persoanele din anturajul apropiat. Chiar daca, comunicarea este dificila in aceasta perioada, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa te descurci onorabil. Fereste-te de incarcarea cu problemele altora sau a da sfaturi. Duminica, sufletul tau are nevoie de linsitea si confortul casei. Membrii familiei iti sunt alaturi neconditionat. 

Rac
Se intrezaresc cheltuieli necesare traiului zilnic. Totusi este posibil sa primesti cadouri sau recompense financiare din activitatea profesionala. Cheltuieste strictul necesar si fereste-te de investitii de orice fel. Duminica sunt momente favorabile pentru intalniri si dialoguri cu prietenii apropiati. O excursie aparuta pe neasteptate iti poate aduce beneficii.

Leu
Finalul acestei saptamani este potrivit reevaluarii planurilor de viata. Fie ca este vorba despre un program nou de lucru si ingrijirea sanatatii, fie despre investitii financiare, economii din banii obtinuti din activitatea profesionala, toate ar avea succes in viitorul apropiat, daca acum le planifici pe indelete. Energia vitala este fluctuanta, asa incat dozeaza-ti eforturile.

Fecioara
Foarte usor poti lamuri zilele acestea conflictele din sfera muncii. In primul rand, aspectele financiare ale muncii depuse intr-un cadru oficial iti vor fi revelate. Pentru ca deficitul este major intre munca si plata afarenta este bine sa iti revizuiesti atitudinea si felul in care muncesti. Mai ales ca sanatatea este precara si are nevoie de ingrijiri permanente. 

Balanta
Se contureaza intalniri si dialoguri deosebite cu prietenii sau cu persoanele care iti sustin proiectele socio-profesionale. Este vorba despre lamurirea unor aspecte mai vechi, care acum au sanse de a se dizolva definitiv. Totusi fii mai circumspect, pentru ca exista inca detalii ascunse ale actiunilor comune cu persoanele mentionate. Duminica se recomanda odihna. 

Scorpion
Sunt posibile multe intalniri zilele acestea, atat in familie, cat si in domeniul socio-profesional in care activezi. Cu toate ca iti displac astfel de reuniuni in aceasta perioada este bine sa depui toate eforturile necesare de a face impresie buna. Chiar daca ai multi contestatari, forta ta innascuta de a lamuri lucrurile te va ajuta sa iesi cu bine din orice situatie.

Sagetator
Mentalul iti este bulversat in aceste zile, astfel fiind mai dificil sa relationezi cu ceilalti. Alege-ti cu grija vorbele si concentreaza-te doar pe sarcinile pe care le ai tu de indeplinit. Daca esti nevoit sa calatoresti ia-ti toate masurile de siguranta. Bine ar fi sa pleci la drum doar daca este neaparata nevoie. Duminica se anunta intalniri cu multa lume. 

Capricorn
Aspectele financiare comune cu partenerul de viata, de afaceri sau cu rudele iti creeaza neplaceri in aceste zile. Pe de o parte poate fi vorba despre plati restante si care acum trebuie achitate cu dobanda mare. Insa pe de alta parte s-ar putea pune problema micsorarii unor venituri pe care le obtineai dintr-o colaborare profesionala. Duminica iti sunt favorizate activitatile culturale.

Varsator
Relatiile parteneriale te solicita din plin, mai ales sambata. Este nevoie sa pui ordine si disciplina in acest segment de viata, pentru ca lucrurile par scapate de sub control. Dialogurile cu ceilalti sunt tensionate, pentru ca la nivel general gandirea si comunicare sunt viciate. De aceea, fereste-te de discutii ample sau de decizii care te-ar implica pe termen lung. 

Pesti
Sambata este posibil sa fii nevoit sa iti continui activitatea profesionala. Se recomanda prudenta si dozarea eforturilor, deoarece sanatatea este deficitara. Totusi evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Odihna, alimentatia usoara si potrivita, plimbarile in aer liber, dialogurile cu cei dragi iti sunt cele mai favorabile remedii.

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________
Vrei un horoscop personalizat? Click aici! 

________________________________________

Te-ar putea interesa și
ZODIACUL ETRUSCILOR. 16 zodii de dinainte de fondarea Romei. Află-ți destinul, după cel mai spectaculos horoscop!
HOROSCOPUL TOAMNEI 2014
ZODIACUL ȚIGANILOR
Horoscop financiar pentru lunile iulie, august și septembrie 2014
Care este meseria potrivită pentru zodia ta?
În pat cu astrologul. Află de ce se tem bărbații, în funcție de zodia în care s-au născut
La ce vârstă începe fericirea? Află răspunsul, în funcție de zodia în care te-ai născut

×