x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 22-23 aprilie 2017

Horoscop de weekend, 22-23 aprilie 2017

21 Apr 2017   •   19:50
Horoscop de weekend, 22-23 aprilie 2017

Berbec

Va începe o perioadă în care vei avea oportunitatea de a beneficia de nişte avantaje şi de a începe noi aventuri. Însă acestea nu vor veni fără muncă multă şi perseverenţă. Foarte importantă este încrederea în tine, pentru că nu vei face nimic dacă nu ai încredere în forțele proprii.

Taur

Nu vei avea niște zile minunate, drept urmare, nu te contrazice cu oricine, pe orice temă, pentru că vei ajunge să tulburi apele pentru nimic. Calmează-te şi nu te lăsa cuprins de emoţiile negative, oricât de greu ți-ar părea.

Gemeni

Eşti în aceeaşi situaţie precum Berbecii, în sensul că acum trebuie să clădeşti o fundaţie rezistentă pentru un proiect de viaţă major pe care ţi l-ai propus. Munceşte inteligent şi nu-ți irosi energia. Acceptă ajutor din partea celorlalți când vei avea nevoie.

Rac

Te simţi puţin dezamăgit, dar nu lăsa asta să îţi afecteze întregul sfârșit de săptămână. Poate că nu există un motiv întemeiat sau o situaţie din cauza căreia te simţi aşa indispus. Dacă nu găsești niciun motiv, trebuie să ieși la o plimbare sau să îți ocupi mintea cu altceva.

Leu

Există o tensiune la serviciu și se pare că și-a pus amprena puternic asupra ta. Nu îţi vărsa pe nervii pe prima persoană care îţi iese în cale. Nu este nimeni de vină pentru asta și în niciun caz nu ar trebui nici tu să fii așa afectat.

Fecioară

Latura ta romantică şi aventuroasă va fi foarte accentuată şi vrei să evadezi undeva în acest weekend cu persoana iubită. S-ar putea ca planurile tale să nu funcţioneze, dar gândeşte-te la o altă opţiune, întotdeauna trebuie să existe un plan B.

Balanţă

Vei avea o stare apatică şi mai negativă decât de obicei, dar poţi folosi acest lucru în avantajul tău. Scapă de orice gând negativ prin distrugerea sau aruncarea unor obiecte inutile din casă, sau du-te la o sală de sport și folosește sacul de box.

Scorpion

Simţi că ceva te trage înapoi şi că nu progresezi, dar probabil vezi situaţia mai rea decât este în realitate de fapt. Ai încredere în tine şi continuă să faci totul cum crezi tu mai bine. Dacă te ajută, împărtășește gândurile tale cu persoana iubită sau cu cineva apropiat.

Săgetător

 Având în vedere instabilitatea emoţională din ultimul timp, nu ştii ce să mai crezi, nu mai ai încredere în nimeni, nici măcar în tine. Profită de sfârşitul de săptămână pentru a reflecta asupra acestui lucru, pentru că se va răsfrânge asupra tuturor planurilor: personal, profesional și social.

Capricorn

Un eveniment din trecut începe să te bântuie din nou şi începi să ai regrete. Regreți deciziile luate, dar în același timp știi că nu aveai alternativă. Cumva, inima ta încă nu a trecut peste asta. Poate fi vorba de o despărţire de un prieten sau de partener.

Vărsător

Perioada de evaluare a ceea ce ai realizat în ultimul timp nu s-a terminat. Încă analizezi toate proiectele de carieră are au avut succes şi care nu, pentru că nu mai vrei să repeţi greşelile din trecut. Este foarte important că ceri sfatul unor personae apropiate și de încredere. Așa, vei avea un rezultat mai aproape de adevăr.

Peşti

Încearcă să fii disciplinat şi să te abții, precum Taurii. Uşor de zis, greu de făcut pentru tine, atunci când vrei să preiei controlul şi să fii tu cel care are dreptate mereu. Vei avea de pierdut dacă vei continua să te încăpățânezi degeaba.

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop weekend