x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 25-26 martie 2017

Horoscop de weekend, 25-26 martie 2017

24 Mar 2017   •   19:50
Horoscop de weekend, 25-26 martie 2017

Berbec

Există o energie pozitivă ce te înconjoară, pentru că în timp ce te plimbi liniștit, cu gândurile în altă parte, o persoană te va lovi accidental. Inițial, reacția ta este de a o respinge, dar dacă veți discuta puțin, veți vedea că aveți multe în comun.

Taur

Ai o cantitate imensă de energie și entuziasm pentru a a avansa în planurile și proiectele tale pe termen scurt. Fii foarte atent pentru că tu acționezi în grabă sau impulsiv. Fii atent de la început pentru că nu știi încă unde duce noul drum pe care mergi.

Gemeni

O relație strânsă cu un partener poate deveni un pic confuză. Ai putea reacționa la o situație foarte rapid, fără a gândi înainte să vorbești. Pot exista unele confuzii în mintea ta, dacă să rămâi tăcut sau să izbucnești și să spui tot ceea ce simți.

Rac

Exploziile de energie pozitivă vor apărea de nicăieri pentru a-ți reaminti de scopurile tale mai importante. Încearcă să nu te lași pradă oboselii și greutăților zilei și să profiți de oportunitățile care apar.

Leu

Aceaste zile vor fi pline de multe surprize interesante pentru tine, dragă Leu. Fii recunoscător pentru tot ce ți se întâmplă și vei fi uimit de lucrurile bune care vor veni natural în calea ta. Inima ta generoasă va fi răsplătită în moduri neașteptate.

Fecioară

O schimbare în viața ta este foarte necesară și presupune încălcarea regulilor și să intri într-un domeniu nou , sau să ai un nou mod de viață. Cu această schimbare vin și izbucnirile emoționale: inima ta vrea să fie într-un fel, în timp ce mintea ta i se opune cu vehemență.

Balanţă

Dacă cineva încearcă să te critice, Balanță, nu-ți fie frică să te aperi. În schimb, alte persoane nu vor să spună ce cred pentru că le e frică de modul în care vei reacționa. Chiar dacă simți că ceilalți te tachinează și continuă să te înțepe, ei, probabil, vor doar să te facă să ai o reacție și să te scoată din sărite.

Scorpion

Fii prieten cu un coleg nou si dă o mâna pentru o cauză mai mare decât propria avansare, Scorpion. De cele mai multe ori vei vedea că mulți dintre voi veți obține beneficii pe termen lung și veți primi mult mai mult decât ați fi cerut.

Săgetător

Nu mai ai nevoie decât ca cineva să pună paie pe foc pentru a provoca o explozie. Există o mare cantitate de energie potențială pentru a doua zi care așteaptă să fie declanșată. Știi în ce te bagi și că efectele acțiunilor tale vor avea consecințe pentru ceva timp și asta e foarte bine

Capricorn

S-ar putea fi un pic nervos și mai energic decât de obicei, chiar și fără cafea. Poți provoca acțiuni bruște pentru a speria oamenii, dar ar fi mai bine să păstrezi surprizele pentru altă dată. Dacă trebuie să spui șefului tău că ai de gând să pleci în vacanță pentru puțin timp, acum nu este momentul.

Vărsător

Toate lucrurile la care nu te-ai gândit vor veni la tine din toate unghiurile. Mai devreme sau mai târziu, vei fi obligat să iei măsuri și să închei cu toate. Dacă simți că nu mai reziști, aleargă puțin sau fă sport pentru a elibera această presiune.

Peşti

Ești entuziasmat și ai planuri pentru acest weekend cu persoana iubită, dar tu ești cel comunicativ și spiritual, în timp ce celălalt este confuz și distras. Se pare că nu sunteți pe aceeași lungime de undă și zilele frumoase pot fi date uitării.

 

×
Subiecte în articol: horoscop weekend horoscop martie 2017