x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 29 - 30 septembrie. Taurii se bucură de linişte

Horoscop de weekend, 29 - 30 septembrie. Taurii se bucură de linişte

28 Sep 2018   •   13:30
Horoscop de weekend, 29 - 30 septembrie. Taurii se bucură de linişte

Berbec

Berbecii vor petrece mult timp alături de persoana iubită, iar acest lucru îi ajută să se relaxeze şi să se bucure din toată inima. Vă cunoaşteţi din ce în ce mai bine şi vă încărcaţi cu energie.

Taur

În sfârşit! Un weekend plin de linişte şi relaxare. Petreci mult timp de unul singur, dar faci loc şi prietenilor sau familiei. Reuşeşti să îţi încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Gemeni

Petreci timp alături de persoanele dragi din viaţa ta, însă te ocupi şi de muncă. De asemenea, începi să priveşti lucrurile mai relaxat şi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Rac

Ai parte de o surpriză în aceast weekend, surpriză care îţi va ridica starea de spirit. Te încarci cu energie şi petreci cât de mult timp poţi cu prietenii. Nu v-aţi mai distrat de mult aşa.

Leu

Petreci timp cu familia, însă mintea ta nu este prezentă acolo. Nu te poţi concentra pe nimic, te gândeşti la problemele de la locul de muncă, iar asta îţi va aduce o mulţime de stres.

Fecioară

Îţi doreşti să faci cât mai multe lucruri şi pui multă presiune pe tine. Ratezi momente frumoase, pentru că nu reuşeşti să trăieşti în prezent, ci te gândeşti la toate lucrurile pe care nu le faci.

Balanţă

Pleci din oraş. Te bucuri de momente de intimitate cu persoana iubită, într-o scurtă călătorie de weekend. Reuşeşti să te relaxezi aşa cum nu ai mai făcut-o de mult.

Scorpion

Intri într-un conflict în această săptămână şi nu doreşti să laşi de la tine. Nu mai vrei să faci compromisuri şi începi să spui lucrurilor pe nume. Cântăreşte-ţi cuvintele!

Săgetător

Trebuie să faci nişte alegeri care te pun în dificultate. Fie că e vorba de un cadou, fie că este vorba de o alegere legată de locul de muncă, nu îţi poţi da seama ce îţi doreşti şi care este cea mai bună direcţie.

Capricorn

Ambiţia atinge cote maxime şi începi să faci paşi concreţi în legătură cu nişte schimbări ale stilului de viaţă, schimbări pe care ţi le doreai de mult. Nu te lăsa descurajat!

Vărsător

Este recomandat să petreci cât mai mult timp singur, în special în parc sau oriunde în aer liber. Temperamentul vulcanic din acest weekend îţi va aduce conflicte, dacă stai în preajma cuiva.

Peşti

Weekendul acesta este despre distracţie. Petreci alături de oamenii dragi ţie şi vă faceţi singuri o petrecere. Timpul petrecut singur vă ajută să vă apropiaţi tot mai mult.

 

×