x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 4/5 aprilie 2015. Esti vedeta Zodiacului la finalul acestei saptamani!

Horoscop de weekend, 4/5 aprilie 2015. Esti vedeta Zodiacului la finalul acestei saptamani!

04 Apr 2015   •   11:11
Horoscop de weekend, 4/5 aprilie 2015. Esti vedeta Zodiacului la finalul acestei saptamani!
Berbec  
Relatiile parteneriale si colaborarile sunt puse sub lupa in aceste zile. Se contureaza un final de etapa relationala, atat in plan personal, cat si in plan profesional. Pentru ca se formeaza o eclipsa totala de Luna in Semnul zodiacal al Balantei este bine sa lasi deoparte luarea deciziilor importante si cantonarea in idei preconcepute. Provocarile, tensiunile in relatiile cu ceilalti le poti gestiona foarte bine, daca faci eforturi in acest sens. Totul depinde numai de tine! 

Taur
In plan profesional se intrezaresc schimbari importante. Deocamdata sunt jocuri de culise greu de inteles la serviciu. In primul rand este vorba despre incheierea unei etape, a unei actiuni profesionale sau a unor relatii de munca vechi. In Semnul zodiacal al Balantei se formeaza o eclipsa totala de Luna, aspect care iti favorizeaza detasarea de tumultul cotidian si orientarea eforturilor catre fiinta ta. Se recomanda prudenta la sanatatea intreguluin organsim. Odihneste-te, plimba-te in aer liber si inconjoara-te de oamenii dragi. 

Gemeni
Planul sentimental, relatiile amoroase si cele cu copiii alcatuiesc tema propusa de astre pentru acest weekend. Esti ajutat de eclipsa totala de Luna, ce se va forma in Semnul zodiacal al Balantei, sa te gandesti serios la starea lucrurilor din planul sentimental. Totusi este bine doar sa te gandesti pe indelete la cei dragi si sa ii observi atent. Deciziile care te implica pe termen lung, lasa-le pentru zilele urmatoare. Sunt posibile tensiuni, dar cu putin efort si bunavointa vei reusi sa aplanezi totul. 

Rac
Casa si familia iti vor atrage atentia in mod special, deoarece se construieste o eclipsa totala de Luna in Semnul zodiacal al Balantei, oferindu-ti sanse deosebite de a lamuri si rezolva chestiuni familiale care treneaza de multa vreme. Acasa, alaturi de cei dragi vei trasa anumite linii directoare vizavi de treburile gospodaresti si de programul comun. Totusi exista detalii, chiar si ganduri ascunse ale unor membrii ai familiei, legate de mersul lucrurilor in casa. La momentul potrivit ti se vor dezvalui toate. 

Leu
Contextul astral din zilele acestui weekend iti ofera posibilitatea de a-ti schimba opiniile vizavi de anturajul apropiat, de a te orienta spre relatii si proiecte noi. Mentalul iti este rascolit, pentru ca se formeaza o eclipsa totala de Luna in Semnul zodiacal al Balantei. Vei aduna informatii pretioase, vei dialoga cu oameni importanti si te vei bucura de aprecierea celorlalti. Totul este sa eviti implicarea emotionala in treburile altora si luarea deciziilor importante. 

Fecioara
Finalul acestei saptamani iti aduce vesti importante legate de capitolul financiar. Veniturile tale din munca desfasurata vor cunoaste modificari, fie ca primesti o suma de bani restanta, cadouri, fie afli noutati legate de regimul salarial din urmatoarele saptamani. Formarea eclipsei totale de Luna in Semnul zodiacal al Balantei va ajuta la deschiderea unor noi posibilittai de castig de la si prin altii. Deocamdata, rezuma-te la cheltuieli strict necesare si munceste cinstit. 

Balanta
Esti vedeta Zodiacului la finalul acestei saptamani, pentru ca in Semnul tau zodiacal se construieste o eclipsa totala de Luna. Sunt momente bune de a-ti trasa noi planuri de viitor, de a renunta la relatii si situatii vechi, perimate. Totusi evita sa te lasi numai pe mana si sfaturile celorlalti. Tendinta perioadei pe care o traversam este de a fi prea dependent de ceilalti, neglijandu-ti astfel nevoile sufletului tau. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca energia vitala este fluctuanta.

Scorpion
Ingrijeste-te pe indelete la finalul acestei saptamani. Se pot accentua afectiunile sistemului uro-genital si segmentelor capului. Prea multe ganduri, prea multa implicare in treburile gospodaresti sau in cele profesionale te obosesc mult si, incet, dar sigur iti deterioreaza sanatatea. In Semnul zodiacal al Balantei se construieste o eclipsa total de Luna, aspect care iti vulnerabilizeaza trupul. Deocamdata este vremea meditatiilor, contemplarii vietii si dialogului interior. Ai atatea de discutat cu tine insuti!

Sagetator
Zilele acestea se formeaza o eclipsa totala de Luna in Semnul zodiacal al Balantei, aspect care iti va accentua relatiile cu prietenii si sustinatorii din sectorul profesional. Ceva se finalizeaza, ceva incepe. Te vei orienta mai mult spre relatiile cu cei apropiati, persoana iuibita sau copii. Tensiunile iscate mai ales sambata te pot duce spre concluzii gresite. Ai rabdare, asculta ce spun ceilalti si evita luarea deciziilor. Relaxeaza-te la o sueta, plimba-te in aer liber si dormi suficient. 

Capricorn
S-ar putea sa fii inconjurat de multa lume la finalul acestei saptamani, fie ca este vorba despre anturajul profesional, fie despre cel familial. In Semnul zodiacal al Balantei se formeaza o eclipsa totala de Luna, aspect care te predispune la schimbari majore, mai ales in plan social. Este bine sa iti reevaluezi pozitia in cadrul grupului de lucru de la serviciu si sa te gandesti serios ce vrei sa faci mai departe. Echilibrul il vei gasi acasa, alaturi de membrii familiei.

Varsator
Gandurile te vor purta spre locuri indepartate, unde ai dori sa calatoresti. Pentru ca traversam o perioada in care se formeaza o eclipsa totala de Luna in Semnul zodiacal al Balantei este bine sa fii foarte atent la ceea ce gandesti si ce faci. Beneficiezi de o forta mentala mare, care iti poate aduce revelatii deosebite vizavi de toate sectoarele vietii. Gandeste pozitiv, adreseaza cuvinte frumoase celorlalti, pentru ca se vor intoarce la tine cand te astepti mai putin.

Pesti
Aspectele materiale ale vietii cotidiene te preocupa intens in zilele acestui weekend. Recomandabil este sa te orietenzi numai asupra cheltuielilor necesare traiului zilnic. Tendinta este de a te aventura in planuri financiare de anvergura. Pentru ca ne aflam sub influenta unei eclipse totale de Luna, care se formeaza in Semnul zodiacal al Balantei este dificil sa apreciezi corect puterea financiara de care dispui acum sau in viitorul apropiat. 

Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Astrocafe.ro te invita la Workshop-ul transformational: Un nou TU. Innoieste-ti Viata! 
Un eveniment organizat de Dr. Nicoleta Svârlefus


Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
____________________________________

Astrocafe.ro te invita la Workshop-ul transformational: Un nou TU. Innoieste-ti Viata! 
Un eveniment organizat de Dr. Nicoleta Svârlefus


Citeste despre DESTINUL TAU
Horoscopul babilonian, cel mai vechi sistem astrologic cunoscut omenirii


Horoscop iudaic - Intelepciunea evreilor de a prevedea viitorul

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!

×