x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 4 - 5 iunie

Horoscop de weekend 4 - 5 iunie

03 Iun 2016   •   19:50
Horoscop de weekend 4 - 5 iunie

Berbec

Oricine are nevoie de un erou, de o sursă de inspiraţie, de un exemplu, pentru că uneori e suficient să ai o imagine emblematică în minte şi să găseşti răspunsuri la orice dilemă sau întrebare. Acest sfârşit de săptămână te va găsi plin(ă) de îndoieli sau încercând să ieşi dintr-o situaţie imposibilă. Urmează-ţi intuiţia şi gândeşte-te la acel personaj care te inspiră şi cu siguranţă vei soluţiona orice problemă.

 

Taur

A venit momentul să pui cărţile pe masă şi să fii sincer(ă). Treci printr-o perioadă în care îţi doreşti mult, experimentezi o sete emoţională care nu te lasă să fii mulţumit cu ceea ce ai. Ai nevoie de ceva mai mult decât lucruri comune, la îndemână pentru oricine. Acest final de săptămână îţi aduce oportunităţile pe care le-ai aşteptat, la care ai visat. De acum încolo, vei avea parte de o perioadă mai mult decât minunată.

 

Gemeni

Uneori, educaţia sau cultura nu sunt suficiente pentru a soluţiona o problemă, iar în prezent te confrunţi cu dileme pe care doar un al şaselea simţ te va ajuta să le clarifici. Din fericire, eşti în armonie cu emoţiile şi gândurile tale, eşti perceput(ă) ca o persoană sensibilă şi generoasă şi îţi va fi uşor să comunici cu oamenii din jur. Abordează problemele cu inima, nu doar cu creierul, iar acest weekend îţi va aduce o surpriză plăcută.

 

Rac

Gândeşte-te la diferitele modalităţi în care poţi exprima cât de mult îţi pasă de cineva. În realitate, gesturile mici sunt cele care contează şi impresionează cel mai mult. La acest final de săptămână îţi vei face curaj să arăţi unei persoane speciale că îţi pasă, iar răspunsul va fi unul mai mult decât plăcut. De asemenea, vei avea ocazia să petreci timp cu vechi prieteni şi să te relaxezi după o săptămână dificilă.

 

Leu

Oricui îi place să fie admirat şi simte o oarecare satisfacţie atunci când îi sunt recunoscute meritele. Totuşi ca un adevărat Leu ce eşti, ai tendinţa să devii extravagant(ă) doar pentru a atrage atenţia. La acest sfârşit de săptămână ar trebui să faci un pas în spate, să petreci puţin timp singur(ă) şi să te întrebi dacă merită să faci atât de multe lucruri ieşite din comun. Îţi vei da seama că nu ai nevoie de aceste artificii…

 

Fecioară

Poate a început să ţi se pară normal să fii oricând, oricum, la dispoziţia celor din jur, dar câtă răbare mai poţi avea? Această dorinţă de a face bine tuturor s-ar putea întoarce împotriva ta, să te stoarcă de energie şi să îţi aducă anumite frustrări. Opreşte-te un minut pentru a înţelege de ce faci ai această atitudine. Rezervă-ţi acest weekend pentru tine şi fă toate lucrurile de care nu ai avut timp pentru că ai fost prea ocupat(ă) cu cei din jur.

 

Balanţă

Dacă îţi intră ceva în cap, sunt puţine lucrurile pe care nu le poţi obţine. Evident, există anumite limite, cum ar fi mersul pe apă, dar când dorinţele tale profunde sunt palpabile, poţi transforma chiar şi cel mai neinspirat scenariu într-un real succes. Acest final de săptămână te găseşte în momentul tău de creativitate şi inspiraţie majoră. Dacă profiţi de această oportunitate, ai putea ajunge acolo unde ţi-ai dorit dintotdeauna.

 

Scorpion

După o perioadă agitată în relaţia de cuplu, vei avea ocazia să soluţionezi problemele la acest final de săptămână. Vei constată că problemele pot fi rezolvate cu ajutorul comunicării sincere. Vei conştientiza, de asemenea, că e preferabil să spui întotdeauna adevărul şi că minciuna are picioare scurte, poate pentru că te vei încurca în propriile afirmaţii neadevărate. În orice caz, ţi se va trece cu vederea această scăpare.

 

Săgetător

Îţi plac riscurile, îţi place să îţi asumi responsabilităţi şi să te implici în cât mai multe proiecte şi uneori ajungi să nu faci faţă. În cursul acestor zile te-ai confruntat tocmai cu o astfel de problemă şi evident, au rămas multe sarcini de dus la bun sfârşit în weekend. Din fericire, ajutorul va veni de unde te aştepţi mai puţin şi vei reuşi să îţi termini treburile şi să îţi faci timp şi pentru activităţi plăcute, relaxante.

 

Capricorn

Chiar dacă oamenii sunt amabili şi se oferă să ajute, nu e suficient. Şi asta nu pentru că ai fi nerecunoscător, ci pentru că ai nevoie de un alt tip de… sprijin. Eşti uşor derutat şi nu ştii de unde să începi sau ce ai de făcut. Mai devreme sau mai târziu, inspiraţia va veni, iar persoanele dragi ţie îţi vor fi alături, aşa cum au făcut-o şi până acum. Încearcă să îţi iei gândul de la tot ce înseamnă “loc de muncă” în weekend.

 

Vărsător

Pentru tine, o viaţă lipsită de anumite responsabilităţi pare foarte atragătoare, dar de asemenea, eşti conştient că nu îţi poţi îndeplini obiectivele dacă nu rezolvi punctual anumite sarcini. Nu vrei să abandonezi cauzele, poate pentru că nu îţi doreşti o existenţă lipsită de scopuri. În orice caz, vrei să faci anumite schimbări, iar acest final de săptămână îţi va oferi răgazul pentru a medita asupra deciziilor pe care urmează să le iei.

 

Peşti

Dacă viaţa este o călătorie, nu înseamnă că trebuie să mergi pe jos. Ai resursele necesare pentru a face schimbări şi pentru a-ţi crea condiţiile pe care le meriţi. În plus, pari mai motivat ca niciodată să-ţi duci la bun sfârşit planurile. Ca dovadă, refuzi să foloseşti weekendul pentru odihnă şi munceşti neîncetat chiar şi în aceste zile. Membrii familiei ar putea fi deranjaţi de această atitudine, deci ar trebui să-ţi faci timp şi pentru ei. 

×