x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend, 6 – 7 iunie 2015. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante cu prietenii

Horoscop de weekend, 6 – 7 iunie 2015. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante cu prietenii

05 Iun 2015   •   18:58
Horoscop de weekend, 6 – 7 iunie 2015. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante cu prietenii
Horoscop 6 iunie. Berbec
Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante cu prietenii sau cu rudele aflate departe de granitele tarii. Planurile de vacanta alturi de cei dragi sunt o tema frecventa in aceste zile de weekend. Totusi ar fi bine sa iti selectezi prioritatile si abia apoi sa te implici in demersuri care vizeaza o vacanta in tinuri indepartate. S-ar putea sa te necajeasca remarcile unora, dar sunt momente pasagere. Detaseaza-te de neplaceri si bucura-te de tot ce iti iese in cale.
 
Horoscop 6 iunie. Taur
Se intrezaresc intalniri si dialoguri profesionale, chiar daca sunt zile libere de weekend. Ar fi bine sa vorbesti putin, direct si la obiect, deoarece exista un risc major sa primesti replici zgomotoase. Relatiile cu sefii, autoritatile de orice fel sunt tensionate, de aceea fii prudent. Pe de alta parte vei afla lucruri interesante vizavi de segmentul profesional in care activezi. Serile acestor zile, petrece-le in compania membrilor familiei.
 
Horoscop 6 iunie. Gemeni
Comunicarea este foarte importanta pentru tine la sfarsitul acestei saptamani. Se pare ca vei avea ocazia sa iei legatura cu persoane deosebite, experimentate in ale vietii sau cu prieteni si cunostine aflate in strainatate. Chiar si planificarea unor calatorii va intra in sfera ta de inters. Totul este sa fii deschis mental si chiar daca, deocamdata, posibilitatile tale materiale sunt reduse ai incredere ca totul ti se va permite la momentul potrivit.
 
Horoscop 6 iunie. Rac
Sunt zile bune la finalul acestei saptamani pentru a-ti reorganiza bugetul disponibil impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. In primul rand ar fi bine sa-ti indrepti atentia asupra cheltuielilor necesare in domeniul profesional in care activezi sau pentru a-ti ingriji sanatatea. Ai incredere ca te vei descurca cu toate, fara probleme. Secretul consta in a-ti stabili clar prioritatile si a le rezolva numai pe acelea deocamdata.
 
Horoscop 6 iunie. Leu
Sunt zile bune pentru discutii parteneriale si activitati comune cu altii. In primul rand, indreapta-ti eforturile spre membrii familiei si spre nevoile lor. Dispui de toate resursele necesare pentru a-i sprijini. Pe de alta parte, in segmentul colaborarilor este posibil sa fii nemultumit de pozitia ta in cadrul unui grup de lucru sau de relatia pe care o ai acum cu unii colaboratori. Ar fi bine sa iti sustii punctele de vedere si sa faci schimbarile necesare petnru a-ti imbunatati situatia.
 
Horoscop 6 iunie. Fecioara
Treburile de rutina ale casei, dar si cele din segmentul profesional iti vor acapara intregul weekend. Totusi profita de aceste zile libere si odihneste-te ceva mai mult. Dorinta ta de a munci constiincios si a face lucrurile in avans, mai ales la serviciu, te poate obosi mult acum. Afectiunile sistemului circulator se pot accentua. Remediile naturiste, plimbarile usoare in aer liber si somnul iti sunt de mare folos.
 
Horoscop 6 iunie. Balanta
Relatiile cu persoana iubita si copiii sunt cele care te solicita mult la sfarsitul acestei saptamani. Pe de o parte, cei dragi au nevoie sa iti povesteasca nepalcerile lor in speranta ca vor obtine de la tine sprijin material si moral. Pe de alta parte insa, tu ai chef de distractii si te tii de sotii. Cu putin efort si bunavointa ai reusi si sa-i asculti pe ceilalti, sa le rezolvi macar partial doleantele si sa ii antrenezi in activitati recreative si amuzante.
 
Horoscop 6 iunie. Scorpion
Ai sanse minunate de a petrece aceste zile de weekend, acasa, alaturi de membrii familiei. Treburile gospodaresti le poti desfasura usor si cu rezultate multumitoare. Cei dragi te sustin si chiar au nevoie de sfaturile sau glumele tale. Discutii aprinse pot aparea de la bugetul disponibil pentru casa sau pentru nevoile lor personale. Toata lumea doreste sa achiti tu facturi, plata unor servicii de care au beneficiat si pe deasupra sa le oferi si cadouri.
 
Horoscop 6 iunie. Sagetator
Relaxeaza-te alaturi de prieteni si rude apropiate. Sfarsitul acestei saptamani iti aduce in preajma multa lume, discutii si tot soiul de informatii. Cele mai multe iti sunt de folos in plan personal, pentru a-ti imbunatati sanatatea si relatia cu ceilalti. Chiar daca, ceea ce auzi iti displace, fii prudent si doar asculta. La momentul potrivit vei folosi tot ceea ce se vehiculeaza acum in preajma ta, chiar si sub forma unei reclame banale.
 
Horoscop 6 iunie. Capricorn
Se intrezaresc cheltuieli, atat pentru cele necesare traiului cotidian, cat si pentru a oferi cadouri cuiva drag. Temerile care vizeaza castigurile tale din activitatea profesionala sunt subiective. Este adevarat ca in plan profesional exista multe faceri si prefaceri care vor schimba conditiile de munca si salarizarea aferenta. Insa, deocamdata dispui de suficiente resurse materiale pentru a te descurca onorabil cu toate cele de trebuinta.
 
Horoscop 6 iunie. Varsator
Finalul acestei saptamani este potrivit pentru a-ti trasa noi directii profesionale. Ajutat de o discutie cu un prieten sau cu un coleg de incredere de la serviciu, foarte usor iti vei da seama ce anume ar trebui sa schimbi in demersurile tale profesionale. Gandeste-te la ceva ce iti place sa lucrezi, sa te implici chiar si intr-o afacere alaturi de oameni curajosi si de incredere. Inceputurile pe toate planurile vietii sunt provocarea majora a acestor zile.
 
Horoscop 6 iunie. Pesti
Retrage-te din forfota zilnica si odihneste-te acasa, alaturi de cei dragi. Ai nevoie de o dieta potrivita, liniste si de o reorganizare a programului de viata. Posibil sa se accentueze afectiuni ale sistemului circulator, mai ales ale inimii, de aceea fii prudent. Tentatia de a-ti continua activitatea profesionala este mare, dar ar trebui sa o cotrolezi. Profita de aceste zile libere si mediteaza la cele sfinte. Vei afla astfel, lucruri interesante.
 
Astrolog Anca Gordin Stoica
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro
 
Horoscop oferit de www.astrocafe.ro   

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop 6 iunie