x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend 7-8 octombrie 2017. Bați pasul pe loc și asta nu e bine

Horoscop de weekend 7-8 octombrie 2017. Bați pasul pe loc și asta nu e bine

06 Oct 2017   •   18:43
Horoscop de weekend 7-8 octombrie 2017. Bați pasul pe loc și asta nu e bine
Sursa foto: klim2011/Getty Images/iStockphoto

Horoscop de weekend 7-8 octombrie 2017. Astrele au rezervat câteva surprize pentru nativi în acest final de săptămână.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Continuă să te bucuri de viață și planifică-ți cu grijă viitorul. Nu te limita doar la ce ai acumulat până acum și caută să îți extinzi orizonturile.

Duminică: Ai grijă la mesajele pe care le primești astăzi și caută să asculți cu atenție tot ce ți se spune. Nu știi niciodată când vei putea folosi tot ce auzi în această zi.

Taur

Sâmbătă:  Te poți baza cu încredere azi pe prietenii tăi. Îți vor fi alături în cele mai dificile momente, așa cum și tu le-ai fost alături când au avut nevoie de tine.

Duminică:  Iubirea îți joacă feste azi, dar nu trebuie să te descurajezi. Cu toții trecem la un moment dat prin momente de acest gen, dar important este să le depășești.

Gemeni

Sâmbătă: Nu pune la suflet eventualele critici pe care le auzi astăzi din partea celor apropiați. Sunt doar vorbe spuse la nervi pe care nu trebuie să le iei în serios.

Duminică:  Bazează-te pe ceea ce simți. Inima nu are cum să dea gres astăzi. Continuă să ai încredere în forțele tale și totul va fi bine, până la urmă.

Rac

Sâmbătă:  Chiar dacă întâmpini azi un moment dureros, vei vedea că ai suficientă tărie în tine pentru a-l depăși. Sunt vești triste într-adevăr, dar nu uita că după ploaie vine soare.

Duminică:  Oboseala își pune amprenta asupra ta, așa că cel mai bine ar fi să te odihnești azi și să nu faci nimic care să te solicite prea tare.

Leu

Sâmbătă:  Trebuie să îți spui punctul de vedere, chiar dacă într-un mod puțin mai agresiv. Cu toate acestea, nu trebuie să apelezi la înjurături sau amenințări, chiar dacă interlocutării tăi te vor enerva la maxim.

Duminică: Aștepți cu sufletul la gură un eveniment. Nu ai idee cum vei reacționa când se va întâmpla asta, așa că ai o stare de neliniște.

Fecioară

Sâmbătă:  Dacă pleci la drum, este posibil să nu îți meargă totul conform planurilor, așa că mare atenție!

Duminică: Bați pasul pe loc și asta nu e bine. Inlătura gândurile negative dacă vrei să ai parte de prosperitate și de liniște.

Citeste aici horoscopul integral

×
Subiecte în articol: horoscop horoscop weekend