x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de weekend. Capricornii vor avea probleme în cuplu, iar Scorpionii primesc veşti neplăcute

Horoscop de weekend. Capricornii vor avea probleme în cuplu, iar Scorpionii primesc veşti neplăcute

04 Noi 2016   •   19:50
Horoscop de weekend. Capricornii vor avea probleme în cuplu, iar Scorpionii primesc veşti neplăcute

Berbec

După o săptămână agitată, meriţi un weekend liniştit. Refuzi toate invitaţiile în oraş şi vrei să mai acorzi atenţie pasiunilor tale. Poate găteşti ceva, sau continui cartea pe care ai început-o, sau te uiţi la filmele recomandate de prieteni.

Taur

Spre deosebire de nativii din Berbec, vrei să te întâlneşti cu prietenii şi să reiei legăturile cu alte persoane de care nu mai ştii nimic. Serviciul şi alte probleme care au apărut de pe o zi pe alta, te-au ţinut departe de ei.  

Gemeni

Două zile nu vor fi de ajuns pentru tine, când vrei să faci multe activităţi cu cei dragi. Vei face o plimbare cu familia la munte, sau te vei juca cu copiii tăi acasă. Nu este exclus să petreceţi toată ziua prin oraş, la film la teatru sau la cumpărături.

Rac

Planurile pentru a creşte veniturile încep să dea roade, dar asta înseamnă că trebuie să munceşti în continuare. Vei lua puţine pauze, poate duminica, vei stabili noi strategii şi te consulţi cu specialişti pentru a fii sigur de reuşită.

Leu

Te simţi mai puternic şi mai capabil ca oricând. Pe de-o parte vrei să te relaxezi, poate chiar să faci o plimbare afară din oraş, dar pe de altă parte vrei să rămâi acasă şi să îţi pui creativitatea la treabă, să desenezi, să scrii, sau să inventezi lucruri utile pentru casă.

Fecioară

O să ai o discuţie interesantă cu o persoană dintr-un domeniu puţin explorat de tine până acum, care te va pune pe gânduri referitor la starea ta de spirit. Vei conştientiza cât de importantă este încrederea în tine, atenţia pe care ţi-o acorzi şi, mai ales, persoanele din jurul tău.

Balanţă

După ce iei o pauză şi faci o plimbare prin parc, vei realiza că urmează o perioadă profitabilă, graţie muncii pe care ai depus-o în ultimul timp. Este şi normal să îţi doreşti să se vadă rezultatele, dar pot întârzia puţin. O să apară când te aştepţi mai puţin.

Scorpion

Vei primi vestea că trebuie să lucrezi în echipă, iar asta nu-ţi face deloc plăcere. Eşti mai eficient pe cont propriu, iar spiritul tău liber şi independent s-ar putea simţi constrâns în aceste privinte. Din păcate, cooperarea este necesară în orice job.

Săgetător

Eşti indecis şi nu ştii cum ar fi mai bine să petreci sfârşitul de săptămână. Te laşi uşor influenţat pentru că nu ai nicio idee şi crezi că orice propunere este binevenită. Ar fi de preferat să te hotărăşi cât mai repede, pentru că ziua de luni nu e departe.

Capricorn

Din punctul tău de vedere, ai făcut tot ce ai putut pentru a menţine armonia în relaţia de cuplu şi simţi că efortul tău nu este deloc apreciat. Discuţii aprinse vor apărea destul de repede şi este posibil ca rezultatul să nu fie unul fericit.

Vărsător

Spre deosebire de Capricorni, vei fi plin de energie pozitivă şi, indiferent de vremea de afară, nu vrei să rămâi în casă deloc, chiar dacă vei avea companie sau nu. Prezenţa altor oameni nu este categorică pentru tine. Îţi este foarte bine şi singur.  

Peşti

Treci printr-o perioadă de timiditate extremă, iar asta nu te caracterizează în mod normal. Nu prea vrei să ieşi din casă şi nu eşti la fel de sociabil, legând prietenii foarte greu. Totuşi, conexiunile pe care le faci în această perioadă vor fi mult mai puternice şi mai importante pentru tine.

×