x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop de dragoste, iunie 2024. Unele zodii se vor afla în centrul atenției, altele vor trece prin despărțiri

Horoscop de dragoste, iunie 2024. Unele zodii se vor afla în centrul atenției, altele vor trece prin despărțiri

de Redacția Jurnalul    |    04 Iun 2024   •   16:15
Horoscop de dragoste, iunie 2024. Unele zodii se vor afla în centrul atenției, altele vor trece prin despărțiri
Sursa foto: Hepta

Luna iunie 2024 aduce Gemenilor multă energie deoarece Marele Benefic, Jupiter, a intrat în semnul lor pe 24 mai. Totodată, 5 zodii vor fi favorizate în dragoste.

Pe măsură ce se deplasează prin primele grade ale Gemenilor, JUpiter va avea un impact asupra tranzitului Soarelui și al lui Mercur, precum și asupra Lunii Noi din 6 iunie, care are loc la doar câteva zile după punctul stelar norocos al lui Venus, din 4 iunie.

Berbec

Luna iunie va aduce intensitate și pasiune pentru toți Berbecii. S-ar putea să ai parte de o conexiune emoțională profundă cu partenerul tău.

Pregătește-te pentru niște experiențe transformatoare în dragoste. Dacă ești singur/ă, s-ar putea să te simți atras/ă de cineva misterios și magnetic. Nativii care se află într-o relație ar putea vedea schimbări profunde, iar legătura lor devine mai puternică.

Taur

Nu îți fie teamă să faci ceva pentru a avea o relație cum dorești. Fie că este vorba de schimbarea în bine a dinamicii, de onorarea unor limite sănătoase sau chiar de a fi capabil/ă să pledezi pentru ceea ce valorezi, orice schimbare în relație pe care o VREI începe mai întâi cu modul în care le ceri celorlalți să se prezinte.

În iunie 2024, există o mare cantitate de energie în Rac și Gemeni, ceea ce înseamnă că pui preț pe cum comunici și te interesează mult ce primești.

Joi, 6 iunie, Luna Nouă în Gemeni atinge apogeul împreună cu stellium-ul din acest semn de aer, oferindu-ți o oportunitate puternică de a-ți îmbunătăți viața romantică. Nu-ți fie teamă să spui ce dorești sau de ce ai nevoie în cuplu, mai ales că există un indicator puternic că făcând acest lucru vei îmbunătăți totul. Iubirea nu înseamnă doar să accepți pe cineva așa cum este.

Gemeni

Luna Nouă, stellium și punctul stelar al lui Venus sunt toate în Gemeni. Această energie din 4-6 iunie te va ajuta să stabilești un nou început în interiorul tău în ceea ce privește modul în care abordezi dragostea, ceea ce îți dorești și capacitatea ta de a-ți însuși radical adevărul. În timp ce schimbările romantice vor întârzia puțin să se dezvolte, este important să îți permiți să îmbrățișezi acest upgrade masiv în interiorul tău.

Racul este o energie care îți guvernează abilitatea de a investi în ceea ce este de cea mai mare valoare pentru tine, iar relația ta romantică ar trebui să fie în centrul atenției în acest sens.

În timp ce acest lucru a apărut adesea ca o provocare în relațiile din trecut, acum îl poți folos ca barometru pentru a afla cât de aliniat/ă ești cu o anumită conexiune.

Joi, 20 iunie, Soarele se schimbă în Rac, începând un nou sezon zodiacal, și te ajută să realizezi anumite lucruri, astfel încât să investești doar în ceea ce adaugă cu adevărat la valoarea vieții tale.

Rac

Este în regulă să mergi încet, să te bucuri de călătorie și să recunoști că nu contează cât de repede progresezi, ci doar să continui să te concentrezi pe crearea unei conexiuni sănătoase și pline de iubire care să îți onoreze creșterea. Atât de multe s-au schimbat pentru tine în viața ta romantică în ultimul an și, deși un nou început poate să apară mai lent, nu înseamnă că un singur moment nu poate schimba totul.

Luna Plină în Capricorn va răsări vineri, 21 iunie, ducând la bun sfârșit evenimentele care au început cu Luna Nouă în Capricorn din 11 ianuarie. Concentrează-te pe ceea ce a apărut în viața ta sentimentală în această perioadă și pe cât de departe ai ajuns.

Capricornul guvernează chestiunile legate de inimă, așa că, fie că este vorba de vindecare sau chiar de o nouă relație, totul face parte din începutul pe care îl sperai. Concentrează-te pe abordarea mai sănătoasă a iubirii și ai încredere că ceea ce cauți te caută și pe tine.

Leu

Energia Peștilor domină casa ta de transformare și intimitate. De când Saturn s-a mutat în acest semn de apă în 2023, a fost o zonă a vieții tale asupra căreia te-ai concentrat mai mult, fiind încurajat/ă să te angajezi mai mult în schimbările pe care le cauți, precum și să recunoști ce ziduri stau în calea intimității. Saturn poate aduce seriozitate în viața ta, dar caută, de asemenea, să-ți arate ce înseamnă iubirea necondiționată.

Saturn va staționa retrograd în Pești sâmbătă, 29 iunie, oferindu-ți o oportunitate profundă de creștere personală și de vindecare în relația ta. Energia lui Saturn retrograd în Pești îți permite să reflectezi mai mult asupra modului în care ai abordat chiar și schimbările pozitive din viața ta, împreună cu dezvoltarea intimității, dincolo de cea pur fizică, cu partenerul tău.

Fii deschis/ă la conexiune și, deși Saturn iubește limitele sănătoase, știe și când să creeze spațiu pentru a lăsa pe cineva să intre în inima ta, deoarece acesta poate fi pasul necesar pentru a avea în sfârșit relația pe care o doreai de mult timp.

Fecioară

Saturn va staționa retrograd în Pești, în casa relațiilor tale, sâmbătă, 29 iunie, și va începe o perioadă de introspecție profundă și de creștere în cadrul vieții tale romantice. Poate aduce ceea ce se simte ca fiind întârzieri sau deconectare, dar scopul este de a fi capabil să îți asumi responsabilitatea pentru ceea ce trăiești și apoi să începi să faci schimbări pozitive. Saturn dezvăluie doar ceea ce există deja, iar Peștii te ajută să dezvolți o legătură mai puternică și mai semnificativă.

Saturn în Pești te-a ajutat deja să te concentrezi mai mult pe un angajament mai mare în relația ta romantică și va continua să o facă, așa că această perioadă retrogradă are doar rolul de a te ajuta să vezi ce poate fi vindecat în interiorul tău pentru a crea o conexiune mai profundă cu persoana iubită.

Atenție la comportamentele de evitare sau chiar la faptul că te grăbești să puni capăt unei relații. În schimb, privește în interior și realizează că cheia iubirii pe care o împărtășești este să continui să crești.

Balanță

În loc să-ți concentrezi toată energia asupra modului în care să faci o relație să funcționeze, atenție dacă este menită să funcționeze. Atunci când depășești atât de multe lucruri din viața ta, este inevitabil să nu existe schimbări. Nu te speria. Nu e ceva negativ dacă o persoană este eliminată din viața ta, doar pentru că ceva mai bun este menit să-i ia locul. Dar pentru a îmbrățișa cu adevărat acea energie, poți să te abandonezi fluxului de transformare din viața ta.

Duminică, 9 iunie, Marte, planeta acțiunii și a dorinței, va trece în Taur, evidențiind motivația pentru a îmbrățișa schimbările din viața ta - și pentru a căuta ceea ce aprinde un foc în sufletul tău. Acest lucru poate crea oportunități pentru o intimitate profundă, dar te ajută și să te concentrezi pe ce vrei să primești, mai degrabă decât să te agăți de ceva ce pare menit să plece.

Atunci când lucrurile se schimbă în viața ta, este doar datorită faptului că te-ai schimbat deja foarte mult pe plan intern, dovedind că fiecare pas pe care îl faci te aduce mai aproape de destinul tău.

Scorpion

Jupiter a ieșit recent din Taur. În funcție de ceea ce se întâmpla în viața amoroasă, a adus fie un angajament mai mare, fie ți-a arătat că meriți mai mult decât ceea ce te mulțumea. Oricum ar fi, a fost o lecție de creștere și de deschidere către un nou început, chiar dacă nu ai anticipat-o. Deși Jupiter se află acum în Gemeni, nu înseamnă că procesul de creștere în viața ta romantică s-a încheiat, mai ales că Marte trece în Taur duminică, 9 iunie.

Marte este planeta motivației și a dorinței, iar în Taur te ajută să acționezi pentru a crea ceea ce îți dorești cel mai mult. Fie că este vorba de o relație nouă, de mai mult timp de calitate sau chiar de un angajament mai profund, acum poți acționa pentru a continua munca începută de Jupiter în Taur. Marte are tendința de a se mișca rapid, așa că trebuie să te asiguri că poți avea încredere în proces și să-ți permiți să-ți amintești că atunci când se simte bine, nu există niciun motiv să te gândești prea mult. Este timpul să spui „da” iubirii care îți este cu adevărat destinată.

Săgetător

La începutul lunii iunie, există o mare cantitate de energie Gemeni, care aduce multe oportunități și schimbări pozitive în relația ta. Joi, 6 iunie, la doar câteva zile după punctul stelar al lui Venus din 4 iunie, Luna Nouă și stellium-ul vor atinge punctul culminant în Gemeni. O Lună Nouă aduce întotdeauna un sentiment de noi începuturi în viața ta romantică, dar pentru că este un stellium cu Venus, Mercur, Soarele și Jupiter și în acest semn de aer, te poți simți încrezător/încrezătoare că ceva major se schimbă în bine.

Anul care urmează e important pentru orice angajament romantic pe care alegi să îl faci, deoarece Nodul Nord din Berbec se va afla în casa ta a căsătoriei, dar acum, cu Jupiter în Gemeni, guvernatorul relațiilor tale, este clar că dragostea va fi principalul obiectiv pentru anul care urmează. Folosește energia Lunii Noi în Gemeni de pe 6 iunie pentru a stabili o intenție pentru ceea ce speri să crească, știind că va fi nevoie, de asemenea, să devii cea mai bună versiune a ta pentru a o primi.

Capricorn

Există oportunități minunate în dragoste în luna iunie 2024, mai ales că Venus și Mercur trec în Rac luni, 17 iunie. Venus este planeta iubirii, în timp ce Mercur guvernează comunicarea. În Rac, Venus și Mercur vor evidenția teme legate de romantism, iubire și relații, așa că este important să creezi spațiu pentru conexiuni și conversații semnificative cu partenerul tău, deoarece aceasta ar putea fi acea schimbare pozitivă pe care ai sperat că va avea loc în cuplu.

Mercur și Venus se vor muta în Rac luni, 17 iunie, aducând oferte de dragoste, noi întâlniri sau chiar un angajament mai mare. Este important, de asemenea, să rămâi concentrat asupra modului în care aceste oportunități îți afectează fericirea generală pentru viață, mai ales că Marte se va muta în Taur pe 9 iunie, luminând casa bucuriei și a căsătoriei. Energia lunii iunie se referă la a te bucura de iubire și la crearea spațiului în viața ta pentru a începe să prioritizezi această relație importantă. Făcând acest lucru, vei găsi cea mai mare abundență în acea persoană specială cu care alegi să îți împarți viața.

Vărsător

Energia Gemenilor domină casa angajamentului romantic și a căsătoriei. Această zonă a vieții tale include, de asemenea, familia, copiii și fericirea pe care o poți experimenta. Pe măsură ce Luna Nouă și stellium-ul Gemenilor au loc pe 6 iunie, va avea loc un nou început puternic în această zonă a vieții tale. În timp ce această energie susține o logodnă sau un pas important în iubire, poate fi vorba, de asemenea, despre a te simți mai angajat/ă și mai așezat/ă cu persoana iubită, ceea ce creează spațiul pentru a te concentra mai puțin pe ceea ce ar fi putut părea greșit și mai mult pe ceea ce se simte bine.

Luna Nouă în Gemeni de pe 6 iunie îți permite să reflectezi la ce fel de relație și chiar angajament îți dorești. Fie că mergeți la altar sau că vă faceți jurămintele la apus de soare, voi doi vă îndreptați spre un nou început mai stabil în această zonă a vieții voastre. Deschide-ți inima pentru a vedea ceea ce ai căutat tot timpul, poate că se află deja chiar în fața ta, și ai încredere nu doar în el/ea, ci și în dragostea pe care ați creat-o deja împreună.

Pești

S-ar putea să nu știi cum va crește viața ta sentimentală în anul care urmează, dar cu recenta mutare a lui Jupiter în Gemeni, care îți evidențiază sectorul căminului și al intimității domestice, te poți simți încrezător/încrezătoare că nu te vei mai afla acolo unde ești azi. Fie că este vorba de o altă locuință, de o mutare împreună, există ceva frumos care va începe să crească și să se extindă în anul care urmează.

O parte importantă a acestei expansiuni este relația romantică și angajamentul luat unul față de celălalt. Această energie a angajamentului va fi deosebit de importantă luni, 17 iunie, când Mercur și Venus se vor muta în Rac și vor evidenția sectorul căsătoriei și al bucuriei. Fie că spui „da” unor întrebări importante, fie că întâlnești persoana visurilor tale, ești pregătit/ă să te deschizi iubirii într-un mod cu totul nou. Profită de toate oportunitățile care apar și nu uita că, pentru a avea relația pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna, s-ar putea ca mai întâi să riști în dragoste, notează a1.ro.

×
Subiecte în articol: horoscop zodii dragoste iunie 2024