x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul iernii 2022/2023. Cum vor fi dragostea, cariera, banii pentru fiecare semn zodiacal

Horoscopul iernii 2022/2023. Cum vor fi dragostea, cariera, banii pentru fiecare semn zodiacal

de Moira Dună    |    25 Noi 2022   •   14:30
Horoscopul iernii 2022/2023. Cum vor fi dragostea, cariera, banii pentru fiecare semn zodiacal
Sursa foto: Unsplash.com

Solstițiul de iarnă are loc pe 21 decembrie și atunci va fi cea mai lungă noapte a anului și cea mai scurtă zi. În unele țări este considerat mijlocul iernii dar în altele marchează începutul acestui anotimp. 

Iată cum va  fi această iarnă pentru fiecare zodie:

Berbec

În dragoste lucrurile vor deveni mai bune. Cei aflați într-o relație își pot întări legătura. Persoanele singure au șansa să întâlnească pe cineva potrivit. Pe plan profesional ești dispus să faci schimbări, unele chiar radicale, să începi proiecte noi, așa că acționează cu încredere. Vei avea succes. La începutul anului viitor va trebui să faci unele sacrificii pentru că vei avea cheltuieli. Totodată, simți nevoia să începi proiecte noi.

Taur

Ar fi bine să nu ceri prea multe de la partenerul tău. Dacă ești singur, ai putea să fii dezamăgit ori să visezi prea mult la o iubire care nu va veni niciodată. Însă proasta dispoziție se va risipi încet. La locul de muncă vei culege roadele eforturilor tale și ai rezultate frumoase. Noul an vine cu majorări salariale dar și cu mai multe responsabilități. Per ansamblu, va trebui să depășești unele obstacole și vei ieși mai puternic din aceste încercări. În casă s-ar putea să fie nevoie de reparații. 

Gemeni

Ai oportunități de întâlniri romantice și chiar te poți îndrăgosti înainte  de  sfârșitul anului. Dar nu cere prea mult destinului, doar ceea ce ai nevoie cu adevărat. Dacă ești într-o relație, vei face planuri împreună cu partenerul, poate chiar veți stabili data nunții. Ai o mare dorință de a face, a-ți asuma sarcini. Noul an va fi productiv și plin de succese ecnomice dar este nevoie de acțiune. Nu te folosi doar de actorie pentru a obține ce dorești, așa că trebuie să faci schimbări. Nu-ți neglija nici sănătatea, caută medicii potriviți să te ajute. Vrei să călătorești sau chiar să te muți în altă parte.

Rac

Cea mai bună perioadă pentru sentimente va fi cea dintre sfârșitul lunii ianuarie și februarie 2023.  Atunci îți vei putea exprima mai bine ce gândești, fap ce îți va îmbunătăți relația.  Nu-ți va fi ușor să duci la bun sfârșit idei și proiecte noi și este necesar să consolidezi tot ce ai făcut înainte. În preajma Craciunului vei putea obține avantaje financiare și profesionale. Ai grijă la alimentație pentru că ai tendința să te îngrași. Evită călătoriile prera stresante pentru organism și echilibrul tău interior care va fi pus la încercare în noul an. 

Leu

Vor exita momente bune pentru a întâlni oameni noi iar în relația de dragoste, te gândești ce alegeri ai de făcut. Dacă ești singur, vrei să te îndrăgostești, să spui ce gândești, așa că înainte de venirea primăverii vei avea un oubit care îți va face inima să bată repede. La locul de muncă sunt de așteptat schimbări, vei găsi oamenii potriviți, ai multă energie. Ideile noi vor veni cu cheltuieli dar vei semăna lucruri pentru viitor. Cuvântul de ordine de exploatat în această perioadă de iarnă este să fii îndrăzneț. Numai prin îndrăzneală poți să-ți înțelegi cu adevărat calitățile și să-idetermini și pe ceilalți să le îânțeleagă fără să te judece. Călătorii profitabile pe la începutul anului care îți vor permite să-ți consolidezi situațiile profesionale.

Fecioară

Din pacate nu sunt prea multe momente bune in acest sezon pentru a te indragosti. Simți nevoia să muncești din greu, nu să cauți acea iubire care îți lipsește. Mai degrabă este de așteptat la despărțiri în acele cazuri în care nu te înțelegi cu partenerul. Dacă ești singur, oportunitățile de a cunoaște pe cineva potrivit sunt rare și ar fi mult mai bine să-ți faci prieteni. Pe plan financiar, îți este greu sa iesi din probleme sau sa te gandesti sa incepi cu noi proiecte si ar fi mult mai bine sa renunti, sa stai pe loc, sa nu actionezi, sa astepti o perioada mai bună, care ar trebui sa vina in primavara viitoare. Nu este potrivit acum nici să-ți schimbi locul de muncă. Nu cumpăra o casă, nu cheltui mulți bani și nici nu investi. Este însă o perioadă bună să-ți reucperezi energia, să te simți mai în ton cu lumea din jurul tău. Nu subestima lucrurile crezând că sunt simplu de rezolvat pentru că s-ar putea agrava. Deschide larg ochii și crede doar în calitățile tale.

Balanță

Trebuie să muncești din greu, să nu neglijezi niște situații de muncă ori proiecte care odată cu noul an ar putea să sufere complicații. Chiar și în momentele de dificultate profesională vei putea totuși să reacționezi, să găsești soluțiile potrivite pentru a merge mai departe. Sănătatea se îmbunătățește, unele afecțiuni mai vechi se vor vindeca. Dacă vrei să călătorești, să te muți, să mergi în locuri noi, să găsești oportunități chiar și la locul de muncă, fă-o până la sfârșitul lunii decembrie. 

Scorpion

Perioada bună pentru dragoste va fi în lunile ianuarie-februarie 2023. Atunci vei simți nevoia să te  îndrăgostești și să intercaționezi cu cei din jur. La locul de muncă vei avea chiar parte de regres pentru că vei întâmpina dificultăți mai mici sau mai mari. Vei avea  parte  de blocaje în ceea ce privește cumpărarea sau amenajarea unei case în luna  decembrie. Lucrurile vor fi tensionate în jurul tău. Nu va fi ușor să rămâi calm, să fii precaut și să gândești bine, de aceea posibilitatea de a greși, de a lua decizii proaste, va crește. Totodată, stai liniștit, nu subestima nicio afecțiune fizică și dacă trebuie să călătorești, pleacă înainte de sfârșitul lunii decembrie. Iarna vine cu o scădere semnificativă a energiei.

Săgetător

O persoană din jurul tău începe să-ți arate afecțiune și trebuie să știi să profiti de aceste momente, de acești stimuli pentru că orice relații sentimentale care se nasc acum pot dura mult timp și pot fi foarte pasionale. Cat despre pasiunea relatiilor amoroase, de multe ori te vei confrunta cu o nervozitate si un temperament care ar putea compromite relatia. Simți nevoia să schimbi lucrurile pe plan profesional, iar acest lucru va fi evident odată cu sfârșitul acestui an și începutul noului an. Din punct de vedere al sănătății, perioada te va obosi așa că va trebui să eviți stresul și să găsești o cale să te odihnești mai mult. Așa că evită călătoriile dacă nu sunt importante. 

Capricorn

Cel mai bun moment să te îndrăgostești, să atragi atenția cuiva de care îți place sau să acceoții invitații este luna decembrie. Pe plann profesional, va fi o perioadă de blocaje, așa că trebuie să acționezi înainde de Crăciun. Cu toate acestea, viața ta profesională și economică este solidă. Petrece-ți timpul cu distracția și copiii, dar nu irosi prea multe  resurse. 

Vărsător

Dacă ești singur, mută-te înainte de Crăciun și acționează, fă cadouri, invită în oraș persoana care îți place. Dacă ești într-o relație atunci plecați îmntr-o călătorie și distrați-vă. În luna ianuarie 2023, vei simți nevoia de libertate dar nu-ți neglija relația. Iarna aduce vești fantastice îpentru persoanele care nu și-au găsit până acum un loc de muncă. Vei avea parte de energii bune până în pirmăvara anului viitor, vei fi optimist și sociabil. Veniturile tale vor fi bune, așa că te poți distra. Puneți o bază solidă pentru proiecte mari de viață, dar nu-ți neglija greutatea corporală care ar putea crește.

Pești

Timpul din preajma Crăciunului este cu adevărat frumos din punct de vedere emoțional și vei trăi sărbătorile cu un sentiment frumos în inima ta. Pentru cei singuri nu este o perioadă potrivită să cunoască pe cineva.  Însă vei câștiga mai mulți bani începând din luna decembrie, ceea ce îți va permite să faci investiții financiare avantajoase. Un nou loc de muncă este foarte probabil pentru sfârșitul anului și poate chiar mai devreme. Vei fi obosit, așa că în perioada Crăciunului este timpul să te odihnești pentru a-ți reâncărca bateriile. Anul 2023 te alteaptă cu satisfacții materiale. De asemenea, în pofida oboselii, vei avea parte de evenimente neașteptate, așa că nu rata oportunitățile care îți ies în cale. 

 

×
Subiecte în articol: horoscop iarna