x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop luna august. Leii sunt pregătiţi pentru un nou început

Horoscop luna august. Leii sunt pregătiţi pentru un nou început

26 Iul 2018   •   17:32
Horoscop luna august. Leii sunt pregătiţi pentru un nou început

Berbec

Dacă eşti singur, lucrurile sunt pe care să se schimbe în luna august. Astfel, o dată ce Venus intră în zona de relaţii, conexiunile încep să apară. În cazul în care ai deja o relaţie, apare armonia, iar toate certurile dispar. De asemenea, începi să fii mai pasional şi mai creativ, iar aceste lucruri atrag o mulţime de oameni în jurul tău.

Taur

Venus intră în casa a şasea a sănătăţii şi a rutinei de zi cu zi. Ai mult de lucru? Nicio problemă, energia este la locul ei. De asemenea, romantismul este prezent pe toată perioada lunii. În ciuda faptului că te simţi confortabil în situaţia în care eşti în prezent, simţi că este momentul să-ţi asumi nişte riscuri.

Gemeni

Venus intră în casa a cincea a pasiunii, iubirii şi creativităţii, pe 6 august. Ai energie pentru tot ceea ce îţi propui şi, de asemenea, ai şi ideile potrivite pentru orice situaţie. Mai mult, spre sfârşitul lunii începi să acorzi mai multă atenţie familiei. Simţi nevoia să petreci timp de calitate cu mama ta.

Rac

Casă dulce casă. Luna începe cu Venus în casa a patra a familiei. Simţi nevoia să redecorezi, să îţi faci casa să fie mult mai prietenoasă. Redescoperi plăcerea de a petrece timp cu familia, astfel că reuşeşti să găseşti relaxarea pe care o pierdusei în ultima vreme.

Leu

Eşti pregătit pentru un nou început? Începi să schimbi modul în care priveşti lucrurile, vrei să faci schimbări în ceea ce priveşte aspectul fizic şi setul de valori. De asemenea, Venus aduce armonie când vine vorba de comunicare şi relaţii cu cei din jurul tău.

Fecioară

Începi să ai mai multă încredere în propria persoană şi ai motive foarte bune pentru asta. Energia pe care o ai te ajută să treci peste orice problemă care-ţi iese în cale şi, de asemenea, optimismul de care dai dovadă devine o sursă de inspiraţie pentru cei din jur.

Balanţă

Noi începuturi în grupul de prieteni. Începi să renunţi la oamenii cu care nu ai nimic în comun şi îţi deschizi porţile în faţa persoanelor noi cu care poţi să legi conexiuni importante. Pe de altă parte, spre sfârşitul lunii, începi să-ţi doreşti să petreci timp singur. Te bucuri de linişte.

Scorpion

Eşti unul dintre cele mai misterioase semne zodiacale, iar în această lună eşti din ce în ce mai spiritual. Vrei să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă mult mai profundă şi încerci să-i faci şi pe cei din jur să facă la fel. Nu insista, suntem diferiţi şi aşa trebuie să rămânem.

Săgetător

Vrei să-ţi lărgeşti orizonturile, astfel încât începi să te bucuri de natură şi începi să-ţi doreşti cu adevărat să călătoreşti cât mai mult. Luna august este despre planuri şi despre economisit. Odată ce reuşeşti să pleci în prima călătorie, pasiunea te va ajuta să le faci pe următoarele.

Capricorn

Norocul se mută în zona carierei. Petreci mult timp la locul de muncă şi reuşeşti să duci la bun sfârşit proiecte importante, care îţi aduc oportunităţi. Profită de orice şansă care-ţi iese în cale şi fă ceea ce-ţi place. Doreşti să evoluezi cât mai mult, iar luna această lucrurile încep să se concretizeze.

Vărsător

În această lună dorinţa de a cunoaşte cât mai multe lucruri devine tot mai mare, astfel că faci tot posibilul pentru a-ţi mări bagajul de cunoştinţe. Fie că este vorba de un nou curs la care te înscrii, fie că decizi să înveţi prin intermediul călătoriilor, luna august se dovedeşte a fi una productivă.

Peşti

Începi să fii mai responsabil, astfel că eşti gata să începi o relaţie cu persoana aceea de care îţi place atât de mult. De asemenea, vei primi o sumă de bani importantă de la o rudă. Începi să iei decizi într-un alt mod, astfel încât maturitatea de care dai dovadă atrage privirile celor din jur.

×
Subiecte în articol: horoscop lunar august 2018