x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop luni 25 iunie 2012

Horoscop luni 25 iunie 2012

24 Iun 2012   •   21:00

● Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal.
Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro
--------------------------------------------

Berbec

Luna se afla astazi in Fecioara, intr-un context astral complicat, astfel ca ziua poate fi bogata in evenimente de tot felul, mai ales in ce priveste activitatile profesionale de zi cu zi, locul de munca, relatiile cu colegii sau sanatatea. Iata ce este posibil pentru fiecare zodie:

BERBEC
Pentru tine, se anunta o zi aglomerata la locul de munca. Pe de o parte, esti foarte determinat, mai ales daca esti pe ultima suta de metri cu o lucrare, iar pe de alta parte, esti orientat catre critica si perfectionism. Poti intra foarte usor in conflict cu colegii, tocmai de aceea e necesar sa fii ceva mai tolerant.

TAUR
Astazi, ambitiile si dorintele tale se lovesc de incapacitatea de a le sustine financiar, cel putin deocamdata. Asadar, experientele de astazi te provoaca sa gasesti o cale de mijloc si niste solutii practice in aceste sens. Relatia cu persoana iubita poate fi tensionata, asa ca stai departe de conflicte.

GEMENI
Astazi e posibil sa iasa la suprafata tot felul de nemultumiri, incepand de la aspectul fizic si terminand cu atmosfera din familie sau cu statutul profesional actual. Totusi, incearca sa nu dramatizezi mai mult decat e cazul si accepta-ti alegerile asa cum sunt. Din punct de vedere financiar si material, te bucuri de conjuncturi favorabile.

RAC
Cu Luna in Fecioara, in zona comunicarii, astazi esti foarte atent la detalii, mai ales daca ai senzatia ca unii oameni din anturajul apropiat nu-ti spun tot adevarul, ascund ceva sau nu sunt de incredere. Indoielile pot fi insa spulberate printr-o cercetare atenta, intrucat ai capacitatea de a merge la radacina relatiilor si de a vedea dincolo de aparente.

LEU
Situatia ta financiara pare sa fie destul de neclara, tocmai de aceea, astazi simti nevoia sa pui lucrurile in ordine. Mai ales daca ai de facut cumparaturi sau te pregatesti pentru o investitie serioasa, e necesar sa stii cum stai, pe ce si cine te poti baza, cum poti sa administrezi cat mai eficient banii. Atentie la afacerile cu prietenii, intrucat acestea pot fi paguboase.

FECIOARA
S-ar putea ca astazi sa te simti intre ciocan si nicovala. Pe de o parte ai niste dorinte si intentii asupra carora ai vrea sa te concentrezi, pe de alta parte, esti nevoit sa te ocupi de sarcinile profesionale, mai ales de cele pe care le-ai tot amanat. Asadar, succesul acestei zile depinde de capacitatea ta de a fi flexibil si de a gasi o cale de echilibru.

BALANTA
Pentru tine, Luna in Fecioara inseamna o invitatie la introvertire, meditatie, relaxare si odihna. Oricat de aglomerata ar fi agenda ta, fa in asa fel incat sa-ti ramana timp pentru tine si sufletul tau. E mult mai util si constructiv ca astazi sa te extragi putin din agitatie si sa devii observatorul lumii de afara, fara a o judeca sau eticheta.

SCORPION
Luna in Fecioara activeaza zona prietenilor. Se pare ca astazi ai parte de tot felul de destainuri, fie ca le faci sau le primesti. Ajung la tine informatii, unele ciudate sau neplacute, despre prieteni si cunostinte. In orice caz, e important sa rezisti tentatiei de a te pripi cu concluziile si sa astepti pana ai toate datele, mai ales daca sunt in joc relatii vechi.

SAGETATOR
Luna este plasata in zona carierei, puterii si statutului social, asa ca astazi poti face niste demersuri pentru imbunatatirea imaginii si pentru afirmare profesionala. Insa pentru a reusi ce-ti propui, e necesar sa fii atent la detalii, sa-ti sustii cauza doar cu argumente in care crezi si sa stii exact ce si cat poti sa faci.

CAPRICORN
S-ar putea ca unele demersuri profesionale sa fie astazi stopate din cauza unor piedici de natura juridica sau a unor oameni cu influenta care nu-ti agreeaza ideile. De asemenea, e posibil sa nu-ti mai placa ce faci, prin urmare, e necesara o schimbare, o noua viziune, noi aspiratii. E un moment bun sa-ti dai seama incotro vrei sa mergi si cu cine.

VARSATOR
Astazi, cu o mana primesti si cu alta dai. E posibil sa primesti daruri sau sa ai parte de tot felul de favoruri din partea unor cunoscuti, dar e la fel de posibil sa-ti plece sume de bani considerabile, din buzunar, mai ales daca s-au adunat facturi neachitate. Asadar, ziua aceasta e ca o lectie valoroasa despre a primi si a da cu aceeasi usurinta.

PESTI
E posibil sa constati ca cei din jur au o imagine distorsionata despre tine sau ca ti-au interpretat gresit unele mesaje. Prin urmare, cel putin in prima parte a zilei, ai de lamurit tot felul de neintelegeri si de restabilit armonia. Pentru cei dispusi sa se priveasca in profunzime, aceasta este o lectie valoroasa legata de imaginea pe care o proiecteaza in afara si despre autenticitate.

×