x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop miercuri, 27 decembrie 2023. Trigonul Soare-Jupiter aduce optimism, armonie și încredere  

Horoscop miercuri, 27 decembrie 2023. Trigonul Soare-Jupiter aduce optimism, armonie și încredere  

de Andreea Tiron    |    26 Dec 2023   •   11:20
Horoscop miercuri, 27 decembrie 2023. Trigonul Soare-Jupiter aduce optimism, armonie și încredere  
Sursa foto: Hepta

Horoscop miercuri, 27 decembrie 2023. Berbecii sunt entuziaști, Scorpionii lucrează în echipă, iar Vărsătorii fac pace cu trecutul

Berbec

Cu trigonul Soare-Jupiter de astăzi, găsești rapid motive pentru a te bucura. Această influență leagă sectoarele dvs. de muncă și resurse, inspirând entuziasm pentru un proiect, o afacere sau o problemă financiară, iar obstacolele par mai mici acum. De asemenea, sunteți în locul potrivit pentru a cere ceea ce doriți. Oamenii sunt interesați de ceea ce faci.

Taurul

Un tranzit Soare-Jupiter aduce sentimente optimiste. Ești mai calm decât de obicei. Recunoașterea pentru munca pe care ați făcut-o în trecut sau entuziasmul pentru revizuirea unui vis/plan preferat pot fi temele zilei. Te uiți la lumea din jurul tău, la tine însuți și la situații, emanând încredere și pozitivitate. Astăzi, oamenii văd calitățile tale într-o lumină favorabilă. Este un moment bun pentru a te face remarcat.

Gemeni

Te simți deosebit de încrezător în sentimentele și nevoile tale private sau în relațiile apropiate, deoarece Soarele formează un trigon cu Jupiter. Devine mult mai confortabil să rezolvi dilemele sau problemele emoționale sau, dacă nu să le rezolvi, să faci pace cu problemele tale. Puteți împărtăși o povară, un secret sau o problemă acum. Ziua pare să fie  în favoarea ta pe plan emoțional.

Rac

Tranzitele sunt puternice astăzi pentru a face echipă cu cineva. O relație se poate îmbunătăți enorm prin concentrarea asupra obiectivelor de fericire pe termen lung. Soarele și Jupiter se armonizează, inspirând gândire pozitivă și acțiuni care îți îmbunătățesc viața sau duc la recompense intrinsece. Este un moment grozav să renunți de bunăvoie la o ranchiună, să faci cuiva o favoare, să răspândești voie bună sau să faci tot posibilul să ajuți sau să complimentezi pe cineva.

Leu

Trigonul Soare-Jupiter de astăzi promovează sentimentele bune și optimismul. S-ar putea să te hotărăști să te concentrezi pe a face îmbunătățiri cu această energie pozitivă în viața ta. Ierți rapid și, eventual, chiar uiți. Beneficiezi de un spirit activ, deschis și generos. Cel mai bine este să urmăriți pornirile nepotrivite și mișcările pripite, deoarece Mercur rămâne retrograd până la 1 ianuarie.

Fecioară

Trigonul Soare-Jupiter de astăzi aduce un moment încurajator pentru împărtășirea ideilor, noi interese, redescoperirea unei vechi relații sau prietenii și pentru proiecte creative. Viziunea ta este incredibil de constructivă și optimistă și proiectezi încredere în tine și bunăvoință, atrăgând rapid cooperarea celorlalți. Cu acest tranzit armonios, entuziasmul tău crește, mai ales pe linii creative sau romantice. Evitați să vă supraîncărcați programul astăzi.

Balanță

Te poți simți destul de pozitiv și optimist astăzi, cu Soarele și Jupiter în armonie. Sunteți entuziasmat, în special de chestiuni emoționale, personale și de familie. Este un moment puternic pentru a gândi în termeni de îmbunătățire -- ce poți face pentru a-ți face o viață mai bună. Pe măsură ce ziua avansează, Mercur retrograd se aliniază cu Marte și puteți rezolva rapid o problemă care reapare și este destul de frustrantă.

Scorpion

Este un moment excelent pentru a întâlni pe cineva sau pentru a te bucura de compania cuiva care este deja în viața ta. Poate exista o soluționare a unei chestiuni trecute sau un acord încheiat acum. Alții pot beneficia de know-how-ul tău. Această energie este despre a face echipă cu un partener. În mod ideal, veți evita luarea deciziilor pripite acum.

Săgetător

Evenimentele de astăzi vă oferă un motiv pentru speranță reînnoită sau optimism în ceea ce privește finanțele sau munca. Totuși, Mercur și Marte se unesc în semnul tău mai târziu astăzi, iar cu Mercur retrograd, energia mentală este abundentă, dar direcționată greșit  pentru moment. Ar trebui să fiți atenți la observații nedorite sau insensibile și acțiuni impulsive, deoarece mintea ta lucrează mult mai repede decât inima și poate într-un ritm mai rapid decât al celor din jur.

Capricorn

Soarele din zodia ta se armonizează astăzi cu Jupiter. Este un moment excelent pentru a construi punți sau pentru a stimula relațiile actuale. Hobby-urile și distracțiile recreative pot fi în centrul atenției și pline de satisfacții. S-ar putea să vă simțiți mai liber să vă exprimați sau fericit să explorați hobby-uri și alte forme de recreere expresivă. Este un moment minunat pentru tine dacă iei o pauză, lași lucrurile să curgă și îți lași puțină libertate de a te exprima așa cum îți dorești.

Vărsător

Aceasta este o zi excelentă pentru a vă concentra pe imaginea de ansamblu și pentru a lăsa deoparte neînțelegerile și problemele, în special legate de lumea voastră emoțională, viața personală și problemele de acasă și de familie. Cu Soarele și Jupiter în armonie astăzi, faci  pace cu trecutul și ai un sentiment că faci progrese cu adevărat. Te simți cel mai bine când renunți la frustrare sau furie și când ierți. De fapt, te motivează să fii o persoană mai bună și acesta este genul de energie pe care o ai acum.

Pești

Tranzitul Soare-Jupiter de astăzi vă încurajează să vă distrați. Te simți deosebit de încrezător în legătură cu un anumit scop sau idee. Puteți vedea imaginea de ansamblu sau un prieten vă poate ajuta să vedeți o perspectivă nouă, mai optimistă. Tot astăzi, avem o aliniere destul de tensionată și poate exista sentimentul că trebuie să vă grăbiți până la linia de sosire, dar mai este mult până acolo!

×