x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei de sâmbătă, 31 august 2024: Berbecii sunt siguri pe ei, Racii vor stabilitate, iar Scorpionii preiau conducerea

Horoscopul zilei de sâmbătă, 31 august 2024: Berbecii sunt siguri pe ei, Racii vor stabilitate, iar Scorpionii preiau conducerea

de Andreea Tiron    |    30 Aug 2024   •   11:00
Horoscopul zilei de sâmbătă, 31 august 2024: Berbecii sunt siguri pe ei, Racii vor stabilitate, iar Scorpionii preiau conducerea
Sursa foto: Hepta/Horoscopul zilei de sâmbătă, 31 august 2024

Horoscopul zilei de sâmbătă, 31 august 2024: Gemenii se eliberează de secrete, Balanțele sunt mai prietenoase decât de obicei, iar Săgetătorii nu vor să fie constrânși.

Berbec 

Ziua de azi te face să te simți încrezător și sigur pe tine. Cu mintea și inima în acord, luarea deciziilor beneficiază de claritate. Este o zi favorabilă pentru conexiuni autentice. Totuși, pot apărea unele tensiuni, deoarece Uranus va deveni retrograd mâine și va rămâne așa cinci luni. Chiar și cu unele îngrijorări legate de finanțe, ești pe cale să faci tranziția către un mod de viață complet nou. Până pe 30 ianuarie, Uranus retrograd te ajută să lucrezi asupra atitudinilor interioare care trebuie schimbate pentru a putea merge înainte cu mai multă încredere. 

Taur 

Luna petrece ziua în sectorul tău de casă și familie, indicând o nevoie de a te bucura de compania persoanelor și locurilor cunoscute. Marte se aliniază cu Uranus în semnul tău, iar Uranus se pregătește să devină retrograd, ceea ce poate crea un sentiment că ceva trebuie să se schimbe. Uranus va fi retrograd de mâine până pe 30 ianuarie. În ultimele luni, în care Uranus a fost direct și în semnul tău, încrederea ta în căutarea de noi experiențe și exprimarea independenței a fost evidentă. Însă în următoarele cinci luni, trebuie să folosești acest timp pentru a te conecta cu ceea ce te motivează, în special dacă te simți neliniștit sau pe marginea prăpastiei. Examinează care frici sau atitudini ți-au limitat independența și adevărul personal. 

Gemeni

Oamenii sunt deosebit de atrași de modul tău de a te exprima astăzi și mâine. Intuiția nu este la fel de clară ca de obicei. Marte, aflat acum în tranzit în semnul tău, formează un semi-sextil cu Uranus, care este pe cale să devină retrograd. Tranzitul actual al lui Uranus este unul pe termen lung care te ajută să te eliberezi de elementele din viața ta care au împiedicat creșterea. Pe măsură ce renunți la greutatea secretelor, ești mai liber să fii tu însuți. De mâine până pe 30 ianuarie, în timp ce Uranus este retrograd, vei tinde să procesezi evenimentele recente și să te ocupi de a lăsa în urmă a anumitor lucruri. Este un proces intern și privat, dar puternic, care te ajută să identifici zonele de supraîncărcare emoțională.

Rac 

Cu Luna de azi, cauți un anumit grad de previzibilitate sau stabilitate. Poate că găsești confort în familiaritate, în lucruri dovedite și în rutină. Caută modalități de a renunța la grijile și vinovățiile inutile. În același timp, Uranus se îndreaptă spre staționare și intră în retrogradare devreme mâine. În cele cinci luni de retrogradare (din 1 septembrie până pe 30 ianuarie), unele lucruri se calmează pe frontul social. Este o perioadă valoroasă pentru a procesa schimbările și evenimentele recente, ceea ce te ajută enorm, prevenind deciziile impulsive și regretabile. 

Leu

Cu Luna de azi, este timpul să recunoști nevoile tale emoționale și să îți exprimi sentimentele într-un mod satisfăcător. Emoțiile tale sunt pronunțate și s-ar putea să îi ții pe ceilalți pe jar cu schimbările de dispoziție. Totuși, în mare parte, ești într-o stare de spirit pozitivă, expresivă și orientată spre viitor. Există o anumită tensiune în aer pe măsură ce Uranus se îndreaptă spre staționare. Devreme mâine, va deveni retrograd pentru un ciclu de cinci luni, inspirându-te să examinezi nevoile legate de obiectivele tale pe termen lung, carieră sau reputație. 

Fecioară

Cu Luna de azi, trebuie să cauți oportunități pentru relaxare și eliberare. Noi perspective asupra problemelor vechi pot veni în acest context. Evitarea situațiilor zgomotoase sau solicitante ar fi o alegere înțeleaptă. Totuși, un aspect minor Marte-Uranus are o greutate mai mare decât de obicei astăzi, indicând o anumită agitație. Uranus se îndreaptă spre staționare și devine retrograd devreme mâine. Acest ciclu de retrogradare va dura aproape cinci luni. Uranus a încurajat o îmbunătățire a chestiunilor din sectorul al nouălea, precum sistemele de credință, educația, publicarea și comunicarea în ultimii ani. Dacă ai făcut schimbări prea repede, această fază retrogradă te ajută să restabilești echilibrul. Este un timp pentru a procesa schimbările recente, credințele și experiențele.

Balanță 

Cu Luna de azi, te poți simți mult mai implicat emoțional în relațiile de prietenie și cele apropiate decât de obicei. Moderarea acestor aspecte poate fi foarte benefică pentru tine. Simți vibrații plăcute de prietenie și afinitate cu oamenii astăzi. Totuși, un tranzit minor Marte-Uranus îți amintește de unele tensiuni, în principal deoarece se întâmplă foarte aproape de staționarea lui Uranus. Uranus devine retrograd devreme mâine și, timp de cinci luni, vei beneficia de examinarea dependențelor și atașamentelor tale în raport cu modul în care te ajută sau te împiedică. 

Scorpion 

Luna de azi subliniază responsabilitățile, competența și datoria. Poți fi plăcut surprins de productivitatea ta astăzi și un sentiment mai puternic de scop și direcție se dezvoltă. Oamenii te caută pentru a prelua conducerea. Cu Uranus pe cale să devină retrograd și un aspect minor Marte-Uranus astăzi, poate apărea o anumită agitație. Este posibil să urmeze o schimbare de percepție, în special într-o relație. Uranus tranzitează acum sectorul tău de parteneriate, iar acest ciclu anual de retrogradare de cinci luni te îndeamnă la o introspecție semnificativă și examinarea nevoilor tale de relație. 

Săgetător 

Cu Luna de azi, ești înclinat să împărtășești idei, să socializezi, să predai, să ghidezi și să te bucuri de diferite activități. Nu vrei să fii constrâns în acest moment. Uranus se îndreaptă spre staționare, exact mâine, și începe ciclul său anual de retrogradare de cinci luni. Această schimbare de direcție poate avea efectul de a încetini ritmul tău. Poate fi necesar să examinezi sau chiar să reconsideri schimbările recente legate de muncă și sănătate. Aceste domenii ale vieții au fost fluctuante și a căuta răspunsuri în interior este potrivit în această fază care durează până pe 30 ianuarie.

Capricorn 

Cu Luna de azi, cauți activități captivante. Tinzi să te arunci într-o urmărire, fie că este vorba de o idee sau ceva ce vrei să cercetezi. Deși acest lucru poate lua mult timp, înveți multe în proces. Uranus se îndreaptă spre staționare și începe faza sa de retrogradare de cinci luni devreme mâine. Uranus te-a încurajat să te exprimi mai autentic și creativ în timpul tranzitului său pe termen lung în sectorul tău de plăcere. Până pe 30 ianuarie, ești înclinat să încetinești cu aceste schimbări. Viața nu mai este despre reacția spontană, ci mai degrabă despre considerarea reformelor care sunt cele mai bune pentru tine pe termen lung. 

Vărsător 

Luna de azi încurajează apropierea și schimbul de idei cu alții. Ești într-o poziție mai bună pentru a vedea unde viața ta este dezechilibrată acum, în special prin ochii altora. Ești mai accesibil și implicat. Totuși, pot apărea unele tensiuni astăzi cu Uranus apropiindu-se de staționare și începând ciclul său anual de retrogradare devreme mâine. În timpul tranzitului său pe termen lung în sectorul tău solar al casei a patra, au existat unele elemente nesigure legate de casa ta sau viața personală. Cu Uranus retrograd până pe 30 ianuarie, s-ar putea să îți iei un răgaz și să examinezi ce ai nevoie și ce dorești în aceste privințe. Atitudinea ta față de securitate, dependență, atașament față de trecut și viața de familie continuă să evolueze și scopul acum ar putea fi să recunoști și să modifici răspunsurile tale pentru ca schimbările să fie mai puțin întâmplătoare. Cu un ritm mai lent, ai o șansă mai bună de a înțelege ce se întâmplă în jurul tău și în interiorul tău.

Pești 

Luna de azi aduce o energie bună pentru a-ți organiza viața în moduri mici și utile. Ești emoțional conectat la rezolvarea problemelor și îndeplinirea diverselor sarcini. Ești complet în regulă cu alții luând rolul principal în timp ce tu lucrezi din umbră în această perioadă a lunii. Uranus se îndreaptă spre staționare și va deveni retrograd devreme mâine, iar astăzi poate exista o anumită tensiune în aer. Acest ciclu anual de retrogradare de cinci luni are loc în sectorul tău de comunicare. Uranus are tendința de a aduce la suprafață unele sentimente reprimate, dar este posibil să nu simți că le poți exprima complet. 

×