x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop: sâmbătă, 7 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop: sâmbătă, 7 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

06 Apr 2012   •   21:00
Horoscop: sâmbătă, 7 aprilie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla
Berbec
Sfarsitul de saptamana aduce un careu intre Venus si Marte, care anunta o abordare agresiva din partea ta in comunicare. E posibil sa starnesti conflicte involuntar, de la simple ironii si tachinari sa ajungi unde nu ti-ai fi dorit. Ai tendinta de a judeca si de a critica in exces, ceea ce nu e semn bun pentru armonie. Cele mai sensibile relatii sunt cele cu fratii, surorile, vecinii si rudele apropiate. Pana sambata dupa-masa ai putea lua decizii impreuna cu partenerul. Pentru tot restul weekendului, este indicat sa intri in rolul de spectator si sa accepti ce vine spre tine. Vei avea suficiente motive sa fii recunoscator.

Taur
Banii ajung weekendul acesta marul discordiei. In cuplu ati putea lua foc amandoi din cauza unor cheltuieli. Copiii sunt si ei canale prin care se scurg bani intr-o cantitate si directie cu care greu esti de acord. Poti avea impresia ca cineva profita de tine, mai ales de disponibilitatea ta financiara. In plus, si pe tine te bate gandul unei achizitii costisitoare. Pana sambata dupa-amiaza, poti sa rezolvi treburi care au stagnat sau chiar ai putea sa lucrezi pentru serviciu. Pana la sfarsitul weekendului, relatiile devin centrul de interes, e posibil sa te vezi cu oameni dragi, sa primesti invitatii si propuneri.

Gemeni
Cu Venus in zodia ta bombardata de Marte, e bine sa eviti deciziile majore ce tin de viata de familie si de locuinta. tensiunea pluteste in aer, iar orice interventie din partea ta nu poate decat sa puna paie pe foc. E greu de gasit un consens, asa ca planurile marete e bine sa fie trecute deocamdata pe tusa. Cu toate astea, s-ar putea sa ai de dat explicatii sau de facut reparatii prin casa. Pana sambata dupa-amiaza, e bine sa practici activitatile tale peferate, sa-ti faci timp pentru tine.Pentru restul weekendului, o stare de rutina s-ar putea instala in viata ta, cu munca si solutii la probleme care e framanta.

Rac
Sfarsitul de saptamana poate veni pentur tine cu o suferinta surda si oarba. In tacere,ii ceva in tine, ca si cum ai coace ceva la cuptor. Aceasta stare de interiorizare iti poate induce strai de anxietate, de nervozitate, precum si dezechilibre fizice sub forma de insomnii sau afectiuni respiratorii. E bine sa renuntila victiizare si sa nu-i coplesesti pe ceilalti cu problemele tale, pe care ai grija sa le amplifici. Sambata, in prima parte a zilei, se pot repeta discutii si situatii din trecut care iti stranesc aceleasi reactii. Pentru tot restul weekendului e important sa acorzi timp persoanei iubite si copiilor.

Leu
La tine se pune weekendul acesta problema unor pierdri financiare din cauza anturajului. Ai putea lua parte de exemplu, la o petrecere unde sa cheltuiesti pe un cadou sau chiar sa faci tu cinste. Sunt persoane care asteapta ca tu sa faci cheltuiala. De asemenea, e posibil ca unii oameni sa te dezamageasca, din cauza ca nu-si tin cuvantul sau nu-ti returneaza o datorie. Prima parte a zilei de sambata iti consuma energia pe intalniri, telefoane si drumuri. In rest, pana la sfarsitul weekendului, sunt lucruri din trecutul tau care stau sa iasa la suprafata. De asemenea, e timpul sa renunti la niste obisnuinte sau tabieturi.

Fecioara
Weekendul acesta e posibil s afii pus in niste ipostaze socialepe care nu le gasestitocmai comode. S-ar putea sa fii pus in situatia deate apara, de a-ti spala reputatia sau de a-ti mbunatati imagine apersonala. E posibil sa suorti anumite atacuri la persoana, iar de data nu prea te mai lasa inima sa amai indiferent. Simti nevoia s areglezi conturile si sa-I pui pe ceilalti la punct. Sambata, in prima parte a zilei, te poti ocua de administrarea bugetului si de cumparaturi. De sambata seara pana la final de weekend, devii mult mai prezent in comunicare, mai dinamic si mai jucaus. Curiozitatea te caracterizeaza.

Balanta
Tie iti este foarte greu sa dai laoparte convingeri pe care ti-ai construit viata. Numai ca te afli intr-un punct in care ceea ce credeai nu prea se mai adevereste. Mai mult, daca nu-ti dai seama singur, primesti totfelul de mesaje. In calea ta rasar oameni care iti dau indicii clare ca este nevoie de o schimbare radicala de atitudine din partea ta in ceea ce priveste abordarea vietii si a oamenilor. Si cu cat te agati mai mult de ideile tale, cu atat ai numai de pierdut, mai ales sambata, in prima parte a zilei. Pe urma, te concentrezi pe chestiuni mult mai lumesti si anume pe situatia financiara. Poate ai sarbatoriti si faci cadouri.

Scorpion
Weekendul acesta s-ar pute as aai impresia ca esti tras pe sfoara sau inselat la cantar e posibil s afaci scenarii si a ai impresia ca toata lumea are ceva cu tine, ca sut unii care vor sa profite de pe urma ta. Nu exagera cu teoria conspiratiei! Fii atent in schimb cum conduci, pe unde traversezi si cum te comporti in spatiul public, sa nu cumva sa primesti vreo amenda. Atentie la buzunar in locurile aglomerate, exista riscul de furt sau de pierdere. Evita sa dai bani cu imprumut sau sa iei tu cu imprumut! S-ar putea ca sumele sa nu mai fie restituite. De sambata dupa-masa poti simti o stare de hiperexcitabilitate.

Sagetator
Weekendul acesta eti tentat sa-ti speli rufele in public. Parca ai ceva de impartit cu cineva, cu partenerul, cu un asociat sau colaborator, cu o firma sau cu o institutie. I nue suficient sa intretii un conflict, lucrurile nu au haz daca nu se lasa cu amenintari sau, cine stie, poate chiar cu un proces. Cam vrei spectacol, vrei sa te pui pe tine intr-o lumina favorabila si sa-l discreditezi pe altul, de aceea ti se recomanda foarte multa discretie! Pana sambata dupa-masa, un plan de viitor poate sa prinda o noua forma. Apoi, pana la sfarsitul de weekend, e bine sa stai cat mai rezervat, nu-ti prieste deloc daca faci valuri.

Capricorn
Tu suporti foarte greu rutina weekendul acesta, vrei sa scapi de treburile din gospodarie, hotarasti ca ti-ar prinde bine niste servitori sau ca e timpul sa mai faca si ceilalti treaba pe care o faci tu in mod uzual. De aceea, activitatea preferata este dirijarea celorlalti si pasarea responsabilitatilor. E posibil, de asemenea, sa devii mai smecher si sa plecila drum ori sa te dai ocuoat cu alte activitati. Sambata, in prima parte a zilei, te poti regasi intr-un context unde valoarea ta s afie recunoscuta. Pe urma, pana la finalul zilei de duminica, ai sansa de a socializa, de a face noi cunostine, de a-ti largi anturajul.

Varsator
Tu ai weekendul acesta de luptat cu spiritul de dominatie si cu controlul asupra persoanelor dragi. E importat sa-ti dai seama ca atitudinea ta sufoca si compromite relatia atat cu persoana iubita, cat si cu copiii. Invata sa-i dai omului de langa tine spatiu si sa-l accepti asa cum este. Ai de invatat acum o lectie foarte importanta, aceea a iubirii neconditionate, deci a renuntarii la asteptari. Daca daruiesti ceva, nu pretinde nimic la schimb! Pana sambata seara, ai sansa de a lua legatura cu oameni cae pot sa te ghideze. Apoi, pana la sfarsitul weekendului, esti in centrul atentiei, ai parte de recunoastere.

Pesti
Tu nu prea pici acum pe aceeasi ungine de unda cu partenerul in privinta investitiilor in locuintasau deciziilor ce vizeaza familia. Mai degraba e previzibila o stare conflictuala acasa, in care nimeni nu se mai intelege cu nimeni. Sunt posibile discutii ocntradictorii mai ales cu persoane de sex opus. Mai mult, e posibil sa se deterioreze iremediabil un bun d ealoare sau sa fii nevoit sa faci o reparatie. Si tocmai asta iti mai lipsea… Pana sambata seara, e de asteptat un sprijin financiar sau macar moral care sa te surprinda. Apoi, pana la sfarsitul weekendului, ai putea sa renunti la credinta veche si sa vii cu o noua viziune.
astrocafe.ro

×