x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul săptămânii 14 - 20 octombrie 2024, potrivit tarotului: Ce cristal trebuie să folosească fiecare zodie

Horoscopul săptămânii 14 - 20 octombrie 2024, potrivit tarotului: Ce cristal trebuie să folosească fiecare zodie

de Andreea Tiron    |    12 Oct 2024   •   06:20
Horoscopul săptămânii 14 - 20 octombrie 2024, potrivit tarotului: Ce cristal trebuie să folosească fiecare zodie
Sursa foto: Hepta/Horoscopul săptămânii 14 - 20 octombrie 2024, potrivit tarotului: Veselie și optimism

Horoscopul săptămânal cu o carte de tarot pentru fiecare semn zodiacal în săptămâna 14 - 20 octombrie 2024 este plin de veselie și optimism.

Ce trebuie să știe fiecare semn zodiacal despre săptămâna 14 - 20 octombrie 2024, conform cărților de tarot:

Berbec:

Cartea de tarot pentru tine săptămâna aceasta este un apel de a căuta suport și ajutor oriunde poți, dacă ai o misiune importantă sau o sarcină grea. Împreună, suma va fi întotdeauna mai mare decât părțile. Așa că alege-ți partenerii cu înțelepciune și lasă colectivul să te ajute să-ți îndeplinești obiectivele.

Dacă simți chemarea, lucrează cu Labradorit pentru a te ajuta să găsești echilibrul corect între individualism și spiritul de echipă!

Taur:

Fii răbdător în această săptămână. Aceasta este mesajul pentru tine conform cărții tale de tarot. Acest lucru este indicat mai ales pentru aceia dintre voi care plănuiesc o nuntă în 2025 sau orice alt proiect cu un termen lung.

Pune-ți lucrurile la punct. Este important să ai încredere în proces și să lași lucrurile să se desfășoare. Dacă simți chemarea, lucrează cu Quartz Smokey pentru a te ajuta în acest sens.

Gemeni:

Cartea ta de tarot pentru această săptămână este una strălucită de primit pentru un semn zodiacal guvernat de Mercur ca tine. Găsești idei peste tot pe unde mergi!

Aceasta îți va permite să pui piesele puzzle-ului împreună. Dacă simți chemarea, lucrează cu Fulguriți, deoarece sunt aliniate cu forța fulgerului.

Rac:

Ai primit aceeași carte și săptămâna trecută, astfel încât semnificația este accentuată și mai mult. Găsește oameni în cercul tău social sau comunitate care doresc să realizeze ceva semnificativ împreună cu tine. Fie că este vorba despre schimbările climatice, plantarea mai multor copaci în cartierul tău, înființarea unui start-up care abordează o nevoie ignorată în comunitate sau altceva, acum este momentul să preiei controlul asupra vieții voastre împreună și să lași focul tău interior și pe cel al echipei tale să creeze ceva substanțial. Lucrul cu Hematitul este indicat aici din același motiv.

Leu:

Cartea ta de tarot pentru săptămâna aceasta este o arcana majoră: Soarele. Fiind simbolul planetei tale în formă simbolică, acesta este de bun augur pentru tine. Așa că așteaptă-te la o săptămână extraordinară de manifestări puternice, eliminarea bruscă a obstacolelor, momente bune și distracție. Viața ta amoroasă va beneficia de asemenea de această energie. În plus, cei care se asociază cu tine vor primi indirect o parte din norocul tău. Dacă simți chemarea, lucrează cu Sunstone în această săptămână pentru a te ajuta să rămâi aliniat cu această forță.

Fecioară:

Cartea ta de tarot pentru săptămâna aceasta este aici să te felicite pentru munca ta grea din ultimele săptămâni, deoarece aceasta începe să dea roade acum. Fundamentul tău va deveni și mai solid și stabil pe măsură ce recolta ta continuă să curgă. Cartea este bună și pentru sărbători de familie, festivități și chiar căsătorii. Așa că, dacă ai planuri în această direcție pentru săptămâna aceasta, te așteaptă un real noroc! Lucrul cu Sandstone este de asemenea indicat pentru a ajuta la creativitate.

Balanță:

Cartea ta de tarot pentru săptămâna aceasta vorbește despre începuturi noi și noroc, mai ales dacă dorești să stabilești fundamentul pentru o inițiativă semnificativă. Aceasta este o energie excelentă pentru a face angajamente majore, fie că este vorba despre căsătorie, afaceri sau a deveni părinte. Dacă simți chemarea, lucrează cu Aquamarine pentru a te ajuta să parcurgi acest drum cu răbdare și instincte bune.

Scorpion:

Ai primit o carte de tarot din Arcana Majoră în această săptămână — Forța. Simbolismul leului se evidențiază pentru tine, așa că poate ai un prieten sau un partener romantic Leu la care se referă. Aceștia vor fi sprijinul și sursa ta de putere.

Dacă simți chemarea, acum este, de asemenea, un bun moment pentru a te implica în mod activ într-un aspect important al vieții tale. Lucrul cu Peacock Ore este de asemenea indicat pentru tine aici, ca o modalitate de a te alinia cu această energie și cu sinele tău interior.

Săgetător:

Cartea ta de tarot are un mesaj simplu pentru tine, deși este o carte din Arcana Majoră: când știi ce vrei, mergi după asta. Nu te reține. Nu te îndoi. Cărțile din Arcana Majoră dezvăluie întotdeauna o mână a destinului care lucrează misterios pentru tine în fundal. Dacă simți chemarea, lucrează cu Amethyst sau Ametrine în această săptămână pentru a alinia chakrele din corpul tău cu coroana.

Capricorn:

Cartea ta de tarot pentru săptămâna aceasta este Asul de Bâte. Este o carte puternică pentru începuturi noi, mai ales dacă ești un atlet sau lucrezi în industrii care se ocupă cu focul sau puterea de foc. Mesajul este simplu: nu trebuie să te ascunzi mereu și să îți faci drumul către vârf pentru ca nimeni să nu te poată ataca. Uneori, trebuie să recunoști puterea din interiorul tău și să stai în lumina reflectoarelor pentru ca și alții să poată sta alături de tine.

Acesta este un apel de a lupta pentru drepturile tale în mod deschis. Lucrul cu Obsidian sau Turmalină Neagră este de asemenea indicat aici pentru a-ți proteja aura de vampirii energetici.

Vărsător:

Cartea de tarot pentru săptămâna aceasta este o carte a bogăției, prosperității și bunăstării familiale. Este o carte excelentă de primit dacă ai un eveniment familial care urmează, cum ar fi o naștere, sau aștepți recompense bune dintr-un proiect.

Ce faci cu binecuvântările tale depinde de tine. Dar asigură-te că le canalizezi în spații care rezonează cu tine și cu drumul tău în viață. Lucrul cu Aquamarine este indicat aici pentru a aduce claritate, înțelepciune divină și forță interioară.

Pești:

Cartea de tarot a săptămânii te îndeamnă să te oprești și să te gândești la cum dorești să arate următorul an sau pe celălalt pentru tine. Deși majoritatea oamenilor așteaptă până la sfârșitul anului pentru a reflecta, ai acum o fereastră unică pentru a vedea clar în inima colectivului și în sinele tău, permițându-ți astfel să-ți trasezi cursul corect. De asemenea, poți lucra cu cristalul Citrin ca o modalitate de a îmbrățișa claritatea și optimismul.

×