x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop săptămânal, 1-7 iulie 2024. Berbecii se dedică familiei. Gemenii au oportunități financiare. Săgetătorii se află în centrul atenției

Horoscop săptămânal, 1-7 iulie 2024. Berbecii se dedică familiei. Gemenii au oportunități financiare. Săgetătorii se află în centrul atenției

de Moira Dună    |    26 Iun 2024   •   16:00
Horoscop săptămânal, 1-7 iulie 2024. Berbecii se dedică familiei. Gemenii au oportunități financiare. Săgetătorii se află în centrul atenției
Sursa foto: Unsplash.com

Soarele se află în Rac și face semicareu cu Uranus din Taur. Neptun este în mers retrograd prin Pești iar Mercur intră în Leu.

Berbec

Informații importante

Marile realizări vin prin presiunea asupra ta de a face lucrurile mai bine. Această presiune este necesară pentru a te împiedica să cheltuiești impulsiv sau să acționezi într-un mod neplăcut. S-ar putea să te simți puțin dispus să vezi punctul de vedere al altor oameni. Dacă este cazul, amână orice decizie.

Acum este timpul să reflectezi asupra aspectelor spirituale și creative ale vieții tale. S-ar putea să simți o conexiune emoțională cu copiii sau cu oamenii din jurul tău. Ai putea avea momente de fericire pe care nu le-ai trăit de mult timp.

Taur

Câștiguri solide

Ceilalți te-ar putea percepe altfel decât crezi tu. Acesta este momentul în care să te uiți la modul în care te prezinți lumii și cum ar putea alții să înțeleagă sau să interpreteze greșit cine ești cu adevărat. Este un moment pentru a fi independent și încrezător. Pune-te în locul celeilalte persoane și privește-te din acel punct de vedere.

Ești mai protector cu casa, familia și mai ales cu copiii. Intuiția ta este foarte puternică și s-ar putea să înțelegi mai profund prin ce trec. S-ar putea ca un membru al familiei să aibă probleme dar nu aude soluțiile pe care i le oferi. Este timpul să schimbi modul în care comunici cu această persoană, astfel încât să poată vedea profunzimea dragostei tale.

Gemeni

Oportunități

S-ar putea să te gânddești la o corecție financiară, prioritățile tale se schimbă, așa că vechile comportamente, obiceiurile de cheltuieli și chiar și modul în care faci bani se schimbă. Această energie se va desfășura în mai multe săptămâni sau luni, dar ai putea fi inspirat să faci un anunț sau o promisiune pentru tine însuți. Găseștedrumul potrivit către securitatea financiară.

Ești înconjurat de oportunități de a câștiga mai mulți bani. Unele dintre acestea sunt adevărate, iar altele sunt iluzii. Aproape toate necesită mult mai multă muncă decât crezi. ă Poți găsi ceva care este cu adevărat viabil. Nu urmări promisiunile strălucitoare, analizează ceea ce trebuie făcut și acționează.

Rac

Ofertă

Este posibil ca un prieten să te dezamăgească și este ușor să te simți rănit deoarece faci tot posibilul pentru acesa. Ar putea fi important pentru tine să te gândești dacă această prietenie este valoroasă pentru tine. Acest lucru ar putea semnala că este timpul pentru o schimbare în relație. Dacă unii prieteni nu sunt de încredere, trebuie să te uiți la tine și la motivul pentru care alegi acești oameni.

 Ar putea apărea o oportunitate care să ducă la mai mulți bani. Dar într-o lume a oportunităților strălucitoare care dispar într-un nor de fum, este necesar să facem alegeri atente. În acest moment, ai un bun instinct de protecție pentru a verifica oportunitățile, în special cele de natură financiară.

Leu

Extindere

S-ar putea ca șeful tău să se fi trezit pe partea greșită a patului, așa că mergi încet la serviciu. Clienții i par mai iritabili decât de obicei. Dar toate acestea devin mai ușoare atunci când le vezi punctul de vedere și faci schimbări. Fii flexibil.

Ai putea fi chemat să conduci o întâlnire. Cu această energie, poți captiva publicul cu vorbele tale. 

Fecioară

Intuiție

S-ar putea să fie nevoie să faci câteva lucruri pentru semestrul școlar viitor, pentru tine sau copilul tău. S-ar putea să studiezi pentru un examen sau să iei niște cursuri de educație continuă pentru jobul tău. Energia de azi este neregulată, ceea ce face dificilă concentrarea și provoacă surprize mentale. 

Ești foarte intuitiv în acest moment. Culegi energia altor oameni ca un burete și asta înseamnă că multe dintre emoțiile pe care le simți s-ar putea să nu fie ale tale. Acesta este un moment bun pentru a lua în considerare efectuarea unei curățări. Puoți aprinde salvie sau te poți relaxa într-o baie specială folosind săruri și ierburi.

Balanță

Dorință

Ar putea exista o oportunitate interesantă de bani dar nu este momentul pentru investiții, mai ales dacă aveți informații incomplete. Acțiunile impulsive pot duce la o bătălie pierdută.

Te-ai putea simți chemată să-i ajuți pe alții. Acestea pot fi persoane pe care le cunoști sau persoane din comunitate. Acum ai idei creative și soluții interesante la provocări. 

Scorpion

Mișcare

S-ar putea să vezi că o relație importantă s-a dezechilibrat. Poate că dăruiești prea mult și nu primești suficient în schimb. Poate vezi lucrurile altfel, ceea ce în general este bine, dar acum te irită și te neliniștește. Acum ai o deschidere pentru discuția care trebuie să aibă loc. S-ar putea rezolva multe.

Carisma ta este puternică, iar ceilalți sunt atrași de tine. Ai putea avea ocazia să fii văzut, să urci pe scenă sau să conduci. Ai putea avea un interviu pentru un nou loc de muncă sau poți obține publicitate gratuită pentru afacerea ta. Acesta este un moment bun pentru a participa la o piesă de teatru sau la un film, sau pentru a găsi un agent.

Săgetător

Sărbătorești

Ar putea fi o schimbare la serviciu. Ar putea exista proceduri noi sau o schimbare în locul în care lucrați. O persoană dificilă ar putea trece la un alt loc de muncă. Membrii echipei ar putea fi amestecați, oferindu-ți oameni noi cu care să lucrezi. Mulți consideră schimbarea supărătoare, dar tu te bucuri de ea.

S-ar putea să ți se ceară să scrii un articol, să dai un interviu sau să scrii o carte. Informațiile pe care le-ai colectat se amestecă acum cu ale tale iar ceilalți sunt gata să-ți asculte opiniile. Acesta este un moment bun pentru a-ți crea mesajul și a-ți da seama ce vrei să spui. 

Capricorn

Riscuri

Chiar și atunci când vrei să ieși din zona ta de confort, nu înseamnă întotdeauna că va merge bine. S-ar putea să fii gata să-ți asumi un risc într-o chestiune de inimă, dar destinatarul s-ar putea să nu simtă la fel. Sau lucrurile ar putea merge frumos și primești un da, dar intri într-o dragoste riscantă. Ar putea fi un drum accidentat în față.

Ești înconjurat de oameni care îți promit profituri mari, profituri ușoare sau drumuri de aur. S-ar putea să-țo arate literele mici, dar este un font atât de mic încât ești tentat să sari peste el. 

Vărsător

Ajutor

Este important să recunoști că te afli pe o bază solidă. Lumea se schimbă rapid și constant. Investițiile tale ar putea fi în creștere astăzi și în scădere mâine. Aranjamentele de viață se schimbă, locurile de muncă vin și pleacă. Acesta este un moment bun pentru a crede în tine și  a înțelege că adevăratele tale resurse sunt abilitățile și conexiunile cu ceilalți.

O nouă relație romantică ar putea începe. Dacă te afli deja într-o relație de dragoste, este posibil să fiți mai atrași unul de celălalt decât ați fost de mult timp.

Pești

Mergi pe drumul tău

Concentrarea ta este foarte selectivă. În timp ce lucrezi la un proiect, este posibil să intri într-o stare de flux și să pierzi noțiunea timpului. O oră mai târziu, ai putea descoperi că nu te poți concentra pe o sarcină simplă. Mintea ta merge în toate direcțiile. Asemenea apei care se revarsă peste pământul uscat, informația nu pare să pătrundă.

Ai putea avea foarte mult noroc în găsirea energiei vindecătoare. S-ar putea să găsești medicul potrivit, cel mai bun supliment sau un masaj excelent. Ai putea gasi o modalitate cu totul noua de a avea grija de tine, la care nu te-ai gandit pana acum, potrivit useit.ro.

×